Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Elizabeth_, в Младежкия дом има латино танци, но не им знам графика...

То пък какво време се отворило Grinning...Свинкият грип ще разцъфне от кеф направо Mr. Green
Мене май ще ме повтори ooooh!Не беше свински, ама беше нечовешки, толкова бях зле.
Няма начин..циркулиращият е баш "свински"

# 676
  • Добрич
На вратата на Младежкия дом има има табела, че занятията с ученици се преустановяват по време на грипната ваканция. Не зная за занятията с възрастни.

Алтернативи на противогрипната ваксина

18 причини защо не е добра идея да ваксинирате децата си срещу г … п през този сезон

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:24 от Вела

# 677
  • Добрич
Ани,как започна грипа при вас,че Рая от вчера кашля по няколко пъти на ден,та се притеснявам да не ни почва и нас грип..Дано да се оправите бързо и да няма втори болен във вас
При Деси започна с уж невинна кашлица, за 4-5 дни, така гърлена сякаш... После изведнъж вдигна Т (но не висока, започна едва с 37,5). Но аз веднага я заведох на лекар. Същата вечер вдигна до 38,5,която поддържа почти цяла нощ. На следващия ден беше почти непрекъснато с Т (максимум до 39 вечерта). На третия ден сутринта започна с 37,8 , имаше за първи път периоди без Т, но вечерта завърши пак с почти 38. Днес ни е четвъртия ден, за сега без Т през целия ден. Както казах вече кашлицата сега е влажна, отхрачва, но според лекараката е от трахеята.
А, пропуснах при Деси започна и с ужасна хрема, направо задръстена беше отвсякъде.
Деси се лекува само с 3 дози осцилококцинум (а трябваше да са 4 през 6 часа), температуропонижаващи, витамин Ц в доста високи дози, чайове и т.н- всичко което обикновено се дава при вируси..
Малко ме притеснява сега малкият, защото и той от 3 дни се закашля през целия ден.
Това е накратко при нас.
Пожелавам на всички ви здраве, много здраве!

# 678
  • Добрич
Благодаря ви Вела и Ани.Дано да ни се размине Praynigзапочнах със суметролин и сироп,че изопринозина неможе да го пием.
Това за танци е много добра идея,хубаво е човек да се раздвижва.Ако наберете повече информация ,моля споделете я тук,че и аз се интерисувам Peace
Хубав ден на всички Hug

# 679
Оффф с тоя грип страшна работа. Ние преди малко се прибрахме от доктор.Ходихме да видим какво ще правим с тая кашлица при Християна и след като ни прегледа и я чу и със слушалка ни предписа антибиотик Дурацеф от 500 мг защото не му харесвало дишането и, направо стържело и се съмнява за бронхит че даже и за пневмония. Иначе температура нямаме и не сме хремави , но кашляме. На болничките да се оправят и да оздравяват. Hug

# 680
  • гр.Добрич
Побуут Laughing Къде сте всички?

# 681
  • Добрич
Побуут Laughing Къде сте всички?
Връщаме се от доктора с малкия. И нас ни регистрираха като грипозни Confused, макар и леко каращи засега  вируса  Praynig. Малкият е с пресипнал глас, гърлобол, отхрачваща кашлица, задна хрема, без Т. Аз съм с гърлена кашлица, гърлобол и май и бъбреците ме наболяват. Не смея да си меря  Т. Wink Май нямам.
А в петък трябва да съм на работа newsm78, изтича ми болничния от болен номер 1.

Няма какво да се похваля друго, уви.

Желая ви здраве!

# 682
Пак аз, с питане - дали все още има терариум и къде, в Младежкия дом ли?

# 683
А в петък трябва да съм на работа newsm78, изтича ми болничния от болен номер 1.

Ще вземеш за болен №2 Confused...уф, оздравявайте бързо!!!
Ние засега сме наред, да не чуе дяволът Rolling Eyes

Пак аз, с питане - дали все още има терариум и къде, в Младежкия дом ли?
Не съм сигурна дали още тече изложбата, но е в залата до входа на Мл.дом...последно май беше интернет зала...

# 684
Ох аз сега се прибирам от ходене днес насам натам, чак ме болят краката.
От ходене сутринта забравих да ви почерпя днес за сина ми Виктор , който днес има имен ден. Днес празнуват Св. Мина, Виктор и Викентий, всички като Виктор, Виктория, Минчо, Минка и т.н.  Wine Glass cheers beer  food002

# 685
  • гр.Добрич
Ани, бързо оздравяване. Hug

Весе, честит ти именник!!!

# 686
Дори, страшен аватар!

# 687
честито на всички именници

Аз да питам- че пак не съм разбрала- веднъж като изкараш грипа можели пак да се разболееш, или вече имаш имунитет?

# 688
Spinki имате нова снимка на аватара ти (май така се казва) с Ивчо и мъниците. Браво много са хубави. Той май Ивчо най - много им се радва от всички... Grinning

# 689
  • гр.Добрич
Весе, радва им се, защото от него нищо не зависи. Laughing Всички им се радваме.

Според мен няма имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт