Къпем малчо между двете последни хранения за деня - т.е. м/у 17,30 и 20,30. Обикновено в този промеждутък той будува и си оставям достатъчно време и за масаж, и за игра, така че да не стане "кисел", защото тогава всичко е много по-мъчително. Към 21 ч. заспива дълбокия си сън и около 2-3 се събужда, хапва за 5 минути и пак заспива до към 5,30-6. Към 5,30-6 следва сериозно изакване и много смях след това. Хапва пак малко и дремва още около час.
Броят на храненията ни е 6-7, зависи през деня, дали няма да увеличи някоя пауза от 3 на 4 часа.
Крусти нямаме още, дано и да няма, че с каката доста трудно се преборих с тях.
Честити месечинки на всички сладурки и сладурковци днес!

Искам да пожелая и успешен първи учебен ден утре на всички ученици, особено на първокласниците!

,в крайна сметка ни биха ваксината от ЗК,и аз каквато съм замаена малката като се разплака и забравих да питам каква е разликата с Пентаксима,сега малката спи спокойно и аз я наблюдавам да не вдигне температура,дано не се стига до там
,интересното беше че ни биха 2 инджекции-в ръчичката и крачето
!Аз очаквах само една ...
- къпя детето към 22.30ч. Тук според мен няма правилно-неправилно решение, всеки си избира някакъв интервал, който да пасва на детето и на ритъма в семейството. И ако някой ми каже на мен, че това е пълен абсурд, просто няма да го слушам

тя от добро де, да помогне 

Успех на ученичката!