"Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета!"

• 36 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Привет от ШамЕнет - това ми е новата регистрация, защото...  Crossing Arms много тъпо, но уви, като си забрави човек паролата и отговора на секретния въпрос, не може повече да влезе във форума на bg.mamma. Досега винаги съм влизала лесно, понеже ми беше запеметена паролата, но откакто влязох чрез гугъл от търсачка по не помня какъв въпрос, във форума, та трябваше да се логвам, вече не мога да влизам никак със стария си профил. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА. Писах на модераторите, но изглежда не могат да направят нищо, защото никой не е подсигурил мерки срещу такъв проблем и сега просто не мога да си ползвам стария профил. Освен ако не попадна пак на браузър, в който е запаметена паролата (в БГ на някой друг компютър, където съм влизала във форума...)

# 691
  • Варна
е как бе? не могат ли да ти пратят мейл с парола временна поне?!

да допълня- ходихме на консултация целия отбор, кака Сийка е 14кг и 95см  bowuu
ще ходим тея дни да изследваме кръв и урина, за профилактичния преглед, че бяхме болни Декември и не можахме  Rolling Eyes

и честито на всички именяци   bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 15:14 от Virginity

# 692
А де! И аз се чудя как може не могат!!!

# 693
Хм, няма ли опция забравена парола???

Хак да ти е, като по толкова време не се сещаш за нас!  Mr. Green

# 694
Не, бе, мила, сещам се много често, чета ви от време на време, но просто нямам желание да разказвам, щото може само да ви досадя с проблемите си.
Е, ама си, пешеходке... Hug

# 695
Кака Сийка Лора ли е, Вержи? Щото Калоян да е 95 см - тц! Ние също ходихме преди да излетим - почти 20 кг и метърчо. В петък го мерих в Общината 101 го изкарах, но не ми се вярва. Иначе дрехите, които купих лятото за зимата - като пижамки и бельо - си останаха за племеника. Расте, та пара вдига!
shamenet, с проблеми или без, влез!
Пешеходке, отдавна не си писала нищо за душата тук. Вземи се в ръце и ни разсмей!
Пък мъжо се контузи днес на работа и сега ще го прескачам и него поне до понеделник. Ама и аз един късмет вадя Crazy
Бъдете здрави!

# 696
  • София
Алекси е 17.5 кг и 104 см ooooh! Laughing

ШамЕнет, абе как ще си забравиш секретния въпрос, пробвай пак да се сетиш за паролата!!

# 697
  • Варна
брех, тез големи мъже, с какво ги храните бе  Mr. Green

ам тъй то...явно мойта мома ще е джобно гадже , кат майка си  Rolling Eyes не се чудя защото върви злояда като мене...до пубертета все така ще сме, дано само не се освини изведнъж кат майка си  Joy
а малкия бабаит определено на баща си прилича  ooooh!

# 698
Пешеходке, отдавна не си писала нищо за душата тук. Вземи се в ръце и ни разсмей!

После да не се оплаквате!

Ромео и разходките - част 3.
Тази част е свързана с едни от най неприятните ми спомени, затова я отлагах във времето, но щом има такъв голям интерес - ще я разкажа.
В най ранно детство (това разбира се - преди да установим, че кучето страда от дълбоко и непоправимо разстройство на личността), и поради скуката на бебешката карантина, се заехме да учим Ромео на елементарни команди. Знаете - дай лапа, легни и пр. Той не се справяше като блестящ ученик, но поради младата му възраст - не придиряхме много, много. Та, една от командите беше "Котка". Поради липса на коткоподобен обект, посочвахме с пръст да речем ъгъл, диван и ученикът ентусиазирано се мяташе в указаната посока. За разлика от останалите предмети, тук той прояви голямо усърдие и това разбира се беше най често задавания материал (друго си е гордостта, като дадеш команда и да се изпълни!). Обаче, поради липса на обект, кучето беше останало с впечатление, че "Котка" означава "Скочи" - това разбира се се установи на по късен етап - когато биде изведен сред природата...
Та, да се върнем на разходките. В един прекрасен ден се прибирам по рано и придружена от приятелка. Идеята беше да разходим дзвера преди да е полудял напълно, пък после щяхме да излизаме някъде. Преминахме през процедурата на (не)слагане на каишката, леко истеричното асансьороспускане и се озовахме в просторите природни. Ромео обаче, при вида на толкова публика, реши да ни шашне с послушание и прилежно поведение. Вместо да се намъкне под близките МПС-та, той жизнерадостно припкаше наоколо. Поради младата му тогава (около 2 години) възраст, реших че една разходка ще му се отрази добре на темперамента и полека тръгнахме към селото отстоящо на около 5-600 метра от блока. Ние си бърборим, Ромео си рипа наоколо - идилия безкрай! Приятелката (която прекрасно познава шантавото му Аз), не може да повярва какъв послушен и мирен е станал. Така наближаваме първата къща, снабдена с телена ограда около метър и петдесет...
-Какво ще стане, ако му кажа Котка? пита тя и оглежда преграждението.
Хвърлям един изпитателен поглед - на такива висини още не сме го пробвали! А, вътрешния ми глас крещи - не се забърквай, не се забърквай! Ама и на мен ми е интересно дали ще прескочи.
- Дай да пробваме - Ромео, КОТКА! - и соча оградата, с кой акъл - и аз не знам!
И Ромео, решил до край да ни шашне с новата си самоличност, рипва като ощипан и от първи опит прескача оградата! Да, ама от скока или от превъзбудата, чарковете в тиквата му отново се пренареждат и .... той изчезва някъде из двора. Викаме го ние - по едно време се появява. Ох, слава Богу!
-Ромео, Котка! - демек, прескачай и да си ходим. И Ромео прескача, обаче ...не телта която ни дели, а съседната! Озовава се в друг двор! Още един опит - този път в още по съседен двор. Вече тотално дезориентиран прескача като заек, обаче не и вярната ограда! В един момент явно му писва да скача и напускайки полезрението ни скривайки се зад къщата и ...изчезва! Викаме, викаме - нищо! Ами сега!? Звъним на портата - нищо! Още е следобяд и хората явно ги няма. Решавам да прескоча оградата и да открия мекерето. Речено -сторено! Поповдигна ме приятелката, понатиснах телта и воала - вече съм в двора. Отправям се към задкъщовото пространство да диря белята си. Естествено - не го намирам, прекосявам вътрешни портички, озовавам се при всякакви други животни, но моето го няма и това е. Връщам се за да свикам бойния съвет с дружката. Тамън подминавам къщата и що да видя - белята ме чака на портата! Само че не жадуваната топка косми, ами двама напети полицаи и синя ладичка с буркан. Сгащили приятелката на гюме и само мене чакат! Приобщават ме към сбирката си. В този момент, набрал смелост, бдителния комшия дето ги извикал се изтипосва на хоризонта. По неговите думи, куче с нас не видял, а ние сме се били спирали пред къщите и сме оглеждали обстановката. И щом сме захванали мерзкото си дело, човека изпълнил своя комшийски и граждански дълг...(само да отбележа, че годината беше 1990-а и хората бяха много по съзнателни от сега). Лични документи не носим (че кой носи като излиза пред вратата на блока си!?), каишка - също нямаме - поне кучето да докажем... Отказа ми да отидем до нас, мисля също внесе известна доза подозрение. Аз още се надявах, че гада ще се появи отнякъде и като не ме намери - ще изчезне завинаги. Я кучетата ще го разкъсат, я братятя сигани ще го убият... обичах си го пустия Ромео! Да, ама съвкупността от тези ни "оправдания",  хич не разведри обстановката - напротив сгъсти я още повече! Никой не викна - Ей, момета, какви веселячки сте, начи! И да ни потупа бащински по рамото... Съвсем професионално ни поканиха в колата да се разходим до районното и там да се разберем - кой кум, кой сват! Вече нямаше как - качихме се! Отведоха ни, обадиха се на нашите и след 2 часа ни освободиха с доказани вече самоличности и кучопритежание. Най вече спомогна и факта, че мама намерила животното пред вратата, отивайки да вземе документите ни.

# 699
  • Бургас
А, Вержи кви "мъже" бе - мойто диване е 95 см и 13 кг/а, пък не е злояд уж/....... Скелет дребен.... Най ме е яд, че сигурно ще е дребен кат майка си, пу колкото не исках да прилича на мен, той толкоз повече зел...., ама да ми е жив и здрав, къвто си е - наш си е. Пък на градинката ми го хвалеха, че от всички той най-много си хапвал и е напълнял....., ама той тогава зе че изкара варицела и пак отслабна, та не се порадвахме на нададените килограми  Mr. Green

Пешеходке  Joy  Joy  Joy

Ей, само в такава светлина не те бях виждала...

# 700
  • Vaudreuil Canada
А, Вержи кви "мъже" бе - мойто диване е 95 см и 13 кг/а, пък не е злояд уж/....... Скелет дребен.... Най ме е яд, че сигурно ще е дребен кат майка си, пу колкото не исках да прилича на мен, той толкоз повече зел...., ама да ми е жив и здрав, къвто си е - наш си е. Пък на градинката ми го хвалеха, че от всички той най-много си хапвал и е напълнял....., ама той тогава зе че изкара варицела и пак отслабна, та не се порадвахме на нададените килограми  Mr. Green

Това все едно аз съм го писала само варицелата ще я сменя с разни други боледувания но иначе е 1:1 включително и цифрите.

# 701
Пешеходке, мерсииии! Още от време оно си е личало, че си личност с ангелски нрав!

# 702
  • Русе
Здравейте!Ние се прибрахме! Grinning
Честито на всички ,на които пропуснах празника!  bouquet
Бойко не съм го мерила,но на ръст е м/у 98 и 104,по дрехите съдя. Mr. Green Килограми има няма 16-17.
Много странни техники на рисуване има напоследък,направо ми е извънземно.Но е ефектно,наистина е добро за шоу. Peace
Пешеходке! Joy

# 703
Венета е голям дребосък - 92 см, 13 кг. Ама тя няма и шанс - майка й е много висока - цели 155 см.
Иначе е опасна. Така ни манипулира, че.... Какво ли ще бъде като стане по-голяма. Вечер вкъщи настава бойно поле - така се карат с баткото, че ми идва главата да си откъсна.  Уж се заиграват, но след малко Венета почва да реве - тя просто иска да командва на всяка цена и ако нещо не й се угоди настава пищавица.
Все още се гледат вкъщи с баба ми. Вероятно към април ще я пускам на градина. Засега приема новината с радост, но да видим...

# 704
Все пак, окуражена от pontes, пробвах още веднъж и се оказа, че просто една буква съм я пишела главна в паролата, ама съм я забравила... и това няма как да ми го каже отговорът на секретния въпрос.
 Hug
Ние утре ще се преглеждаме и ще дам и аз отчет, за статистиката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт