МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 334
  • 450
  •   1
Отговори
# 345
  • In a surreal moment!
Прекрасен филм!
Поклон към труда на артистите и всички създатели на тази наслада за сетивата!  Heart Eyes   bouquet

# 346
Не го разбирам пак Кенан...да остави така леко живота и най-вече детето си...а може би не е искал Мелег да го познава въобще...пак велика проява на егоизъм и страх...като се замисли човек така пак очерня живота на Ламия за напред...а тя ако знаеше, щеше ли да го възспре, както когато Джемил посегна на живота си?!

# 347
На финала всички се "събраха" : Ламия - Джеми, Нимет-Омут, Шехика- Пашата, Гюлай-Назъм, Джавидан -Намък... Кенан - Лейла
Peace
и колко точно с тези птици накрая
и душата му пак ще се рее като тях
с риск да ме оплюете, но Кенан и на края се оказа страхливец-да оставиш едно дете сирак и такова тежко наследство-баща самоубиец #2gunfire
На финала всички се "събраха" : Ламия - Джеми, Нимет-Омут, Шехика- Пашата, Гюлай-Назъм, Джавидан -Намък... Кенан - Лейла
Peace
с риск да ме оплюете, но Кенан и на края се оказа страхливец-да оставиш едно дете сирак и такова тежко наследство-баща самоубиец #2gunfire
Ама той през целият филм му беше такъв образ!НА страхливец!

# 348
Винаги съм смятала самоубийство за признак на слабост...  Crossing Arms
да така е
сгомняса и финала на филма  Peace

# 349
Къде ходи Афифето що не го пази Язък  Cry Cry Cry

# 350
Има ли друг сезон?Че той хубаво се гръмна,ама дали? newsm78

# 351
Ламия със същата рокля, с която беше в представите на Джемил, когато той направи първите си крачки в санаториума. Как мечтите стават реалност  Wink
 Ламия с булчинската рокля в представите на Кенан беше много по хубава!

# 352
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry
тъжно много тъжно ми е

# 353
  • Атлантис, Галактика Пегас
Peace
И аз смятам така, не си сама в мнението си.  Peace

# 354
Много хубав филм, но с егати тъпия край. Довечера сигурно ще се съдера от рев...

# 355
Страхотен филм...
За съжаление няма други серии...

# 356
Nelly.es, Beceтo, zisska, mikata_z, Мечтание, sunnysS, bicho malo, iskra_pernik, Rosinkaaa, Kordelia, ann79, iva81, Nadyk, annetta, schani, galia1977, mim4o, Mis-Demeanor, мим854, mamagali_vanko, Ellenna, lacunababe, zayak3, katinn, slan4ogled, Морска, sofia68, dpetcova, iguanata, MightyBabka, soleii, ива, jfjallen, sunnshine, jap17, baaaby, sisita82, buba_bs, рибичка, MyTpu4ka, mirahris, galia2007, raliko, sasha88, desi dd, Aneliya, Siseto 9691, syd_13, svetlana79, oncheto, 4oko25, линката, gale, miss_kiss86, elena_e, go0dgirl, sweet_sara, stasi8510, Герито, Missy3380, tilli, DIGEORGIEVA, toniak, van4eto_f, reinalda, MilenaD, werka, krasitrud, Danicka (+ 17 Скрит/и) и 32 Гости преглежда(т) тази тема.

Малеее,много сте бе -внимавайте с балкона  Heart Eyes

# 357
buba_bs, на улицата не си казаха нищо съществено. Връх на способността на турците да премълчават. А аз какви си ги мислих. Диалогът беше - Ти ходиш? Да. Идвах към вас. Така ли? Заминавам. Мислех да видя Мелек, но така ще ми е по-тежко. Довиждане. Довиждане.

Не мога да публикувам!!!

# 358
  • Атлантис, Галактика Пегас
Къде ходи Афифето що не го пази Язък  Cry Cry Cry
Оставила го да твори, нали каза че днес трябва да довърши поредения си шедьовр!  Peace както се оказа последен.   bouquet

# 359
Много тежък финал  Cry

Общи условия

Активация на акаунт