Аси / Гордата Аси - НТВ /2-ра тема

• 89 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро,момичета!
Сега ще си изгледам вчерашната серия и ще мога да се включа активно в коментарите. Hug
И аз искам да гледам вчерашната серия,може ли да ми кажеш от къде Praynig

# 526
  • София
Добро утро,момичета!
Сега ще си изгледам вчерашната серия и ще мога да се включа активно в коментарите. Hug

в лапаче я има   bouquet

# 527
chloebis ББ Съвсем скоро ще дойде момента, в който ще видиш Ихсан и Джамал Ага в друга, много различна светлина. Това става към 20-21 оригинална серия, когато вече е ясно, че Аслан е син на Ихсан. Нериман ще  изгони Ихсан и представи си само как Джамал Ага го приютява. Понеже гледах напред сериите, но все още с турския съм на "Вие", неможах да разбера как точно се случи. Но пък са много смешни двамата и искрено ще се забавляваме с тях  Peace Grinning

# 528
 и тук   http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=Asi&ord=date  ги има -в момента ги качват Grinning

# 529
# 530
  • София
nani_na

също толкова грозен колкото и на стари години - според мен,
но пък си отива на ролята много.....

# 531
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!

Да,от lapache си ги тегля.Качват ги още на същата вечер.

# 532
Здравейте мацки,никой ли не знае как ще се развият отношенията на Исхан и Сюхейля май ми се иска да се съберат така като ги гледам това е голяма дълбока любов ,от друга страна пък и Нериман го обича  Thinking

# 533
nani_na

също толкова грозен колкото и на стари години - според мен,
но пък си отива на ролята много.....
Аха, покрепям, а гласа му е толкова режещо-хриптящ, имам чувството че всеки момент ще се задави.. Laughing

# 534
dafi_83 ако имаш предвид ББ въпросната целувка, която чакаме толкова дълго, май няма да ни огрее днес а ще остане за понеделник
С тези серий дето ги режат от нова където им падни,може да се наложи и до вторник да чакаме май ooooh! Whistling Mr. Green

# 535
Здравейте мацки,никой ли не знае как ще се развият отношенията на Исхан и Сюхейля май ми се иска да се съберат така като ги гледам това е голяма дълбока любов ,от друга страна пък и Нериман го обича  Thinking
До колкото разбрах от гледаното с англ.субтитри ББ: Ихсан остава със Нериман и семейството си въпреки,че преминават през много трудности(тя го гони от вкъщи като разбира,че със Сухейля имат дете),но после се сдобряват,а Сухейля се жени за един полицай,който разследва случая със Демир и изглеждат щастливи заедно на последните серий ми се струва,че Сухейля и Нериман стават приятелки,Сухейля явно превъзмогва омразата си,като вижда че те са добронамерени и доста се променя Heart Eyes Hug

# 536
Привет и от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз да се цопна в темата за любимия ми сериал Heart Eyes
Така ми е влязъл под кожата, че не мога да се отърся от него  love001 Използвам всяка свободна минута да гледам всичко, което е излязло за сериала и актьорите, особено за Демир и Аси Two Hearts До 71 серия сигурно ще съм се поболяла от мисли и съпреживяване newsm17

# 537
привет, момичета! Филма е страхотен , чакам с нетърпение новата серия! а този Демир  нямам думи  ами то жестовете му, даже походката му невероятен е , н аистина не е красавец но има нещо много готино и секси .Гледах в You Tobe  клипчета за аси и демир и чух една песен на Еркан Демирел Seviyorum anla. Кажете от къде мога да си я сваля? Благодаря предварително и лек ден на всички желая!

# 538
Здравейте на всички!Днес попаднах на една статия,вижте я мисля,че е забавна - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-09-18&article=294355

# 539
Подкрепям мнението за Нериман - разглезена и егоистка. При все, че тока е спрян, тя не се раздели с бижутата си. Това, че Сухейла и Ихсан имат дете, не мисля, че е края на света. Той все пак се е оженил за Нериман и се грижи за нея и децата им, и мисля се справя добре. Къде тогава е причината тя да се сърди? До колкото разбрахме и самия Ихсан не знае, че детето е живо.

Общи условия

Активация на акаунт