Есенни придобивки - 14

• 71 798
  • 708
  •   1
Отговори
# 330
Аз ли съм недоразбрала пак нещо... но какво откривате в Пловдив дето някъде го няма?  newsm78

# 331
Да , и аз това се чудя Peace

# 332
Влюбена съм в новите си обувчици за работа  Grinning

# 333
Аз ли съм недоразбрала пак нещо... но какво откривате в Пловдив дето някъде го няма?  newsm78
Много производители на едно място, предполагам и в София има доста, във Варна почти навсякъде са едни и същи китайски обувки.Много малко са българските.

# 334
Във Варна има интересни модели в магазина на Мат Стар

# 335
Никой не е казал, че ще открия нещо неоткриваемо. Stop
Просто не пазарувам от града от който съм. В София не ходя. Пловдив е място, в което ходя често, а във Варна съм почти всяка седмица.
Така, че това са двете места от които мога да си намеря, освен от нета.

Бих ви викнала в моя град, да си купите тогава вие от тука, да ви видя. Tired

# 336
Никой не е казал, че ще открия нещо неоткриваемо. Stop
Просто не пазарувам от града от който съм. В София не ходя. Пловдив е място, в което ходя често, а във Варна съм почти всяка седмица.
Така, че това са двете места от които мога да си намеря, освен от нета.

Бих ви викнала в моя град, да си купите тогава вие от тука, да ви видя. Tired

Мацо не се ядосвай  spoko   и аз в София си мисля че вече нищо няма - просто до болка са ми омръзнали едни и същи магазини и едни и същи неща на различни цени  ooooh! #2gunfire #Cussing out / в зависимост в коя част на града се намираш   Whistling Wink Mr. Green /

# 337
Ааа, това, че са ви омръзнали е друго. Хайде Tоtaly Av4e я разбирам aко и избор богат няма. Но вие там, в С-я, не се оплаквайте.  PeaceКолко фирми има, които по други места не са се появявали. Защото дори и скъпо да е, някога на човек му падат във фонда "и аз съм човек" и иска да си вземе нещо скъпо, качествено или просто различно, а няма.

# 338
Ааа, това, че са ви омръзнали е друго. Хайде Tоtaly Av4e я разбирам aко и избор богат няма. Но вие там, в С-я, не се оплаквайте.  PeaceКолко фирми има, които по други места не са се появявали. Защото дори и скъпо да е, някога на човек му падат във фонда "и аз съм човек" и иска да си вземе нещо скъпо, качествено или просто различно, а няма.

Така е обаче на какви цени са нещата в София за разлика от др. градове   ooooh! #Crazy smile3544?Аз преди като мах време ходех до Пловдив за обувки и ми излизаха 100 пъти по- евтино  .Особено на Дарис каква разлика в цените имаше 10-20 лв. #Crazy newsm78

И да не е спам купих си една блузка с падащо рамо в петролно син цвят който ми харесва отдавна но все не се навивах да си взема.Милото ми каза че съм като ватманка. hahaha Joy Mr. Green Sad

# 339
  • София
Нали това е петролно синьо?
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.9843328.big

Ето и малко нови нещица и от мен:
Сива блузка:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.15151495.big
Черна рокля, която не съм обличала:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.15151495.big
Черен потник /все още съм на лятна вълна/.
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.15151515.big
Маратонки за есента:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.15151519.big

# 340
Кога заповат есенните намаления в Манго?Много ми е спешно,помогнете.

# 341
Не е много спешно  Laughing мисля, че няма много скоро да пуснат намаление Манговците  Praynig въпреки че и аз си се надявам, този път хубава колекция са направили, вече си купих жилетка и потник и ще ги снимам като мога.

# 342
  • София

От къде е полата? И с колана ли е? Hug

# 343
Да ви кажа и от моята позиция на пътешественик, София въобще не е нито центъра на модата,нито оазиса на готините парцалки! За евтини пък хич.
Аз пазарувам основно от Ловеч и от всякакви други градове у нас и в чужбина,в които пътувам. От София най-рядко. В Ловеч специално,може да има 20 магазина в цял град,ама има чуднички неща,дето май наистина никъде ги няма, и то на много сносни цени. Имаме си магазинчета,в които разпродават ишлемета, имаме  и такива,в които продават всякакви неща,пазарувани по интернет от разни сайтове и държави,което лично за мен е плюс,понеже ме мързи да се уча да пазарувам от сайтове,пък и нямам време.
В Пловдив,жалко,не съм ходила отдавна,обаче колежката ми пътува поне веднъж месечно до там целенасочено,за да си пазарува дрехи и обувки за себе си и децата и винаги се връща със страхотни неща,а като почне да изрежда цените, съвсем загубвам ума и дума.
Разбира се,зависи кой какво търси - ако си върл фен на конкретни марки,очевидно ще ги намираш на конкретни места,но аз не съм такъв тип и си намирам харесваните от мен дрешки все в малки магазинчета в малките градчета.

# 344
Да покажа и аз малко есенни придобивки.
Блузата е с 3/4 ръкав, нещо не съм я снимала както трябва.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт