МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 218
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
  • край голямата локва
Най накрая разбра,че той е виновен за всичко.
А дали го разбра newsm78. Пак се почна с неговото АЗ, не може и да повярва, че тя може и да не го обича. Само гордост му е в главата, смята, че и с другите е така. ooooh!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Joy

# 211
Нищо не е разбрал... ламия го била отхвълила от гордост, а не щото го не обича... Не може да допусне и мисълта че не е той Единствен и Неповторим!  ooooh! Mr. Green Shocked Twisted Evil
Егото му е много голямо  Peace от това са му проблемите

# 212
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нищо не е разбрал... ламия го била отхвълила от гордост, а не щото го не обича... Не може да допусне и мисълта че не е той Единствен и Неповторим!  ooooh! Mr. Green Shocked Twisted Evil
Егото му е много голямо  Peace от това са му проблемите
Имено.  Peace

# 213
е,това не са го давали в началото на сериала,че Пашата е казал така на Кенан  Thinking

всички останахме с впечатление,че Кенан е избягал,без да си направи устата за Лейла,а то не било така  ooooh!
Пашата добре го е подредил навремето, както каза Кенан на Лейла на кого ще я дадат на син на Пашата или на син на крадец(или нещо такова беше), едва ли щяха да им позволят да са заедно newsm78

Кенан каза на кого ще те дадат - на племенника на пашата или на синът на крадеца тоест и в двата случая става въпрос за него.
Явно не съм чула, извинявам се  bouquet

# 214
# 215
Обърнахте ли внимание, че и Кенан, И Ламия, а сега и Джемил се обръщат към Лейла, за да си направят равносметка.

# 216
  • София
ааа, сега го разбрах Джемил защо не се хвърли на ламия на врата

# 217
Ламия нагласила и Мелек за Джемил.
А Джемил май за първи път посети гроба на Лейла, след като зарови пръстена в земята на гроба й.   newsm78

# 218
Ето за пореден път ни подчертават разликата между единия и другия. Джемил живее и обича в реалността, в истинския живот, докато Кенан живее и обича в илюзьорен свят, далеч от реалността.

# 219
Ламия нагласила и Мелек за Джемил.

Търси си повод да отиде при него.  Сега ще води Мелек Wink

# 220
Макбуле реши да почне живота на ново.  Peace А косата така навита  много хубава я прави.   bouquet

# 221
В тия последни серии дори Макбуле ми е по-симпатична и адекватна от Ламия.

# 222
Макбуле реши да почне живота на ново.  Peace А косата така навита  много хубава я прави.   bouquet
да и на мен това ми направи впечатление

# 223
Пашата е много фффлююююбен!  Embarassed  bouquet

# 224
Със заминаването на Макбуле окончателно сложиха край на "стария" живот и на историята Кенан-Ламия.
Сега остава и СУзан да пратят на някъде.

Общи условия

Активация на акаунт