Той е Царят, а ние..?

• 27 838
  • 386
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ами прдставете си, че момичето ви беше дъщеря, така ли щяхте да се отнесете към нея - с викане,злобни забележки, подмятания, обиди и така нататък или просто щяхте да и говорите спокойно  и разбрано.И не ми казвайте, че бихте направили първото, защото ще сгрешите.Когато си млад, колкото повече някой ти се кара, обижда, заплашва, вика и така нататък, толкова повече се настройваш срещу него. Друго е , ако някой спокойно ти обясни, как точно вижда нещата.
Аз не казвам, че тя е права да го търпи, а че не е правилно да се реагира толкова остро, защото последното нещо ,което ще се случи е да и се помогне с това. Пък и в крайна сметка, тя все пак е решила да му роди и второ дете, дано нещата са се нормализирали.  Peace Peace
В началото всички бяха на нейна страна, предложи и се място, където да отиде, парична и физическа помощ и т.н. Да, ама нещо не беше така. Все повече се убеждавам, че авторката преувеличава драстични, или поне се надявам да е така, защото не искам и не мода да приема, че една майка може да бъде толкова безотговорна към децата си.
Тона в темата се променяше според нейните неадекватни реакции по проблемите, които беше изтъкнала.
Както се казваше в един филм "Совите не са това, което са"

# 361
  • София
................ Все повече се убеждавам, че авторката преувеличава драстични, или поне се надявам да е така, защото не искам и не мода да приема, че една майка може да бъде толкова безотговорна към децата си.
Тона в темата се променяше според нейните неадекватни реакции по проблемите, които беше изтъкнала.
Както се казваше в един филм "Совите не са това, което са"

Peace
Важното е да се пише по инерция.
Опитах се да намекна с мои коментари,че не съм твърде убедена,че нещата са такива,каквито са представени и са леко преувеличени.

# 362
Т.е. темата е пързалка.
Жалко за детето все пак.

# 363
  • София
Т.е. темата е пързалка.
Жалко за детето все пак.
Не точно,но според мен нещата са малко преувеличени.
Определено нещата сигурно не са цветя и рози.
Но нека авторката да се включи и да даде повече яснота.Мисля,че ще е коректно към потребителите дали адекватни отговори и съвети.

# 364
Мъжото реши като начало да ми крещи, да попсува, да порита врати по мен и т.н. А аз рев та рев Blush После се смили, гушна ме и след още една-две дози рев излязохме. Даже ми купи 2 блузки,

Страхотно.  И малката е съгласна.  Не искам дъщеря в това положение.  Нито син.  Издивявам, че воже да се приема за нормално.

Неразбирам!  Thinking
Защо трябва да се коментира по темата, след като очебийно авторката е взела решение? Ако неможем да й помогнем със съвет, трябва ли да я нападаме? Решението си е нейно и какво ще прави или няма да прави зависи само от нея и близките й. Щом е решила да продължи с човека до себе си, по-добре е да я подкрепим и да й пожелаем успех както в брака така и в раждането на второто им дете и отглеждането на децата им!  Peace Желая им го от сърце! Успех мила  Hug

Нека подкрепим всички, които приемат за нормално да ги малтртират.

# 365
Бебз, постави поантата на тази тегава и неприятна тема най-накрая...
Или поне помоли модераторите да заключат темата. Знам, че беше тук и погледна преди два дена, какво са писали, но може би ще е по-добре да изложиш твоята гледна точка и да се приключват нещата.

# 366
  • София
Бебз, постави поантата на тази тегава и неприятна тема най-накрая...
Или поне помоли модераторите да заключат темата. Знам, че беше тук и погледна преди два дена, какво са писали, но може би ще е по-добре да изложиш твоята гледна точка и да се приключват нещата.
С удоволствие бих изчела позицията й. Само, че не знам дали ще е особено смислена и конкретна. За това и знам, че няма да влзе да я напише, по-скоро ще поиска заключване, защото коментарите са "прекалено" критични.

# 367
И аз апелирам към Бебз да помоли модераторите да заключат или направо изтрият темата,защото меко казано адекватни съвети не видях ,а само нападки,обвинения и ГНУСНИ ОБИДИ типично в стил ССФ-клюкарка  ooooh!

А една друга съфорумка/чието име няма да коментирам/ съвсем скоро беше пуснала поредната разглезена тема-"...мъжът ми не ми помага,а по цяла нощ се вихри с приятели по купони...." .А сега плюе тук в тази тема и грозно обижда Бебз,гледайки от камбанарията на "млада готина много по-голяма супер идеална майка с перфектното семейство..."  Sick Кога порастна,кога си оправи собствените проблеми,кога започна акъл да раздаваш  Laughing

# 368
Аз се поразходих по постовете на авторката...
Според мен темата е пусната в момент, когато е била бясна на мъжа си за нещо, и е решила да го наклепа тук...и да се оплаче своевременно...
А всъщност живота й ,според нея, е е доста...удовлетворителен.
Момиче от прованса,намерило горе-долу мъж с пари ,или мъж с родители с пари,устроило се в Сф,
и нямащо никакво намерение да се връща пак у прованса...
Е,какво толкова,че я поступвали от време-навреме,или стояла гладна чат-пат...нали е софиянка...!

