МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 233
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
  • 221B Baker Street
Джавидан е голяма коза  Sick

дори и с най-близкия си приятел,паредон,единствения си приятел,се подиграва  Sick

# 166
Кенан пак само се муси. Свива устни, гледа страшно... кво му стана, нали се беше оправил?

# 167
Кенан пак само се муси. Свива устни, гледа страшно... кво му стана, нали се беше оправил?
май не е ,беше под прикритие-сега като разконспирира всички и се връща стария Кенан

# 168
  • София
Джемил как не се  Shockedна това скъпи newsm78

# 169
  • 221B Baker Street
вижте какво ще правят от "Пълна Лудница",вече по БТВ - нищо чудни да видим някои от нашите бисери при тях  Joy
Цитат
В момента текат снимките на "Пълна лудница". Пародийните закачки на екипа ще бъдат насочени преимуществено към предаванията на бТВ, но няма да подминават и такива на Нова ТВ - остава шоуто "Хвани богат". "Турският сериал" на "Пълна лудница" ще включва много заплетени драми и ще се казва "Сакъз".

# 170
само не ми е ясно за 1 час кога ще се обяснят джемил и ламия в любов, кога ще стъкнат сватбата и кога ще насмогнат с всичко  Thinking

# 171
Бубееее,тука ли си,а така   bouquet

Че как без мен, Анубхис- колко го чакахме този ден  Hug

Енисето добре са я наредили сценаристите мисля аз. Стига й поне веднъж месечно Ламия да си ходи и тя да й слугува - ще се пропие не амии ....

# 172
вижте какво ще правят от "Пълна Лудница",вече по БТВ - нищо чудни да видим някои от нашите бисери при тях  Joy
Цитат
В момента текат снимките на "Пълна лудница". Пародийните закачки на екипа ще бъдат насочени преимуществено към предаванията на бТВ, но няма да подминават и такива на Нова ТВ - остава шоуто "Хвани богат". "Турският сериал" на "Пълна лудница" ще включва много заплетени драми и ще се казва "Сакъз".

почнат ли да ни цитират, ще искаме авторски права. няма да си правят ефирно време на наш гръб я

# 173
  • 221B Baker Street
ооо,нееее,Пашата и Лелята са във вихъра на танца  hahaha

# 174
Цитат
Ааа,трябва да искаме авторски права   Wink  Mr. Green А и това значи,че имат чувство за хумор  Peace
Поне да ги направят хубаво,че да се посмеем  Peace,защото сега само във въображението си ги виждахме  Mr. Green

# 175
ооо,нееее, Пашата и Лелята са във вихъра на танца  hahaha

Много ми приличат на онези мечета от "Междузвездни войни"  Mr. Green

# 176
  • 221B Baker Street
ама кака Сузан как се е натъкмила - много хубава, беееее  Twisted Evil

# 177
Енисето ме кефи максимално........ Joy Joy Joy

Старите и те с танца си  Party

Кеню,вместо да вземе да покани някъде Ламия,да отидат заедно на хотел......... Cry

# 178
Ламия като се върна от къщата на Пашата имам чувството че и беше смешно като каза на Сузан и другите че Джамил ходи, особено като погледна Кенан newsm12

# 179
Не мога да отрека ,че е добър баща  Peace

По-добър баща е, отколкото Ламия майка. Поне с такива впечатления ме оставят сценаристите и режисьорЪТ.

Тая па Афифе каква теория на вероятностите спретна.

Общи условия

Активация на акаунт