ПЛЕВЕН - 118

• 26 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Музе,много е сладка Хриси с бялата рокличка Hug
И тортата е чудесна,поздравления  Wink
Гледам че и фонтанче сте сложили,много е хубаво.
Другата седмица може да пием кафенце там.

# 361
Музе чудесно кръщене сте направили и момата какви бузи е докарала, явно манджите на мама са вкусни. Simple Smile

Кирил освен месечинко е и кривунчо!  Mr. Green Май и нашите зъби са като вашите.  Crazy

# 362
Музе,яестита христианка! Да ти е жива и здрава! Снимките са супер, както и тортата! Страхотна работа, браво!  bouquet

AniDani, slanced, barzova, Mirama, DETENSE (+ 4 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Уха!

# 363
Музе, честито ти християнче!   bouquet
Много е хубава тортата, наистина, не е от английското ми възпитание  Grinning И много голяяяяма....
Какви формички и за кое си ги използвала? И какъв е крема?  Искам всичко да знам, да.

Чакам си мъжът утре, живот и здраве да се върне. Цяла седмица без него, вече ми е тъпо  Heart Eyes

Взех да се гримирам от нямане на работа. То работа има, де, ама не съм в настроение, едно такова напрегнато ми е.
Та мацах се, мацах се...и накрая си изрових телефона на мацката, която ме гримира за сватбата ни и се разбрахме в неделя тя да свърши тази работа вместо мен. Нали ще съм и аз на сватба. Да се поразхубява малко викам си  Laughing
Девойката каза, че в неделя ще се побърка от работа, защото имало много сватби - 20.09.2009

Митко ще го пращам довечера с нашите за 4-те почивни дни на балкана, Калинката утре вечер ще го предам на свекъва ми, ще направя гала вечеря да посрещна съпружието и лайф из лайф, на-на-на-нааа   ura

# 364
Имам спешен кулинарен въпрос. Почвам да правя ябълков пай, но не знам как да направя решетката отгоре. Някой знае ли как точно се реже

# 365
Силви, мисля, че не се реже, а се слагат ленти от тестото, тънички. Първо по диагонал и после другите отгоре пак по диагонал, но в другата посока, за да се прекръстосат и да станат ромбове.
Ето както тук е показано - http://www.kulinarno-joana.com/2009/08/peach-pie/

А тук определено е рязана , но как става не знам - http://www.horemag.bg/lib/showimg.php?filename=cb_601385.jpg

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:03 от Дикси

# 366
Хаха, Силви, и аз тъкмо правих ябълков сладкиш, сега го метнах във фурната. ))))
Решетката отгоре се прави от тестото, разточват се ленти и се нареждат на решетка. ))))

Музе, страхотни снимки, много настроение има. ) И тортата е чудесна, браво. ))))

Дикси, аааа, кой като теб, децата ги няма и ти гала вечеря ще правиш...))))

Абе аз да попитам, как става този номер със скритите потребители....)

# 367
Видяхте ли, че Бу вчера е родила Яна?!

Косе, честито ти християнче, пожелавам и много здраве и силен дух! Снимките и тортата са супер

Запритесних се за Блек Чери, дали се цеди, дали си е идвала, ей такива. Иначе предполагам купонясва, студентски живот.

Дикси, знаеш, че ти завиждам, Елена ме дъвче по 4 пъти на нощ вече, взела ме е за мезе.  Tired
Обаче ако имах нощ без децата нямаше да си седя вкъщи, щях да го накарам да ходим някъде.  Crossing Arms

# 368
Мирама,в Профил-Потребителски настройки-Показвай своя статус (online/offline) на другите?-махаш отметката в квадратчето и така си вече скрит потребител  Mr. Green

Дикси,за завиждане си Wink Дядото много обича Митко,онзи ден ходих на преглед и той вика хайде да свършваме,че съм обещал на внука да караме колело,само за него говори  Heart Eyes

# 369
Запритесних се за Блек Чери, дали се цеди...
Хахаха, Деси, ще ме умориш  Laughing

Обаче ако имах нощ без децата нямаше да си седя вкъщи, щях да го накарам да ходим някъде.  Crossing Arms
Лошо няма, даже имах планове за утре вечер да ходим на Видима, ама като е тръгнал днес на обяд с колата и като мине 2000км. почти без почивка, кажи ми как да стане? Ще го нахраня, приспя и пак ще кукна тук  Crazy

Айде, не ми завиждайте, че да не ми излезнат криви сметките. Тя свекърва ми още не знае, че ще гледа Калин, че още не е кацнала. Тя пък в Русия си беше 2 седмици, днес си идва.

Ерота, че как така Митко е бил там и аз не съм те видяла. Обикновенно през седмицата след градина ходим в нашите, но и аз съм там. Те с баща ми почти всяка вечер ходят в Кайлъка да си карат колелата.
И да не се обадиш предварително?  Crossing Arms

Ето ги колоездачите - http://diksi.multiply.com/photos/album/62#photo=29

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:32 от Дикси

# 370
Косе, честито ти християнче,много здрава и късметлива да ви е!   bouquet

# 371
Дикси,нямаше го Митко там,отидох към 15.00 часа.Баща ти просто каза,да си минават от ред всички,че после ще кара колело с внука  Simple Smile Много позитивен човек,с усмивка отговаря на всичко.
Между другото е много приятно докато чакаш да пушиш по една цигара и да пийнеш нещо на слънце в градинката  Wink

# 372
Музе,честито ти християнче.Тортата ти е станала чудна,а Хриси е страхотна красавица   love001 

# 373
  • Плевен
Забравих да благодаря на Нади-Миши за формичките,че ако не бяха те хептен на нищо нямаше да прилича.
Ееее, нямаше нужда  Laughing онзи ден ми благодари поне 20 пъти Simple Smile

Какви формички и за кое си ги използвала? И какъв е крема?  Искам всичко да знам, да.
Формичките са небезизвестния във форума комплект Уилтън за цветя.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 18:31 от нади_миши

# 374
Митко ще го пращам довечера с нашите за 4-те почивни дни на балкана, Калинката утре вечер ще го предам на свекъва ми, ще направя гала вечеря да посрещна съпружието и лайф из лайф, на-на-на-нааа   ura

Това ми мирише ... на трето Laughing
Пожелавам ти от все сърце една тиха и романтична вечер. Wine Glass newsm37 luvbed

Общи условия

Активация на акаунт