ПЛЕВЕН - 118

• 26 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Косе,честито християнче Simple Smile Хубав ден сте избрали Simple Smile
Честито и на всички именници! Да са живи и здрави и много вяра,надежда и любов им желая Simple Smile
Аз да се похваля,че децата няха за първи ден на ясла и лично аз съм очарована от госпожите,макар да ги видях по за 5 минути и още по 5-10 слухтене под прозорците Simple Smile Много добре се държат с децата,гушкат ги докато се успокоят,не ги оставят да плачат,определено като минах по обяд под прозореца Ивка се беше разплакала и г-жата я успокояваше. После разбрах,че е плакала закуклата си и са й я дали.Абе като за първи ден на децата им е харесало и казват,че искат пак да ходят. Макар че базата е стара и тясна ,засега не съжалявам,че ги записах там.
Сега обмислям да досаждам пак на кмета със събраните пари от данъци,заради бележките,които сега не ни искат, да отдели някаква малка сума да сложи поне една свястна люлка в двора. Тази,която имат е ужасна. Като няма пари за цялостен,поне за една -две да отдели.Как пък все за децата няма не знам.
Иначе за ядене видях,че са имали филия с нещо си,и за утре май пак. В яслата беше по-разнообразно като че ли.
А за училищата защо просто не се приеме да се върне столовото хранене или всеки да си носи от вкъщи? Макар че така ще минат само на сухоежбина,но поне ще знае човек какво му е сложил в торбичката.
Валенце,супер,сега поне знаеш защо се преместихте в София Simple Smile Заслужавало си е Simple Smile

# 346
Грета, е аз предполагам че не са сами, би трябвало да има 2госпожи.
В детската градина е една госпожа. И една леличка, но тя има и ангажимента да им сервира закуска, обяд, да почисти и т.н. Не е само ангажимент да води децата до тоалетната. В яслата са 2 сестри е една леличка. Но в яслата децата са по-неконтролируеми от децата в градината. А да не говорим какви капризни деца с още по-капризни родители има, че каквото и да направи персонала, все е лошо. Още един път казвам, че всичко е въпрос лично мнение и всеки има право да харесва или да не харесва дадено нещо, ситуация, реакция, поведение. А и има частни детски заведения.

# 347
  • София
Благодаря ви на всички,знаех ,че ще споделите радостта ми! Grinning
Обаче сега не сме много добре,хфвана ни вируса с повръщането.По точно Бубка.Като я взех от Пумпелина беше много весела,прибрахме се нормално,играха навън малко .е,преди лягане отведнъж окапа това дете.Изведнъж текнаха едни сополи и след половин час започна да я боли коремчето.Сгади и се и повърна.Сега спи.Направо отведнъж отпадна.Казват,че върлува такъв вирус,нашите съседчета вчера се оплаква майка им че са болни...и така. Confused

# 348
Момичета, от къде си купувате домакинска, или готварска хартия (май не е едно и също).
Трябва ми за печене на блатовете на една торта...

# 349
Мира, от Кауфланд - и двата вида хартия ... Само че са на различни места.. За печене мисля, че е в началото, до фолиото, а домакинската си е до ТХ-я...  Mr. Green
Косе, честито ви християнче в семейството ...  Избрали сте си наистина хубав ден... Да е здрава, щастлива, много да и върви в живота и Светиците, чиито ден е днес  да я закрилят! Hug

# 350
Viksun, мерси, ще прескоча до там да видя. )))

Музе, давай разказвай как мина, снимки, всичко. )))
И честито и от мен. )

# 351
Добро утро!

Пак сме на втора страница! Naughty

# 352
Добро утро и от мен. )))

Охх, Калина нощес ми прави циркове. Събуди се в 1ч и до 2.30ч не ще да заспи. Първо удари един рев, после като се кокори, ще кажеш че изобщо няма да заспива.
Сега съм като халосана с парцал. ((

Музеееее, чакаме снимки и разказ....)

# 353
Музе,честито християнче    bouquet

Чакаме снимките  Wink

Валенце,поздравления за Бубка  Hug

# 354
Мира аз вчера бях така. Кирил кукна в 4, а аз тъкмо бях ленала в 3,30 че все още се цедя.  Embarassed И дори след яденето в 5 не поиска да заспи. Към 6 вече светнах лампите и почнах да сбирам багаж, че бях си наумила отметване на разни задачи из Плевен. Вечерта вече на родителската среща заспивах. То едно такова сумрачно в класната стая и даскалицата, понеже е литераторка като зачете едни инструктажи, направо щях да се изложа. Почнах да си подпирам главата, щото тая жена прочете 7-8 листа  #Crazy в желанието си да бъде стриктна.  Close После като ни подкараха с една цифромания, съвсем ме заболя главата. В крайна сметка ни сервираха сумата 60,30лв. без да сме дали за бодигард към парите и си спестихме само едно помагало.  Shocked Добре, че поне по физическо имаме екипи и ще се купуват само хубави маратонки, щото щерката се е писала на ЗИП лека атлетика, а там си е тичане. Предполагам, че и в другите училища е така, обаче почвам да се плаша като ще трябва да купуваме и учебниците след време.  Sick

# 355
Номадка и Фтал,честита ви месечина на момъка  bouquet Heart Eyes Laughing
Всичко мина перфектно.Момата като кукна в 6часа вчера и взе да ми се хилонтри,ама незнаеше,че майка й лудата до 3часа през нощта торта й правила. ooooh!Която пък на нищо не приличаше Crossing Arms
В църквата беше много послушна,почти не плака,пя с попа Blush Mr. Green докато четеше молитвата.Кръстника й я преоблече после,а майка й подсмърчаше видимо Blush.
После софрата е ясна... Mr. Green. Хриси докопа едни мръвки от на кръстницата чинията,а дядо й й даде бира.Веселбата беше пълна. Party
И може би защото ми дойдоха повечко емоциите и нервите тия дни,днес съм лекинко неадекватна. Whistling
Ето ви и снимки,но са отзад напред.Длед тях са снимките от РДто на братовчедката пък Peace
http://www.album.bg/sweetheart_bg?page=1&sort=2

# 356
Тортата не знам дали защото съм късогледа, но ми се вижда много хубава  Simple Smile Хрисито е голяма кукличка. А тази снимка ми харесва най-много.
http://www.album.bg/sweetheart_bg/images/17691330/

# 357
Много сладка кукличка Simple Smile Добре сте си изкарали Simple Smile Къде беш кръщенето,че съм изпуснала края?
И между другото намерих един общ познат на вашите снимки Simple Smile
Аз ако можех да направя такава торта хич нямаше да се оплаквам  Wink

# 358
Джина,да не е баща ми?Нали ви попоравя хладилника Laughing
Силви,тортата не беше лоша на фасон,ама не можах да я направя така както искам-като книга.Иначе беше прекалено сладка,крема беше уникално вкусен BlushНадписът го направих много крив и грозен,но всички са добре възпитани,и никой не каза нищо лошо. bowuu Mr. Green
Забравих да благодаря на Нади-Миши за формичките,че ако не бяха те хептен на нищо нямаше да прилича.

# 359
Не, аз него си го помня Simple Smile Друг  :p

Общи условия

Активация на акаунт