Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
здравеите,бих искала да се присаединя към вашата група на бургаските мами.родена съм тук,но се ожених във велико търново,където живях 2 години,но в краина сметка решихме да се варнем в бургас да живеем.ще се радвам ако ме приемете....и ако намеря компания за разходки с коли4ки из града,защото сама не е много интересно.. Grinning

# 76
Здравейте от нас отдавна не се бях включвала но малко по болници малко по балкана и ето ни отново на морето Simple Smile
Findo добре дошла ти от кой комплекс си?

# 77
  • Бургас
Честит празник , Кат ! С пожелание за много късмет и успехи !

Ч.Р.Д. !  

# 78
  • Бургас
Катка, честит рожден ден! Здраве и дълъг живот!   bouquet

# 79
Честит Рожден Ден, Кат, много много здраве и любов!

# 80
  • Бургас
За езиците и аз се чудя за тази година дали да го записвам ако има .От една страна колкото по-рано толкова по-добре ,не че ще проговори ,но поне да е запознат .Ние и сега сме го научили да брои и някои думи на английски,но не забелязвам кой знае какъв интерес от негова страна .На мен като малка ми беше много интересно  .По-важно е дали дали го влече и как ги учат ,за да остане нещо за цял живот ,а не за момента ,и най -вече да се пречупиш ,за което си трябва чуждоезикова среда .Поне на днешно време с английския е лесно ,толкова е навлязъл в ежедневието ,че понякога се замислям за хората ,които не разбират как се ориентират  

# 81
  • тъгата в мен
За тебе КАТКА  bouquet
п.п.
Гале,да ти кажа,справям се някакси с ориентирането Joy Joy Joy Не,бе,сега пък да не помислите,че бъкел не зная...И аз поназнайвам малко

# 82
  • Бургас
КаТка да си жива и здрава   bouquet newsm67
Относно езиците и сестра ми учи от първи клас и ако не друго и е интересно  Peace а аз иначе започнах от 6 и според мен е добре за начало
Хубав ден ви желая,аз започвам с последните приготовления преди сватбата...Утре е големия ден  Heart Eyes

# 83
  • Бургас
Добро утро!
Честит рожден ден на Катка!  bouquet
Днес видях снимани първите бебоци на новата болница във Ветрен. Първото бебе е Марая, на снимката има две момченца-Борис и Божидар, за името на втория юнак не съм сигурна. Да са живи и здрави на мама и тати !
Горгона, давай спокойно, ти ще си му плащаш висшето на синковеца!

# 84
  • Бургас
Ехааа, колко поводи да опънем софрата  Mr. Green Кат, честит рожден ден, нека всички твои мечти се сбъднат   bouquet
Мумка и на теб весело изкарване на собствената ти сватба, забавлявай се, нека ти остане един хубав спомен от този ден.   bouquet

# 85
ЧРД Катка! Simple Smile
Жива, здрава ... и т.н!   bouquet

В новата болница освен Марая са трима юнаци - http://news.burgas24.bg/109030.html. Simple Smile
А снимките къде мога да видя?

Аз днес съм нов човек. Доволна, усмихната, наспана, без грам неразположения ... да ми се чуди човек от къде се взех такава!  hahaha

# 86
аз съм от лазур.беб4о е на 8 месеца,казва се иоан .ако има някои наблизо,за кафенца или разходки,пък и да не е наблизо мойе да се срещаме някъде из града Grinning,4естито на рожденни4ката и от мен  bouquet

# 87
  • Пловдив
Морген  smile3507

Честит Рожден Ден на Катка, най-хубави пожелния от мен, весело и напоително празнуване   Gift

На МuМка желая само спокойствие, не обръщай внимание на глупости, винаги има кой да те ядоса на сватбата ти.Радвай се на деня и празнувай с всички сили - искам снимки после.

wish, ти да не си пила ли си нещо снощи, много свежееш  Mr. Green Мога да ти прехвърля неразположения, ако си толкова мераклия Simple Smile))

Belle Fleur, ама така е, кога е имал късмет сиромаха #Crazy ще плащам висше, къде ще ходя, само да съм здрава и права да работя.

# 88
  • Бургас
Снимки има в бургаското приложение на 24 ч.
Горгона, не се кахъри-за нас може да няма,но за децата винаги се намират пари ,еле пък за учене щом е. Давай сега да го пръкваш вече юнака, другото-с времето . Hug Има-няма 20 години до тогава.

# 89
Честит рожден ден, Кат ! Здраве, щастие и усмивки, весело празнуване !   Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт