Есенни придобивки - 14

• 71 802
  • 708
  •   1
Отговори
# 390
Еха:) кой е този квартал (:
В родния ми град Бобов дол Embarassed

# 391
Anelina strahotna roklq ,trqbva da kupish i na nas po edna ot tova magazin4e  Mr. Green Tuka kvi ceni sa...

# 392
Anelina strahotna roklq ,trqbva da kupish i na nas po edna ot tova magazin4e :mrgreen:Tuka kvi ceni sa...
Вчера ги разглеждах в Благоевград... #Crazy #Crazy #Crazy ....при нас дългите жилетки са по 20-24-28 лв,а там ....лош ми стана #Crazy

# 393
i az razglejdah  Mr. Green v Esprit-98lv

# 394
  • София
Момичета, искам да помоля за съдействие Confused Понеже в неделя кумувам на сватба и си търся рокля, можете ли да ми дадете идеи къде мога да намеря нещо подходящо в София? Търсих вчера в Манго, Калиопе.....целия МОЛ обиколих и ....нищо ooooh!  Искам нещо оригинално и късичко да е....Довечера и до Монро ще отскоча, но имам съмнения,че ще харесам нещо подходящо там.Моля ви да помагате, че не остана време Praynig

# 395
Le Soleil ,много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 396
  • София
Майка Зайка , първите са страхотни. Мммм, харесаха ми. Откъде са и колко струват?

Радвам се, че ви харесаха. От Ибей са. Hug 21 паунда Wink

# 397
къде има в софия хубави дебели жилетки Simple Smile мерси предварително

# 398
 Simple Smile Здравейте и от мен, отдавна чета темите ви, но сега вече мисля да се включа и аз, днес с тази придобивка, която е по-скоро за зимата  Embarassed http://www.bgwebmarket.com/Formuliari/show.php?lang=bg&estat … mp;estate_id=1261

# 399
Simple Smile Здравейте и от мен, отдавна чета темите ви, но сега вече мисля да се включа и аз, днес с тази придобивка, която е по-скоро за зимата  Embarassed http://www.bgwebmarket.com/Formuliari/show.php?lang=bg&estat … mp;estate_id=1261
И аз заглеждам едно такова, ама като нямам метър и не мога да преценя кой размер ми трябва Sad ти какъв размер си взе на какво отговаря 42 например?

# 400
  • София
Извинете за оф- топик, но това модерно ли е? Черна вечерна рокля и бели ботуши Shocked

# 401
  • СОФИЯ
   И аз съм фен на магазин Космос Laughing няма такива цени просто Mr. Green 

# 402
   И аз съм фен на магазин Космос Laughing няма такива цени просто Mr. Green 
e като идваш свиркай Simple Smile

# 403
  • Все на втория етаж
Майка Зайка , първите са страхотни. Мммм, харесаха ми. Откъде са и колко струват?

Радвам се, че ви харесаха. От Ибей са. Hug 21 паунда Wink

Благодаря, но няма да се сдобия явно и аз с такива. Да ги носиш със здраве!

# 404
Ботушки Uggs и чанта.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт