Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 906
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
По-предишната вечер заведението под нас отваряше след ремонт и си бяха организирали сериозна заря. Лошото е, че беше след 23 часа. А още по-лошото - че на 10 метра от нас. Знаете ли какво е заря на метри от прозорците - трета световна война! Добре, че децата нея вечер ги нямаше. Първата ми мисъл беше, че самолет пада над комплекса /хм, май гледам прекалено много дискавъри Crazy/

# 646
Kакви бяха тея зари пак? Дребното тамън заспа... Голямо думкане. ooooh! Да ги пускат по-рано!
Еееееее, ама как какви?
дъщеря ми стана на три  Peace
Да ми е жива и здрава,
и все усмихната такава!

Joy  Joy  Joy

... торта не остана, та пестете букетите  Hug

# 647
  Лелеее Ками,да ти е жива и здрава дъщеричката.Много късмет в живота и безгрижно детство   bouquet

# 648
Ками, да ти е жива и здрава малката красавица!!!   bouquet Hug
 В такъв случай... можело и още шум да вдигнете!  Wink

# 649
К'ви зари бре? Нищо не сме чули. Т' ва изолацията е страшна работа! Тц, тц, тц Mr. Green

Ками, кога порасна и твойта мушморочка! Да ти е жива и здрава!

Айде казвайте кои дати да гласуваме!

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 10:28 от КатКа

# 650
  • Бургас
Ками, да ви е жива и здрава Юлето. Голяма да порасне и да те слушка повече!   bouquet
Зарите бяха доста силни, но аз вече съм им свикнала, то тук през вечер някой прави зари. Скоро пак на извора изригваха.

# 651
  Ками, да ти е жива и здрава щерката   bouquet 

На мен ми беше далече зарята този път, пушех на терасата и видях отблясъците само, ама вярно не се впечатлих защото то през вечер някой гърми. А на времето как чаках Нова година, че да видя заря  Laughing

# 652
Мерси момичета за хубавите пожелания Heart Eyes

По някакъв смътен спомен се сещам, че има наредба за обществения ред и мисля, че тия зари я нарушават. След 22ч. нали не може да се вдига шум... А организаторите на зарите дали си искат разрешение? едва ли.... ама май и никой не им прави забележка. Ама аз ако вдигам аларма, сигурно ще ми пратят общинска полиция ....

Да пусна анкета с двете наближаващи съботи? други идеи?

# 653
  • Burgas
Ками да ти е жива и здрава дъщеричката.

# 654
По-предишната вечер заведението под нас отваряше след ремонт и си бяха организирали сериозна заря. Лошото е, че беше след 23 часа. А още по-лошото - че на 10 метра от нас. Знаете ли какво е заря на метри от прозорците - трета световна война! Добре, че децата нея вечер ги нямаше. Първата ми мисъл беше, че самолет пада над комплекса /хм, май гледам прекалено много дискавъри Crazy/
Сънрайса ли? Simple Smile

# 655
  • Бургас
Ками, честита ти рожденичка, макар и със закъснение. Много да е здрава и да почне да слушка повече  Wink   bouquet

Гласувах за 24 (звучи ми като за манифестация). На другите дати имам изпити след купона и не ми се ще да пробвам тезата "Полят изпит взет изпит"  Mr. Green

# 656
  • Burgas
И на мен ми се идва,но не знам по принцип къде се събирате и долу-горе от колко часа,за датата няма значение.

# 657
  • Бургас
Ками, честита ви рожденичка, с малко закъснение ви честитя, но от сърце. Да ви е жива и здрава и много да ви радва . Hug Hug Hug

# 658
  • Бургас
Отново да попитам за инфо при вас - на 20 октомври е световен ден за борба с остеопорозата. Имам някакви спомени, че правеха безплатни профилактични прегледи, но кога и дали точно на тази дата - не си спомням. Някой има ли информация по този въпрос?

А относно уличното осветление - и аз знам, че трябва да се свържа с общината, но търсих в сайта им и не можах да се ориентирам към кого точно да се обърна - отдел, човек?

За уличното осветление специалиската се казва Гл.експерт ЕЛ - инж. Искра Дечева тел.907304 или 841497  или през телефоните на общ.Бургас 840915,16,17,18 искаш да те свържат с инж.Дечева

# 659
И от мен прегръдки Heart Eyes и целувки  Heart Eyesза Ками и Юлето -Да сте здрави,щастливи и все така красиви. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт