Много съм ядосана!!!

• 41 630
  • 525
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
dobra ,саламче с отрова душа-действа безотказно.За паркирането пред вашия гараж-може да викнеш паяк да му вдигне колата,но за тази услуга ще те таксуват 30 кинта,а него 50 май беше

# 361
dobra,ама не кучето ти е виновно...Ще го отровиш,оня ще си вземе друго куче и ще прави пак така....Колко кучета ще изтровиш???

# 362
dobra,ама не кучето ти е виновно...Ще го отровиш,оня ще си вземе друго куче и ще прави пак така....Колко кучета ще изтровиш???
Ни едно не съм отровила както виждаш /щях да съм го казала инъче/. И пак те питам ти как ще се разбереш с такъв? От Април месец е това чудо.... ако ти кажа колко ми е лизинга за колата на месец.... колко ми е струвал и гаража.... а накрая да съм без кола и да прескачам в мръсотиите им! 
За паркирането викнах полиция и вече си държи колата другаде, но за лайната, смрадта, 24ч пуснати лампи в гаража /ток който се дели м/у всички/, опасността да налетя на пуснатото куче.... за това дай  ми съвет, чакам   Peace

# 363
Купи си къща с двор  Crazy
Колкото ти имаш право на нещо, толкова и той.
Той иска куче - гледа си. На теб не ти понася - ми премести се. Това е положението.
В Швейцария наемат адвокати на кучетата и домашните любимци например.

# 364
Обърни се към Екоравновесие и им кажи,че животинката бива нон стоп тормозена от стопанина си.

# 365
....
Колкото ти имаш право на нещо, толкова и той.
Надявам се, че това го казваш на шега!   ooooh!
Той не си гледа кучето в апартамента, а в общите части! И далеч няма право на това. В блока всяко 2ро семейство има куче и повярвай не ми пречат, много им се радвам. Но си ги гледат у тях и не ми серат пред вратата  Shocked

# 366
Ако той просто го храни - не е негово значи.
Пък и как ще се докаже, че е негово - надали има паспорт и тн
Така че май проблема ти се оказва улично куче на практика.

# 367
  • Пловдив
viliko ,кучето живее в гаража и се разхожда в общите части,ако е пуснато.Дори да е било бездомно,то вече си има собственик.
Не смятам,че е редно да се разхожда и сере в общите части.Предполагам е без наморник,разбира се.

# 368
Е - защо да не живее в гаража? Нали гаража си е частна собственост?

# 369
Е - защо да не живее в гаража? Нали гаража си е частна собственост?
Ако си го разхожда навън изобщо не ми пречи. Но той го пуска в общите части да си върши нуждите и вътре е  Sick
Но продължавам де се чудя дали се шегуваш  newsm78
Твоите съседи пускат ли си кучетата на разходка по етажите на блока? Стъпваш ли в лайнца като си отвориш вратата?

# 370
Екоравновесие реагираха на мое обаждане (след 2-то такова), когато едва ли не се разревах, описвайки колко са огромни кучетата, а колко съм крехка аз. Основните ни псета са взети, навъртат се 1-2 по-странични.
Но на една моя приятелка не реагираха на сигнала.
В цялата картина важна роля при уличните кучета имат хората, които ги хранят и закрилят. Те ходят да ги прибират, след като са ваксинирани и кастрирани от Екоравновесие. Често ги защитават и не позволяват на организацията да си свърши работата. Една бабичка ми се обясняваше, когато я предупредих да внимава с кучетата, че тези били добри, не нападали хора. А аз не знаех, че тя ги храни и направо ми замръзнаха гащите от страх, когато започнаха да ръмжат и лаят 3-4 огромни песа край мен.
А аз да попитам adi_v4-когато съседът заплашва живота ти, нямаш ли право да се защитиш?

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 17:47 от zila1

# 371
Никак не се шегувам.
Но...наистина всеки има право да живее така, както му е угодно. Във вашия случай нито нарушава закона, нито прави престъпление. Всеки може да се оправдае - то кучето навън го извеждам, ама то се изпуска. И какво - да гоним кучето ли, собственика ли? Като се живее в блок - това са си рисковете. Както е с шума, с музиката, със събирането на пари ... Иначе напълно те разбирам, че е гнусно това. Но не виждам какво може да се направи, честно.

# 372
  • Пловдив

viliko ,и на теб не ти се струва нередно това изхождане където му падне на кучето Shocked.Нямаше ли нещо,че се глобява,ако собственика не събира изпражненията.Могат много неща да се направят.Ако това се случваше на теб,нямаше така да се примириш-сигурна съм

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 17:47 от Elfita

# 373
Объркала съм адресата на питането, извинявай, ще си коригирам поста.  Peace

# 374

viliko ,и на теб не ти се струва нередно това изхождане където му падне на кучето Shocked.Нямаше ли нещо,че се глобява,ако собственика не събира изпражненията.Могат много неща да се направят.Ако това се случваше на теб,нямаше така да се примириш-сигурна съм
Случвали са ми се къде по-неприятни неща от съседи. Това е положението. Не виждам наистина какво да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт