Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 110
  • 702
  •   1
Отговори
# 645
Защо винаги обсъждат такива неща с разни бармани?!

Защото всички присъстваха и видяха. Ако не е барман, ще е личния лекар  Joy

А ако не е барман или личен лекар, ще е Хектор  Joy (абе защо зачезна напоследък тоя човек, как се оправят всички без ценната му помощ  newsm78)

Никито с право ревнува, даже е малко това. Не е лесно жена ти да е силно и завинаги влюбена в друг мъж  Crazy Към Бриджит не беше тиранин, така че не е такъв по природа, просто упорства в тъпотията си да се жени за неподходящата жена  ooooh!

# 646
  • София
Хайде, Ник, на Фиджи сигурно е страхотно - ще си изкараш божествено! Замини, а ако излезе буря по пътя мини през нея, може да извадим късмет да потънеш!

# 647
Хайде, Ник, на Фиджи сигурно е страхотно - ще си изкараш божествено! Замини, а ако излезе буря по пътя мини през нея, може да извадим късмет да потънеш!

Няма да потъне, много куха лейка е  Joy

# 648

Няма да потъне, много куха лейка е  Joy

Ето така се ключват бракове, знаейки предварително,че са обречени на провал

# 649
Това е пародия на любов и огромна пародия на сватба. Sick

# 650
Бриджет милата как тъжно гледаше накрая

Тъкмо се чудех кога ще вземе букета

# 651
  • somewhere near the sea
Ник е бесен от това, което вижда.  smile3514 "Ти ри си това?"-пита той глупаво. "Да,но не знам как е станало..."-чуди се булката. Брук се опитва да му обясни, но той е твърдо убеден, че Форестър винаги ще се опитват да провалят връзката им.smile3511
Със сватбената рокля Брук отива при Ридж и му казва, че е разбрала, че не може да се омъжи за Ник, но вече е разбрала, че той се опитва да я сонтролира и да я промени и не я обича като Ридж....Но-всичко само фантазия на Ридж.
Стефани успокоява Ридж, че се надява Брук да разбере, че двамата са един за друг. smile3508
Сали съобщава, че поръчките за „Спалнята на Брук” са ударили тавана.  newsm74 newsm26
Брук намира Ник на лодката и обяснява, че изрично е наредила да не използват тези снимки.  smile3509 Ник я пита дали Рич е бил в стаята, докато е позирала.   mixed037Тя признава, че е бил.  smile3512Тогава Ник иска да знае дали го е помолила да излезе. Брук отговаря, че не е, защото това е било работа, освен това Рич много пъти я е виждал гола. Ник се вбесява, Брук също.  #Onfire Започват да си крещят-той не искал да се жени за гола манекенка, казал й да ги уволни, но тя не го направила... "Трябваше да се сетя, че Стефани ще го направи"-ядосва се Брук. "Трябваше да ги уволниш...и ще го направиш".Тя му казва, че не се е почувствала използвана, а горда. От това Ник е потресен. Отново й поставя ултиматум да напусне Форестър. "Май не разбираш какво искаш , Ник. Исках връзката ни да успее. Трябва да ме приемеш такава, каквато съм-с дефекти, сложна...Искам да се гордееш с мен". Накрая го моли да я погледне и да реши тя ли е жената, с която иска да изживее живота си. Брук не иска постоянно да му се извинява за всичко. Ако ще бъде жена, от която се срамува, по-добре да приключат още сега. Той смята, че тя нарочно иска да го държи неуверен. Форестър ръководят живота й.
Джаки, Рик, Данте и Бриджет влизат в бара на Чък. Той ги пита къде са младоженците. married Джаки се досеща, че билборда е идея на Стефани. Чък им показва рекламата. Най-тъжна от случилото се е Бриджит.(защо ли пък?ooooh!)Джаки е сигурна, че въпреки всичко сватба ще има. Бриджит оправдава Ник, че не може да понесе голите снимки на майка й. Тя също е реагирала емоционално, когато е видяла голата Фелиша преди време.
 tantrumСтефани разказва на Рич какво се е случило, когато Масимо ́и се обажда и съобщава, че сватбата не е отменена, само са я задържали. Тя кара Ридж да отиде на пристанището,но Ридж държи да спази обещанието си да остави Брук. Banghead
Служителят си тръгва и Масимо се обажда на Стефани за това.
След като се скарват, Брук и Ник решават да се оженят. "Сигурен ли си?"-пита Брук. "Не съвсем"-отговаря Ник. Набързо служителят ги бракосъчетава без свидетели.  married "Успяхме"-изкрещява Ник и я сграбчва в прегръдка.
Джаки се обажда на Стефани и злорадо ́и казва, че сватбата се е състояла. newsm47"Какво става, Стефани, езика ли си глътна?"Ридж е разбит- чак сега сваля пръстена от ръката си...Майка му го прегръща. spoko
Бриджит стои на мястото на сватбата,изглежда съсипана. smile3518 Взема букета на майка си...Гледа ги как отплуват от пристанището... smile3548

# 652
Ау, как се сгърчи, като разбра, че Ридж е бил на снимките  Twisted Evil - тъпо к****е!
Пиши без ******** де Mr. Green

# 653
Бриджет милата как тъжно гледаше накрая

Тъкмо се чудех кога ще вземе букета

Аз очаквах да заблъска по пейката с него. Joy

# 654
Чак ми домъчня за Рич Crazy Толкова си я обича човека Crazy Вижда се,че хич не се сеща за своята Дърта Курва-Психиатърка Crazy
Тези дни е удоволствие за мен да гледам как Прабаба Стефани се опитва да събере Брук и Рич Crazy Вразуми се тая бабиера най-накрая.Дори тя видя,че двамата са родени един за друг Crazy Много ме изкефи,че даде 50% на Брук и 2% на Дъртата Курва-Психиатърка Crazy Crazy Какъв удар под кръста Crazy Така й се пада на онова Лудо Бабе-Пиянде #2gunfire #2gunfire Joy

# 655
Брук фен, не се радвай много, Стефка нищо не е разбрала и не се е променила, просто така и изнася за момента, убедена съм, че в най-скоро време друга песен ще запее  Twisted Evil

Бриджит пък какво е увесила нос, и тя вече си има две сватби и два развода, понатрупала е актив, а и да не е бляла, Досаданте нали извади пръстен   Wink Както се казва - кой спал -  спал, кой...  Или пък сега си внушава, че още обича Никито?  newsm78

# 656
  • София
Ау, как се сгърчи, като разбра, че Ридж е бил на снимките  Twisted Evil - тъпо к****е!
Пиши без ******** де Mr. Green

Не мога, само на ум си ги говоря такива  Crazy...

На мен ми е мъчно за Бриджит, харесвам си я, малко е глупавка на моменти, но предполагам близките контакти с Никииииии водят до тотално оглупяване на дамския състав.

марси, много як аватар...да заобича човек есента

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 12:40 от Lana

# 657
  • В средата на времето
Съвсем няма какво да се види  Sick, но все пак http://www.youtube.com/watch?v=bDXvDW4Zvgk&feature=related

bouquet Hug

Добре де, Бриджит какво го страда Ник сега.. Tired ..докато го е гледала как отплава, трябваше да се сети за Данте Grinning

# 658
Добре де, Бриджит какво го страда Ник сега.. Tired ..докато го е гледала как отплава, трябваше да се сети за Данте Grinning

Може и за Данте да си е мислела, знае ли някой какво става в обърканата и депресирана главица  Crazy
Тя все иска точно тази играчка, която е захвърлила преди това и е много нещастна, че някой друг я е взел през това време  Tired
Иначе ми е жал за нея, макар че тя сама си създава проблемите  Sad

# 659
Ами не мога да съжалявам човек за това,че е тъп.
Ако го използват,или пренебрегват,да...но тя тъпотията си е по наследство ,с нея се раждаш.
И мама Брук се женИ н-найсет пъти и пак не поумня,все старата песен на нов глас,особено сега с Ничо,и Бруджитката -по нейните стъпки...
А както е тръгнала,май ще размине майка си по броя бракове...    Joy

Общи условия

Активация на акаунт