и чета мненията на вержи и твоето и пак не мога да схвана, малеееее колко съм здухана. А за приликата 
Мимак леко и безпроблемно напред

Не че аз си нямам вече мъжко име, ама май няма да ме огрее
Нищо, каквото такова, само да е живо и здраво. Но ако ни се повтори сценария май някъде след Нова година ще имаме резултат.
Ама то не пречи да си се напъваме де
И честит ти празник! Да си жива и здрава и много щастлива!
айде и другите да не се ослушват 

Лошото е, че БХС-то не ми е много добро и има вероятност да ме пратят на амниоцентеза. 

И аз се водя шофьор ама часовете ми зад волана са в пъти по-малко от тези тук във форума
Ще се справиш. То в датско са по-цивилизовани шофьори от БГ. Само дето на няколко пъти щяха да ни отнесат на пустите им колоездачни пътеки
А за Карпатите не мога да кажа. Виж Аладжа манастир много ми хареса преди години. Но в Букурещ си личи, че са били соц., ама си личи и че вървят здраво напред. Доооооста по-уреден град е. Ама си е мислен и преди десетилетия де, още тогава са заложени много-много паркове, широки булеварди и кръгови движения с по 3 ленти, абе даже враните и котките са им по-големи от нашите
Просто е с по-добра инфраструктура.
Браво, момичета, много ме радвате, даже взех да си мисля - дали да не родя още едно, ей така, да си имате стимул
! Повярвайте, нищо не е по хубаво от дом пълен с деца. Вярно, че грижите са много, ама радостите са в много повече - няма да съжалявате!
, кой обикаля тука из нета около Сряда, 21 Октомври 2009, 23:22 или Четвъртък, 22 Октомври 2009, 02:02 ей вие де са ви мъжете?
с малко ракийка и после
а те в нета
.
аз спрях да мисля за това кога ще стане?- пуснала съм се по течението и 
уж спортувам . Карам колело с тежест отзад
и тази тежет му викат Владко. Много добре ми действа сутрин в 7:30, после на работа съм се разсънила и като се засиля да работяяяяя
мали-мали!
по едно от мене! Накой да подслади...
ама малко
Знаеш ли как ти завиждам за колелцето и ние си имаме седалка за Бойко,ама аз сега не трябва да карам и до детската ходим с 300 зора.Днес изпадна в истерия още вкъщи.Едвам му облякох якето и го изкарах от апартамента,много е силно диването
Количката я бяхме отказали средата на лятото,но днес се върна на манежа.Като наближихме градината му дадох едно Дормикиндче да поуспокои топката естественно вътре се разплака,но после за мое учудване спря, целунахме се и влезе без сцени.Дано се адаптира по-бързо,че направо е ужасно преживяването и за двама ни.