МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 202
  • 450
  •   1
Отговори
# 270
Много беше хубаво наистина- чак буца ми приседна на гърлото, сега разбрах че през цялото време докато гледах сериала, съм жадувала за такъв момент, но мислех,че ще бъде споделен между Ламия и Кенан, а то всичко, което се е случило в живота на тези двамата- Джемил и Ламия- ги е водила малко по малко един към друг...само малко ми е смешничко,че пак ще трябва да сключват брак.

# 271
Не мога да повярвам!  Crazy
Дъгата проговори,4е и хубаво ги реди.
Ейй,най_после щастие за Джем.  Hug  Hug  Hug

Ама как се засмукаха... Laughing ще се изядат. Mr. Green
Представям си дове4ера какво ще е,след толкова въздържание.  luvbed

# 272
Това беше любимият ми момент от филма !!!! Гледала съм го поне 20 пъти ...много силен момент.  Heart Eyes

Аз от тази серия имам още един любим момент, точно преди сватбата /на поляната, когато Джемил си играе с Мелек/ - толкова са влюбени, така се гледат двамата, че ... Heart Eyes

# 273
Айде, драмата на Кенан

# 274
Всъщност вече съм 100% сигурна в мнението си, че турците умеят да изиграват само тъжните моменти. Яд ме е, че в най-важният момент на филма не можах да почуствам тръпка....

# 275
а наздраве! newsm24 newsm24 newsm24

# 276
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ох, кенан защо гледайки маргаритката избра рози???  Crossing Arms

# 277
Следва моментът, който очаквам с туптящо сърце - на ОНАЗИ улица на острова...

# 278
откакто преди нялокло серии Ламия хукна към летището да изпраща Джемил-от тогава имам пеперуди в корема всеки път като си помислят един за друг.А сега при тази сцена...направо изхрърчах Heart Eyes

# 279
Радвам се че са събраха, но незнам защо сега като ги видях заедно някак не ми допаднаха заедно като двойка newsm43(мое мнение)

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора

# 280
една приятелка ми се обади и не видях нищооооооо  #2gunfire

# 281
Не мога да повярвам!  Crazy
Дъгата проговори,4е и хубаво ги реди.
Ейй,най_после щастие за Джем.  Hug  Hug  Hug

Ама как се засмукаха... Laughing ще се изядат. Mr. Green
Представям си дове4ера какво ще е,след толкова въздържание.[
/i]  luvbed

Ами то чак на мен ми се прииска - добре, че мъжо е на работа, защото детето се събуди и щеше да го даваме, като Ламия и Кенан, когато живееха заедно.  Mr. Green

# 282
МомиЧета , Мноооого ви  моляяяяя, знам Че сте заети с други работи, но тъй като нямам възможноста да гледам филма, а и не мога да си го сваля от нета ........( Vbox-a зарежда сууууупер бавно и се изнервям от Чакане ........) Ще можели някои да каЧи последните 6 серии в YouTube.  Praynig Praynig Praynig Много ви моляяяяяяя. Цяла седмица се мъЧа. Регистрирах се в мастера ..... В замунда не ме пуска ..... в ЛапаЧе също не .......  #2gunfire
От зор Чак сънувам как съм го свалила тоя филм и го гледам, ама нищо не виждам. 
  bouquet  bouquet  bouquet

# 283
Следва моментът, който очаквам с туптящо сърце - на ОНАЗИ улица на острова...

Какво й каза Джемил, че не чух /май трябваше да последвам съветата ти за лейкопласт на устата на детето/  Mr. Green

# 284
Песента Беке,Меке,чоке...........дъщеря ми мн успешно я пее.

Жал ми е за Кени...............оооооооооо с коя се варгаля сега?

Общи условия

Активация на акаунт