В крайна сметка всеки сам определя кое му е важно...живота,здравето,децата,родителите или нещо друго...
Дано момичето поумнее ,или успее по някакъв начин да се види отстрани.
Ужасно е ,че има момичета,които се...продават толкова евтино,но още по-ужасно е ,че има мъже,възпитани като нейния "мъж".

# 369
  • София
И аз апелирам към Бебз да помоли модераторите да заключат или направо изтрият темата,защото меко казано адекватни съвети не видях ,а само нападки,обвинения и ГНУСНИ ОБИДИ типично в стил ССФ-клюкарка  ooooh!

А една друга съфорумка/чието име няма да коментирам/ съвсем скоро беше пуснала поредната разглезена тема-"...мъжът ми не ми помага,а по цяла нощ се вихри с приятели по купони...." .А сега плюе тук в тази тема и грозно обижда Бебз,гледайки от камбанарията на "млада готина много по-голяма супер идеална майка с перфектното семейство..."  Sick Кога порастна,кога си оправи собствените проблеми,кога започна акъл да раздаваш  Laughing
Аз лично посочих телефон, на който може да потърси помощ. До колкото помня имаше някаква история с липса на вода на бебето, когато всички от майския отчетен форум са предложили помощ, но тя и тогава, и след пускането на тази тема спря да си вдига телефона. За това смея да твърдя, че историите са крайно преувеличени. Хубаво би било да влезе и да каже как точно стоят нещата, защото и това последното с ританете на врати и псуването по нея ми звучи меко казано странно.
Както и да е, най-лесно е да се поиска заключване, без какъв то и да е отговор към потребителите, отделили от времето си за нея.
Ако поиска заключване, просто ще ми затвърди мнението и теорията.
Късмет, Бебз Peace

# 370
Да бе краси.мира , Варна е "у прованса", щот до колкото знам е областен град, ъм? Crossing Arms
Явно цяла България освен София е "прованс" според вашите разбирания, само дето малко сте се пообъркали.

Извинявам се за спама, ама не се сдържах Tired

А по принцип Бебз няма да е зле да влезе и да изкаже някаква позиция по въпроса, но пък и няма кой да я задължи, така, че нейна си работа. И чудно ми е защо се възбужда отново отдавна забравена тема, от която видно авторката не се интересува вече. Да си живее живота както си знае, не е малка. А ако има нещо то ще се чуе, пак ще ревне (дано не е така).
И от какъв зор се преглеждат стари публикации и т.н. много интересно  е да се ровичка. Пък забременяла пак, пък нам си какво.
Ми то си е нейна работа.

# 371
  • София
Явно всичко в нейното семейство вече е ок,щом пак е бременна...,и е простила на царя newsm78

# 372
  • София

Момиче от прованса,намерило горе-долу мъж с пари ,или мъж с родители с пари,устроило се в Сф,
Е,какво толкова,че я поступвали от време-навреме,или стояла гладна чат-пат...нали е софиянка...!

ooooh! Откога Варна е прованс?

А и защо си мислите, че е висше благо да си "софиянка"...?

# 373

ooooh! Откога Варна е прованс?

А и защо си мислите, че е висше благо да си "софиянка"...?
Ами ,провинция е.Както и Пловдив...
И след като съм чувала "Ох,искам да се махна от тая провинция...в Софето е живота!"  -казано за Пловдив...
Била съм и във Варна,не е по-различно...
Аз за нищо на света не бих живяла в Сф /живяла съм 6 години,стига ми   Mr. Green/ ,но много млади момичета не мислят така.
За тях там е меката на всичко...особено на пълните портфейли.
И от постовете на авторката останах с такова впечатление...
Не че е лошо да се стремиш към по-добър живот,но на каква цена все пак...?

# 374
Значи по твоята логика Ню Йорк е провинция, понеже не е столица, или пък Сидни или..или.. и.н.

"Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове."- забележи, че казват големите, а не извън столицата Peace

В България има 27 области с центрове 27 града, т.е има и толкова провинции, всъщност може би 28, защото София я броят на София град и София област.

Но това, което ти твърдиш е абсурдно.
Също така смея да кажа, че съм младо момиче, аха аха ще навърша 25, а в София не бих живяла и това определено не ми е целта. Такива категоризации и обобщения са обидни.
А това вече какъв е даден човек, нрава, ценностите му, мисленето и т.н. е съвсем отделен въпрос, а не на това от къде е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт