ПЛЕВЕН - 118

• 26 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ще хапнат и ще заспят, човекът е бил на път  Laughing

# 376
Ще хапнат и ще заспят, човекът е бил на път  Laughing
Анджък  Laughing
Гретаааа....хм! Обонянието ти нещо не ми харесва.

Ерота, радвам се, че си доволна  Hug

Този комплект за цветя на мен не ми е известен. Ама аз чета тортените един път годишно - около 14-ти февруари. От скоро ще почна да чета по два пъти в годината  Laughing

# 377
Добьр вечер на всички !  ДЕСИ , дай си пак скайпа  да ти драсна нещичко , че нещо сьм го затрила ! Пьк сьм си активирала моя , та .. ми е интересно.... Embarassed Ако искаш на лични да не притеснявам пространството  тук... Embarassed.

# 378
  • Плевен
Косе, честито християнче. Голяма сладурана имаш. Пу-пу. Русокоса, бузанка, бонбонеста. Кръстниците ви ги познавам. Laughing

# 379
Дикси,все забравям да те питам получи ли поздрави от Митко от близнаците Simple Smile Даже баща ти ги запамети във снимка четиримата с още едно детенце на каменните хипопотами в Кайлъка Simple Smile
И внимавайте с третото да не станат 4  Wink
Ама как си ги позволявате тези самотни вечери  newsm78 Аз ли нещо не съм в ред,но не мога така да си оставя децата друг да ми гледа,поне не с чиста съвест  Confused ЗА три години ми се  случвало броени пъти.А като гледам другите как ги оставят,ходят си по почивки. Знам,че така и на децата им се отразява,ама не мога ...

# 380
Джина, и аз съм забравила да ти кажа  Grinning Митко не ми е предал нищо, баща ми каза, но още не съм видяла снимките.

Какво ви прихвана с това 3-то, бе?  Crazy
Не дърпайте дявола за опашката.

А самотните вечери се отразяват добре на децата, но още по-добре се отразяват на мен  Laughing
Релакс с главно Р. И съвестта ми е чиста след това, и мислите ми подредени, и по-организирана съм.......изобщо все хубави неща, от които после най-доволни са децата  Grinning

# 381
  • София
Дикси,да си прекарате добре!Искам и аз такава вечер и въобще не би ме загризала съвестта.Грам.И скоро ще си я осигурим за първи път,откакто имаме деца ,само да е живот и здраве.Ще ги оставим за една вечер в братовчедка ми тук в Сф.Те обожават да стоят там,ние ще поизлезем,после ще се понаспим и сутринта ще стана когато си поискам.а не когато чуя от другата стая -мамоооо,събудих се. Crazy

# 382
Ние оставяме Калина на баба и, но е за часове. До сега навсякъде с нас ходи, тоест нямаме и един ден без нея. )))
Е, аз си направих малко почивка по сесията ми, и сега ноември месец пак изчезвам на изпити, та ще имам 5дни спокойствие. )))

Джина, радвам се, че пак пишеш, много дълго време отсъстваше. )))))

# 383
И скоро ще си я осигурим за първи път,откакто имаме деца ,само да е живот и здраве.
Валенце, приготви се цяла вечер да се ослушваш и оглеждаш. А сутринта първата ти мисъл да е "Защо никой не ме е събудил? Да не са болни?" Mr. Green

Заваля чудно! Че и гръмотевици има - обожавам ги  Grinning

# 384
Ами най-лошото при мен е,че има на кой да ги оставям,а аз не искам  Embarassed Повредила съм се нещо. Не че ми е лошо да изляза някъде като бял човек и не се чувствам гузна,че не се сещам много за тях,но ако е за повече от 1 вечер,или ако е да отидат някъде без мен много ще ревнувам Embarassed Горките ми дечица.Но мен постоянно са ме оставяли на баби и дядовци и много страдах от това,та сега предпочитам аз да страдам,а не те. Но то си е и до дете. И предполагам до нагласа.
Мира,сигурна съм ,че много съм липсвала във форума  Laughing Но пък на мен ми липсва,така че дано не досаждам много много. smile3505

# 385
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията Hug Heart Eyes
Валка,при нас роднинството е като в латиноамериканските сериали-кръстникът на Хриси е моят вуйчо,чиято щерка е 10м. по-голяма от моята,но пък й е леля Mr. Green Blush
Имате много поздрави и целувки от Блек Чери.Прибира се в неделя вечерта.Весело било и забавно,само дето много и липсвал Бобо Mr. Green
Деси,специално заради теб я питах-цедяла се,ама намалявала кърмата,та няма търпение да се прибере вече Heart Eyes
Хриси за почти година съм я оставяла само за 2дни,когато беше на 7месеца.ТОгава се местехме и нямаше как.Гузно ми беше и ми липсваше много,но иначе с нея нямаше да се оправим.
Дикси,да си изкарате перфетно ти желая Peace
Свекърва ти да не е от Сторгозия?
Джина,не казваш ти кой познаваш и много ми е любопитно...Няма да мога да заспя,да знаеш Crossing Arms

# 386
Ами най-лошото при мен е,че има на кой да ги оставям,а аз не искам  Embarassed Повредила съм се нещо. Не че ми е лошо да изляза някъде като бял човек и не се чувствам гузна,че не се сещам много за тях,но ако е за повече от 1 вечер,или ако е да отидат някъде без мен много ще ревнувам Embarassed Горките ми дечица.Но мен постоянно са ме оставяли на баби и дядовци и много страдах от това,та сега предпочитам аз да страдам,а не те. Но то си е и до дете.

И аз така.Мен също са ме оставяли.
Сега Бети не я оставям много много.Даже утре ще идва с нас на София, че съм на курс и баща й ще я гледа по цял ден и събота и неделя. Много ми е интересно как ще се справи като ще му е за първи път Thinking
След това сме на балкана за два дни. Нещо е сополива и мрънкаща от 3 дни, но се оказаха двата горни кучешки зъба.
Слагам и виброцил ,а сутрин и  вечер панадол.Нещо друго да давам ли, че няма да е точно сега момента да се влоши нещо. Нещо започна и да покашля- имам само студал-има ли смисъл да го давам.

Приятни почивни дни.

# 387
  • плевен
Слагам и виброцил ,а сутрин и  вечер панадол.Нещо друго да давам ли, че няма да е точно сега момента да се влоши нещо. Нещо започна и да покашля- имам само студал-има ли смисъл да го давам.

При кашлица аз винаги давам Проспан и съм доволна Peace

# 388
  • Плевен
Дикси,ей ТОВА е комплекта за цветя.

# 389
Ауу, Нади, много е готин този комплект. От къде се сдоби с него, от БГ ли?

Косе, от Ростов на Дон е, но живее на Сторгозия, да  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт