Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 393
  • 702
  •   1
Отговори
# 690
  hahaha Ц-ц, някакви шорти е нахлузила. Розовките ги пази за Рич, няма да ги хаби за тоз` оръфляк я! Mr. Green

# 691
  • София
И доста грозен сутиен...имаше снимка някъде...задръж

ПП Ето ти http://i20.tinypic.com/25i65j7.jpg

Ама много са готини братята Форестър - с тия разкопчани ризки...сладури!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:39 от Lana

# 692
Айде, новото Фийби се появи! Wink

Момиченцето на Торн и Дарла е вече на 4 год., а Хоуп си е все така на 3год.  Joy Joy

# 693
Днес ли Т ще убие Дарла?

Е,значи ще е утре!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:56 от mitsa

# 694
  • София
сина на Тейлър не се ли жени по назад в сериите, а може би сценаристите предполагат да сме забравили Joy

# 695
Днес ли Т ще убие Дарла?

33uu
Т. къде ще се напие? Нали изля всичките бутилки в мивката? Ооо, сигурно в единствения бар - този на Чък. Crazy

# 696
Е добре бе тая Хоуп нали се ражда още когато Дикън си беше в Д&К и още стефка не беше с тая побеляла коса,Ар.Джей и тази Александра ги изкараха че са по-големи от нея гхахахахаххах  Mr. Green Mr. GreenАко алекс е на 4 Хоуп поне трябва да е на 9 а те я спрягат за 3-годишна  Crazy Crazy абе и сценаристите са се объркали от толкоз сюжети

сина на Тейлър не се ли жени по назад в сериите, а може би сценаристите предполагат да сме забравили Joy

Eee беше с Габриела,с Кейтлин и с Амбър стига му толкоз  Grinning остава назаден план малко второстепенна роля от сега нататък  Sunglasses

# 697
  • somewhere near the sea
Ник и Брук са на яхтата-той предвкусва насладата от това да си мисли, че може да бъде султан, а Брук да е в краката му, заета с  newsm75 newsm79 1ironing hang 1dishes knit Все още му се случва, защото Брук си мисли и е настроена за други преживявания.  Peace luvbed
Бриджет и Данте се прибират и заварват Фелиша да ги чака с Дино, защото е техен ред да го гледат. Те признават, че са забравили, защото сватбата е била много особена. Фелиша забелязва, че Бриджет носи булченския букет, и решава, че го е хванала. Използва момента , за да шушне на Данте колко й липсва.
Фелиша се оплаква на Стефани, че е разстроена заради Бриджит и Данте. "Има ли психиатричен термин за това да искаш нещо, а като го получиш- да искаш друго?"-пита тя майка си. "Нарича се синдромът на Брук"-отговаря Стефани."Е, значи е наследствено"-въздъхва Фелиша.  ooooh!Решена е да си върне Данте. Стефани я убеждава да окаже морална подкрепа на  Ридж, защото го вижда, че страда за Брук.  Whistling
Междувременно Брук и Ник се наслаждават на медения си месец на яхтата (виж, за яхтата й завиждам) и правят любов. luvbed "Омъжих се заради тялото ти"- шепне Брук. (знаех си, че не е заради острия му ум)...  

Данте казва на  Бриджит да престане да мисли и говори за майка си и Ник и да се съсредоточи върху техните взаимоотношения. Все пак смята, че тя никога няма да забрави Ник.  Sick"Спри да бъдеш майка на майка си"--съвсем точно определя поведението й той. Моли я да се оженят, но тя отново отлага- смята, че е твърде скоро. В крайна сметка обещава да престане да мисли само за майка си и двамата прекарват хубави моменти заедно.
"Трябва да порасна"- размишлява Фелиша. "Ами казах ти го още на 14-тия ти рожден ден"- казва й Стефани. Моли я да извика брат си на закуска и да го подкрепи. "Добре"-обещава с досада Фелиша, но ти не си поканена". Майка й не е изненадана. "Когато на теб ти е зле,на мен ми е добре"-сатанински се усмихва дъщеря й. tooth
Ридж е объркан- Брук вече е омъжена, той трябва да я пусне.
Томас и Фийби убеждават Тейлър да се помъчи да си върне Ридж, но тя отказва да говори за брака си, за Ник и Брук.
Бриджит и Данте говорят за Фелиша, която в същия момент си говори сама в типичния си хард стил. "Искам си Данте"-зарича се тя,поглежда към небето (тавана) и прошепва:  "Спри ме, ако можеш".Rage smile3508
Торн успокоява брат си за загубата на Брук. Казва му, че там някъде може би има жена, която може да промени живота му. Идва и Дарла, Ридж й се оплаква- и двамата с Торн виждат колко е съсипан. Тя се шегува, че очаква да започне да я нарича както винаги тъпачка и това ще означава, че се е върнал предишният Ридж. Той обещава да не я обижда повече. thumbsup
В сериала е вече новата Фийби. Томас, тя и Тейлър говорят за Ридж. Фийби пита майка си дали се е обадила на Ридж. Томас е обезпокоен, че майка му пие повече. Тя признава, че също е обезпокоена.Angry
Торн и Дарла поканват Ридж на рожден ден на дъщеря им Александра, за да го развеселят.  bigdance2
Дарла посещава Тейлър, вижда бутилките."Не е каквото си мислиш"-обяснява Тейлър. Казва, че е заради сина й, решила е да изхвърли алкохола. Дарла я кани на рожден ден, но когато Тейлър разбира, че и Ридж ще бъде там, отказва. Резделят се с прегръдка и с думите:"Обичам те".
Фийби отива да види баща си, който се радва да я види. Ридж пита как е Тейлър. "Тъжна е"-отговаря дъщеря му.  smile3518Моли го да се върне у дома. Той мълчи. "Може би се надяваш, че нещата с Брук ще се оправят"-пита Фийби. "Това е приключило"-казва Ридж, но тя не му вярва. no
Дарла споделя с Торн за разговора си с Тейлър. Тя е убедена, че Тейлър няма да приеме Ридж обратно. newsm49
Ридж идва да вземе Томас за партито. Тейлър изказва съжаление, че между него и Брук не се е получило. "Винаги съм знаела, че си обичал Брук и винаги ще я обичаш. Ние разбихме брака си и за какво? За да завършим и двамата сами". "Съжалявам"-казва Ридж и я прегръща. spoko

# 698
  • somewhere near the sea
На мен ми харесаха за заглавие думите на Фелиша:"Спри ме, ако можеш". Под това мото могат да се включат всички демонични постъпки и събития като ония, които замисля самата Фелиша, както и катастрофата,причинила смъртта на Дарла и т.н.
Къде е и кой е този, който трябва да спре Тейлър да не пие, Фелиша да не причини зло на Бриджит, Брук да си отвори очите за това къде е мястото й....

# 699
Ама Ланна,на мен на този линк ми излиза само това
We're sorry to inform you that on July 6, 2009, CompuServe OurWorld was shut down permanently. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.
На теб сериите ли ти излизат Shocked

# 700
  • somewhere near the sea
Днес ли Т ще убие Дарла?
33uu
Т. къде ще се напие? Нали изля всичките бутилки в мивката? Ооо, сигурно в единствения бар - този на Чък. Crazy
По моите сметки се пада в понеделник. newsm78
А Тейлър не можа да ги излее всички бутилки. След като Ридж си тръгва, на нея пак й става мъчно и си отваря една от бутилките, които не успя да изпразни. Впрочем това изхвърляне на бутилки на никой,който желае да пие не е помагало.

# 701
We're sorry to inform you that on July 6, 2009, CompuServe OurWorld was shut down permanently. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.

В новата тема ще е оправен линкът.

Ето я и нея:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432359.0

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 11:49 от мис арк

# 702
  • София

А този линк ли ти трябваше, иначе...ей, ся нарочно ли ме пишеш с две "Н"  Naughty...и да сериите ми излизат, но оттук

Общи условия

Активация на акаунт