Кате,няма да плаче,поне не първият път.Така го усещам,но като тръгне ще кажа!

Вержи и Бойко е изцяло на баща си, особенно като му видя детските снимки 1:1.Брат ми го вързахме с една стара снимка на Дидо ,пита ,кои са хората на снимката около Бойко?

прекарайте си добре, без проблеми.
май всички сме на един хал. И на мене от време на време ми се напомня че съм съпруга. Но аз какво съм виновна, че той е "гьон" и не се притеснява от това как ще се чувства детето на градината или че това няма или че онова трябва да се свърши.
Ако така е всяка втора седмица, както разправяте, ще лудна 

,
. Можело значи и в нашата родина нещата да са както трябва!!! Пети ден от раждането, а аз се чувствам като новородена. Не само, че нямам шевове освен старата епизотомия, която докторът предвидливо е резнал, за да не се разкъса хаотично, ами и ми е запазил и дупето този път да не се скъса. Бях сто процента убедена, че отново ме чакат мъки и операция, но акушерката ми обесни какво точно е направил лекарят, за да не стигна дотам. Дълбок поклон за него
за това, че не му е било безразлично 
освен зърната, но това е друга тема
. Абсолютно всички, които съм срещнала в клиниката са фантастични професионалисти и хора, безкрайно съм им благодарна и винаги ще ги помня
. След кошмарното раждане на Кристиян, имах мечта второто да го родя в Америка знаейки какви са им болниците. Мечтата ми се сбъдна само че на сто километра от дома ми и докторите говореха на български
. Благодаря на Бог, че чу молитвите ми
. От мене няма по-доволен и щастлив човек в момента 
- тини мини, весито, хайде...