Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
http://www.album.bg/kalina_08/albums/93031    тук са снимките от срещата

# 661
Браво за снимките. Добре сте излезли  Party

# 662
  • гр.Добрич
Както винаги сме едни убавици. Laughing
Къде се покрихте? Пооправиха ли се децата?

Ние днес решихме да изведем бебешорите, но то пълна лудница. Таткото бута количката и бебетата спят, но аз с Ивайло нараво гръмнах. Постоянно какво, защо и т.н. Искаше да играе на площадката, но се притеснявам че може да има някое болничко дете и позаобиколихме. Той пък беше много нещастен. Направо нямах търпение да се приберем.
Времето и то едно - уж топло, а на места вятъра толкова силен, че подлъгва.

Ленка още ли си нервна?

# 663
Май скоро няма да ми мине...
Ама верно сме готини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я да се похваля  Mr. Green, вчера се подстригах, да не, да не ме познаете  Flutter Flutter Flutter

# 664
Я да се похваля  Mr. Green, вчера се подстригах, да не, да не ме познаете  Flutter Flutter Flutter

Като се видяхме беше ли подстригана? Rolling Eyes

Спинки, представям си Laughing...като знам аз как свикнах с двойните разходки, пък вашите - тройни Hug

Времето хич не ми хареса днес...наоблечени, изпотени, пък като съблечеш и ...вятър Confused

# 665
Боре, не бях  Laughing
След днешния ден вече мога да кажа, че наистина може да има бум на болни. Времето беше доста лъжливо...

# 666
ПО ЕДИН ТОПЪЛ ЧАЙ ЗА ВСИЧКИ ГРИПОЗНИ,а негрипозните да пият профилактично

# 667
iyaneva какъв е тоя чай, то и без да го пиеш само като го видиш как изглежда и си оздравял. Благодаря все пак за чайчето.
Ленка хайде честито прическа.
Хубав ден на всички !   bouquet

# 668
Добро утро на всички ! Какво правите, вчера никой не е писал. Къде се изпокрихте всички. Как сте с грипа ? Ние днес сме на работа и ще видим какво ще ни кажат, дали пак ще сме в отпуск.... Hug

# 669
То пък какво време се отворило Grinning...Свинкият грип ще разцъфне от кеф направо Mr. Green

# 670
  • Добрич
То пък какво време се отворило Grinning...Свинкият грип ще разцъфне от кеф направо Mr. Green
Мда, така е. Peace Чудно времце е.
Според нашата докторка, Деси си  кара точно свинския гип. Засега без усложнения Praynig, и без да се наложи даване на противовирусни препарати. Кашлицата й вече е влажна, но дробовете са й абсолютно чисти. Днес все още не е вдигала Т.
Казаха ми да броя 7 дни, за да видим дали ще има друг грипозен вкъщи. Confused

# 671
  • Добрич
Ани,как започна грипа при вас,че Рая от вчера кашля по няколко пъти на ден,та се притеснявам да не ни почва и нас грип..Дано да се оправите бързо и да няма втори болен във вас

# 672
Мене май ще ме повтори ooooh!Не беше свински, ама беше нечовешки, толкова бях зле.
Мами,случайно да знаете къде в Дч има школа по народни или модерни танци? За възрастни че се  навихме се да ходим с една колежка... Crazy

# 673
Мене май ще ме повтори ooooh!Не беше свински, ама беше нечовешки, толкова бях зле.
Мами,случайно да знаете къде в Дч има школа по народни или модерни танци? За възрастни че се  навихме се да ходим с една колежка... Crazy
За народни танци има в младежкия дом в събота и неделя от 10 часа.Има и в добружански ансамбъл ,но незнам там кога са. А една моя позната ходи на спортни танци в клуб "Звезда "  ( до Звездата е някъде , ама незнам точно ) Wink 
 Бързо оздравяване на болните!  bouquet

# 674
  • Добрич
b]SISOLITA[/b], не съм Ани, но при Жени грипът започна точно така. По-миналия петък , когато я взех от градината се закашли веднъж. В събота няколко пъти през деня. А от вечерта започна да вдига температура. Дано при вас да не е грип.

В Младежкия дом има изложба на екзотични животни. Днес я разгледахме, че втора седмица без градина Жени пощръклява. Нямаше много посетители, което ми се стори добре, защото предпочитам да избягваме местата с много хора.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:03 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт