Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 412
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Все още сме онемели от снощи, от твоята изненада  Grinning Grinning Grinning Изглеждаш чудесно аз пак да кажа  Simple Smile
Мойта щерка е на антибиотик от вчера, на личната не и се рискуваше да ни пусне без.
Янева, ако не стане ти да качиш снимките ще се разберем на лични  Peace

# 646
 Confused...Все повече стават болните...Божана изглежда се справи този път, от вчера не е вдигала температура. Изопринозина пресече явно..дано Praynig
Така и не се знае още съдбата на детските градини през другата седмица. Разбрах, че у-щата няма да работят.

# 647
  • Добрич
Щом е обявена национална грипна епидемия другата седмица, предполагам, че и детските градини няма да работят.

# 648
Здравейте искам да попитам дали наистина са обявили национална грипна епидемия.

# 649
Преди около час и аз чух по новините че и другата седмица нямало да учат в училищата, то ни еи без друго продължаваме да кашляме и да сме хремави (за Християна говоря), но за детските градини нищо незнам. Той малкия май пак ще остане при моите родители, да са живи и здрави, но нещо ми е мъчно за него, все ме пита по телефона кога ще го вземам......
Да видим какво ще кажат в понеделник, дали ще сме на работа......
Ама нищо не казвате за срещата снощи, и снимки нямате май, ааааа...... Hug

# 650
  • Добрич
KokoMarti04, информацията ми е служебна - обявили са.

# 651
Вела много благодаря за бързия отговор току що търсих но неможах да намеря информация.

# 652
Ама нищо не казвате за срещата снощи, и снимки нямате май, ааааа...... Hug
има, имаааа.... Mr. Green....

Срещата мина добре, както винаги. С една забележка само Laughing...рано се прибрахме.

Ще споделя за тези, които принципно са част от бъдещото ни Сдружение. Ще регистрираме такова евентуално след Нова година. Самостоятелен Коледен базар няма да правим...тази година.
Другите подробности се доуточняват и Арчела ще пише....

# 653
Е, обявена е грипна епидемия, но градините няма да спрат....

# 654
Оффф с тоя грип какво ще правим. Малкия нищо че се оправи сигурно няма да го пусна и другата седмица на градина, за каката е ясно, тя ще си е вкъщи. Дайте някоя снимка от срещата, де.... Simple Smile

# 655
  • Добрич
До колкото разбрах, по настояване на РИОКОЗ са обявили първо епидемия само за областта, а после се е  решило да бъде в национален мащаб.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:30 от Вела

# 656
  • Добрич
Е, добре, че поне се срещнахме, преди да обявят каквото и да било.

Детските градини ще работят със сборни групи, засега.

Скорошно оздравяване на всички болни  Praynig

# 657
Значи и другата седмица няма да се  ходи на училище...какво ще го правя, щуравото ми дете Tired

# 658
  • Добрич
Най-малко и другата седмица. Говорят за пик на заболеваемост в следващите 4 до 8 седмици - отиде до Нова Година.

# 659
Ми да се заврем вкъщи и никъде да не ходим тогава.

Не ми обръщайте внимание, май ми е доста нервно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт