МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 316
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
алооооооо а мен къде ме слагате, а? Mr. Green

# 376

Ти се сложи някъде  Hug. Където ти е на сърце.

# 377

Ти се сложи някъде  Hug. Където ти е на сърце.

да помисля малко Омуууууууууууууут е свободееееееен, пу си него

# 378
Внимавайте кой ще е пашата -щото с него имаме любовни сцени  Mr. Green

# 379
ама аз Омут на визуалност не мога да го докарам

# 380
Цитат
Забравих да споделя мнението на щерката,че за пиратското копие е виновен Намък(според нея).Когато даваха Джавата да се тюхка за това,че Кеню й казал,че тя е виновна даваха Намък на заден план   ,та затова детето мисли така.Ще видим днес може би -надявам се ,да не остане неразгадано 
И в мен се породи подобно съмнение.  Thinking

# 381
  • 221B Baker Street
Цитат
Забравих да споделя мнението на щерката,че за пиратското копие е виновен Намък(според нея).Когато даваха Джавата да се тюхка за това,че Кеню й казал,че тя е виновна даваха Намък на заден план   ,та затова детето мисли така.Ще видим днес може би -надявам се ,да не остане неразгадано 
И в мен се породи подобно съмнение.  Thinking

на мен много не ми се вярва - не му е в характера да прави такива гадни номера,а и все пак не би навредил на Джавата - все пак и тя губи пари от това  Peace

# 382
Добър ден!  Hug
Докато да ви видя днес,вие що сте изписали.  Laughing
Много майтап,хилих се като луда,стихоплетство...   bouquet Бравос,машшала!
Гледам по4ти сте запълнили листата с актьорите,браво.
Как предпо4итате да ме виждате в моята роля?
Така:
Така:
Или така:

Джемил така ще го преглеждаме  Mr. Green :

# 383
  • 221B Baker Street
като гледам как Кенан сваляше Джавидан,чак ми става гадно - как я баламосваше самоооо   ooooh!

# 384
  anubhis , така е и в казаното от теб има логика, но някак си ми се стори прекалено изнервен  в тази сцена. Струва ми се, че досега не е бил представян в такава светлина.

# 385
  • София
Може ли Ипек,че нали съм цигуларка,макар че не ми е на сърце.Никога не съм страдала от Запек.
Благодаря за отговорите за името на острова.Щом казвате че няма интересно за гледане,ще го пропусна,но задължително живот и здраве догодина на море там.Ей така се печелят туристи,а нашите Булгари със Забранена любов никой няма да дойде

# 386
  • 221B Baker Street
 anubhis , така е и в казаното от теб има логика, но някак си ми се стори прекалено изнервен  в тази сцена. Струва ми се, че досега не е бил представян в такава светлина.

възможно е може и ти да си права  Peace ама тя Макбулето може да изнерви и каменна статуя на фараон,с нейните нахални изцепки  Peace

# 387
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Марица втория вариант е чок гюзел!А Джеми хемороиди ли има?

# 388
Днес докато бях на един светофар и се сетих снощи какви ги писахме и като ми стана едно смешнооо.  Laughing Не можах да се удържа и се разхилих,ама яко. Mr. Green Хората около мен в другите коли са ме помислили за луда,със сигурност.  Embarassed  Thinking
Геро,много як танц си подготвила.  Hug

# 389
Марица втория вариант е чок гюзел!А Джеми хемороиди ли има?
Kwi heмороиди,претрепан е отвсякъде,нали го изсмукахте. Mr. Green Сега му е нужен основен ремонт. Laughing

Герадост,може и да излезне щерка ти права,Намък е лисица и от тихите води,ама да видим. Peace
Моята каза,4е Кен оби4а само малки моми4енца.То това го установи,след като той в една серия само за грозденца и невинната Ламия говереше,а и това 4е преди пове4е я предпо4итал.

Общи условия

Активация на акаунт