Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 053
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
Уиш, ако искаш изпитан метод за предизвикване на раждане ми пиши на лични, че ме е срам тука да го пост-на  Embarassed

# 211
  • Burgas, Bulgaria
Ах4ева само ти се спи или има и друго  Party

# 212
  Честито на новото мамче   bouquet.Да им е живо,здраво,весело и много щастливо отрочето.

# 213
Уиш, ако искаш изпитан метод за предизвикване на раждане ми пиши на лични, че ме е срам тука да го пост-на  Embarassed

Aкo методът е приятен, сещам се какъв е.  Flutter

# 214
  • Burgas
Ако почва с буквата С и аз знам кой е Grinning

# 215
  • у дома
Еми момичета, именно това е метода  Mr. Green

# 216
  • На морето!
Eeeee, голям срам, аз като най-малко свенлива ще ти кажа, Уиш, според девойките един як секс и утре си в родилна зала. Ама според мен не помага или секса ми не е бил достатъчно як, или тялото ми е привикнало и не се впечатли толкова.  Whistling

# 217
Уиши, записвам те за 17-ти, милоо  Crazy Crazy Crazy

Peace  

а на мен втори ден вече, какво ми става - лягам си към 21:30 и спа до другия ден 9:00, 10:00  ooooh!
ранни признаци за  бременност bowuu
Фльор ,съжалявам ако те притесних Embarassed

# 218
  • Бургас
А, бой де! Crossing Arms

# 219
Eeeee, голям срам, аз като най-малко свенлива ще ти кажа, Уиш, според девойките един як секс и утре си в родилна зала. Ама според мен не помага или секса ми не е бил достатъчно як, или тялото ми е привикнало и не се впечатли толкова.  Whistling
Ауууууу, тигрица такава Wink Знаех си, че рано или късно ще се издадеш  smile3534

# 220

Aз пък си знаех, че тайно четеш ... Wink

# 221
  • На морето!
Фалентинке, айде добре завърнала се!

# 222
Момичета пускам линк за един поход на бебетата в Бургас ако някой иска да се присъедини

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт