ЮЛСКИ БЕБЧЕТА - тема 8

• 22 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мамо Диди като написа за Една от нас се сетих, че и от нея нямаме новини.Знаеш ли нещо?

# 676
Мамо Диди като написа за Една от нас се сетих, че и от нея нямаме новини.Знаеш ли нещо?

Ами нищо друго освен,че и остават 130 дни до термин  Praynig
Прочетох и един пост на Квазимодо писан в четири часа сутринта. Продължават с опитите за бебче а на миличкия му е много мъчно. Да го гушнем.  Hug

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 21:40 от Мама Диди

# 677
  • Варна
1 масажа след баня,защото ние се храним преди баня - абсурд е да му правиш каквото и да било на празен стомах #Crazy и след баня пак - за приспиване поцоква малко Heart Eyes

2 в чантата ми ,както казва баща ми - мечка да влезе не можеш я намери  Mr. Green
кремове,кърпички,памперси,комплект за маникюр(и за всичко друго Mr. Green)подложки за течащи млекоцентрали, отделно моите си дамски боклуци...мъжа ми твърди че съм пришила тухли 4ки в уплътненията  Mr. Green и отделно една торба с дрехи за всякакви сезони и поводи, а когато и каката е с мен - всичко по две  Mr. Green, изнасям къщата направо - сокове,води,закуски,играчки ooooh! мале сега като изброявам се чудя как ги събирам  Crazy
никак не съжелявам че си взех тази количка  Mr. Green

3 предимно си говорим, пеем, отскоро се заглеждаме и по играчки и им се смеем, и много обича да гледа листата на дърветата навън  Mr. Green

# 678
Извинявам се за въпроса, но си спомням че две мами си загубиха бебетата -едната беше една от нас, др не си спомян за ника, но и двете ще си имат така ли, много се радвам?А с Квазимодо какво е станало?

# 679
загубиха бебето в първите месеци и сега правят опити за радост

# 680
Ох че тъжно, дано стане бързо. Аз защо си мисля, че минаха критичния период, явно отдавна не съм чела юлските мами  Sad

# 681
Боже, момичета! С тази тема за представянето направо се просълзих... Спомних си всички, с които пишехме в "искам бебе".... намерих и собствения си пост, в който доста простичко обяснявам, че "искаме бебок и се опитваме от... снощи" ... Бях забравила кога започнаха опитите ни за това огромно щастие, което ни сполетя... сега вече знам! 1 април 2008г. Стана ми толкова хубаво за всички, които са писали "опитваме от... и дано скоро стане", а сега вече са с подписи с по 4-5-6-7-8-9 месечни бебенца  Heart Eyes Майчице разувствах се като бременна  Blush
Шарк, Багнето, Инвизибъл, Данинцето, Аня, Нефертити, Ралчетата, Миленка, Елг, Сириус, Мама Диди, Атадар, Квази, Зо, Бульовчето, Доня Коприва, Мамчето, Снуки, Гевито и още, които сигурно пропускам.. и не всички може би ще прочетат... но ви прегръщам!  Hug
Извинявам се за отклонението  Embarassed

Минавах само да честитя поводите на всички днес Simple Smile Годишнини и месечинки.. да ги празнувате още 100 пъти по 100 Simple Smile Живи, здрави и много щастливи!

Аз установих и още един ритуал май Rolling Eyes Преслава не заспива без баня... Одеве яде в 19 часа и аз реших, че ще си побудува, ще дремне и към 21:30 - 22:00 ще се събуди за баня и хапване. Е да, ама не. Мрънка, мрънка притваря очи... но не заспа! Към 20:30 я изкъпахме хапна 5 минути и се отпусна в мен Simple Smile Оставих я и си заспа... Сега обаче и аз се мятам при нея, че не издържам вече Simple Smile

Още веднъж благодаря, че ме върнахте в онези времена на очакване..  Hug

# 682
BubolecheMeche много искам да щипна бузите на Преслава  Grinning
И аз се размечтах за оня период когато разбрах че съм бременна, и сега има моменти в които искам пак да съм бременна.

# 683
И аз от два три дена се връщам във периода на бременноста ,аз я чаках цели 7г.  smile3531 невероятно чуство.
BubolecheMeche,orhideq   Hug

# 684
Ние сега се върнахме от СЛ.бряг.Направихме си страхотна разхотка с много вкусна вечеря.Утре и аз няма де се разписвам, че решихме да отидем за 3дни на балкан.Може и да се включа ако имам свободно време. В хотела ще има нет Peace
Мио е страхотен, но няма да се хваля пу-пууууу пууууууууууууууууууууууууууу Mr. Green
Приятни почивни дни и леки и спикойни нощи Hug

# 685
Дано всички които искат да изпитат това невероятно чувство  Hug
А като се заговорихме за минали постове се сетих да питам за Син минзухар и за Маноло Бланик, тях не ги виждам от преди?

# 686
Буболечемече искам само усмивки никакви сълзички  Hug И аз прочетох поста ти ,че правите опити от вчера и щях да го пиша тук да се порадваме но си помислих,че не е моя работа и не писах нищо.Затова пък ти го писа  Laughing.
Орхидея,точно защото като родих първото си дете и исках пак да съм бременна забременях на деветия месец и децата ми имат такава малка разлика.Но вече не искам  да съм бременна  Laughing

# 687
Ех, Буболечкааа, аз се просълзих, като четох, че ти си се разчувствала...  Laughing

Въпреки че бременността ми беше най-безгрижния и лек период, не искам пак да съм бременна... Даже нямам търпение да расте дребчо, че имам толкова пороци, към които ми се ще да се върна... То колкото и несериозно да звучи, аз съм си точно толкова   несериозна и даже хич не ме е срам.  Wink

Не знам как успявате да намирате толкова време, за да изчитате всичко... Аз все за по минута-две сядам на компа и после пак на тръстиката... Опитвам се да следя, ама...

# 688
Здравейте!

Сиси, радвам се да те видя. За кърмата - Мишо наистина си има две млечни мами. На едната детенцето е с 15 дни по-голямо от него, а на другата - с 4 дни по-малко. И двете момичета ги познавам добре и знам, че подбират храната и напитките си. Дават ми замръзена кърма, но се е случвало и да го накърмят когато сме заедно. Колкото дали стига за техните дечица - те се цедят след като ги нахранят и изцеждат по 350-400 мл. Едното момиче даже храни още едно бебе  Simple Smile
И във връзка със съмненията на Дейзи за недостатъчно хранителна кърма искам да ви споделя какво забелязах. На момичето, чието детенце е малко по-малко от Мишо, кърмата има оранжев отенък, предполагам е по-маслена. И когато Михаил яде от нея огладнява на 3,5 - 4 часа. Другата кърма е бяла на цвят, като прясно краве мляко и когато хапва от нея, Мишо изкарва максимум 3 часа, а понякога и 2,5 часа. Така, че според мен наистина има разлика в хранителната стойност на кърмата.

Карелия, ти не кърмеше ли Нико? Защо сте били на НАН сензитив? Аз бях започнала да давам от него на Михаил, но и на него не му помогна за запека и минахме на Аптамил Комфорт. От него акаше през ден, но без да го боли коремчето и и да чувства дискомфорт. Сега, с кърмата, ака всеки ден по 2-3 пъти. За запека защо не пробваш ЕБХ? Наистина помага. Аз не се включвам в коментарите на Сиси и Мимето по тази тема, защото рядко го изпишквам така, но пък не помня от кога не е акал в памперса - и на него и на мен ми е по-добре да го държа. За сигналите мога да кажа, че наистина са видими, стига да има човек желание да се вгледа в детето.

Орхидея, Маноло Бланик няма да я видиш скоро, освен ако Мимето не реши да си върне пак старото екранно име. Тя е Маноло Бланик.   Grinning

Честито на всички празнуващи!   bouquet

# 689
Привет, мривет..
Да драсна и аз някой ред преди лягане.
Днес си направихме чудесна разходка 4 часа. Малката спа през цялото време, само дето накрая взе да се разбужда и недоволства, че я държим гладна. Та трябваше или да минем през майка му на любимия, или да си намерим пейка или да забързаме крачка към къщи. Избрахме последното и не съжалявам, че другите варианти много сложни.. никъде няма пейки по пътя.

Карелия, честита годишнина и празник!
Бубулече, и аз много се кефех да си намеря постовете от едно време в дир-а. Тематиката е различна, но тръпката да се погледнеш отстрани, какво си мислил и казвал преди години е голяма.

Масаж правя след баня, като гледам да започна поне половин-един час преди последното хранене.
В чантата имам - резервна дрешка, пелена, памперси, мокри кърпички, кърпички за гърдите, шише с вода (която не знам дали не е завъдила живот вече, трябва да я изхвърля  ooooh!), такива ми ти работи, аа .. и жилетка за мен. Леле сега се сещам колко съм тъпа. На края на разходката ми стана хладно, че наближи 8 часа и се ядосвах, че не съм си взела връхна дреха. А тя била през цялото време с мен..  ooooh!

Малеее, Сафо.. какви са тези 350-400 мл. от твоите приятелки..  #Crazy На това му се казва промишлено производсто..

Общи условия

Активация на акаунт