Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Мисля,че личната лекарка не може да дава болничен за повече от 7дни,за 1месец трябва да ти го издаде специалист.
Комисия даже!  Peace

# 676
  • Бургас
И аз може да дойда на срещата ако е на 24.10 или на 31.10.За 17 няма да ме има.
Пък и ако Мимка ще идва,може да дойдем двете Grinning,че иначе като не познавам никой малко ми е кофти.
Точно това си мислех и аз да отидем двете ,само да се определи дата за срещата Simple Smile
А относно болничните аз на мойта лекарка като си плащам болна не болна ми дава бележки  Whistling

# 677
  • Бургас/Пз
Момичета, имате ли представа за детска ясла, кога ще се подават документите?

# 678
  • Burgas
Ми то и болничен може да може като си платиш да ти издадат,но трябва с някой лекар да се говори,който взима участие в комисиите.А иначе без комисия личната 7дена и специалиста 7дни или 14 за това не съм много сигурна и май толкова може.

# 679
Ani_d за ясла документи се подават в първия работен понеделник на годината.
 Тази година в ясла №1 имаше два приема през м.Юни и през м.Септември, но  още при подаването на молбата заявяваш кога искаш да тръгне детенцето.

# 680
Аз гласувах за 24 че тази събота и неделя ще има майстори в нас а на 31 ще сме в Котел
за болничния можеш да вземеш 7 след това 1 на работа и после пак 7 и така но до колко точно дни не мога да ти кажа

# 681
  • Burgas, Bulgaria
 Rage  33uu  33uu

# 682
# 683
# 684
Съберете се на 31-ви. Да пийнете за мое здраве. Имам рожден ден тогава. Simple Smile  Wink
Аз ще ви почерпя със сурова тортичка.
Инче, и ти ли си скорпи? Много скорпиони в Бургаската тема. Синара, Джи също. Камито май и тя беше скорпионка.

Ками, Честит Рожден Ден на Юлето / с огрооомно закъснение /!
Да е жива и здрава, умна, щастлива и късметлийка!

bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 07:58 от Вери

# 685
  • Бургас
Добро утро ,как сте в този дъждовен ден   bouquet
ОО и аз съм от отбора на скорпионите  Whistling

# 686
  • Burgas
Добро утро,времето е само за сън,пък аз съм на работа,но до обяд Hugпосле ще пътуваме за Котел.

# 687
  • Бургас
Скорпионско нашествие в темата  Simple Smile,добре ,че имам имунитет  по рождение  Mr. Green Но  тук  са само от добрите  Heart Eyes

М A R I Q ,много искам всичко лошо да е зад гърба ти и пак да ни радваш с твоето чувство за хумор Hug

# 688
 Галка, ти къде се губиш бе душа? Laughing

# 689
  • Бургас
Из дебрите на новото си старо хоби А......ията Wink

Общи условия

Активация на акаунт