На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Хера, а държите ли да сте в Кушадасъ точно? Защото в Бодрум има хотел от веригата в която почиваме ние и от която сме много доволни, тя е австрийска и има много добър Ол Инклузив, и там би ви струвало 504евро  Peace

# 451
Напрао се залашках в едни крайности...чак неога да се позная Crossing Arms

Да ти кажа, по-добре да се залашкаш и да се чудиш, защото така ще прегледаш по-подробно всичко, ще прочетеш повече мнения и накрая ще избереш най-добрия вариант.

http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Egeria+B … hb-hid_67771.html   нисък рейтинг - в едно мнение пише че било пълно с българи и руснаци  Joy

Малеееее, нас с руснаците ли ни сравняват... толкова досадни, шумни и невъзпитани ли изглеждаме.
Между другото, смятам, че има хотели в Анталия, а вероятно и по другите курорти, които гледат да си отсеят гостите и работят само със западни агенции или предлагат твърде висока цена на руснаците, за да останат единици, тези които ще отседнат там. Още миналата година ми направи впечатление, че Тез тур имат отстъпки за ранни записвания, които достигат до 20-22% за някои хотели и други, за които дават едва-едва 5%. Погледнах 2-3 от тези хотели за отзиви в руските форуми и се оказа, че са доста непопулярни и мненията се броят на пръсти. Сигурно самите хотели дават много неизгодни оферти на руските туроператори, за да се предпазят от техните туристи.

# 452
Ами да, те си избират клиентелата донякъде. И в нашия хотел видях точно трима руснаци само  Peace Кущур пък не приемат българи  Rolling Eyes

# 453
Това е доста тъжно и жалко. Но вероятно имат основание.

# 454

Да, наистина е тъжно и жалко. Помня как миналата година тук някой се опита да си направи резервация за този хотел чрез някой английски (май) сайт и му беше отказана  Rolling Eyes

# 455

Да, наистина е тъжно и жалко. Помня как миналата година тук някой се опита да си направи резервация за този хотел чрез някой английски (май) сайт и му беше отказана  Rolling Eyes
Този някой съм аз  Grinning

Канселираха ни Аквафентъзи като преведохме парите-стана изведнъж Стоп сейл и понеже приятели 2-3 години все в Кущур ходят решихме заради тях и ние та и Аквафентъзи ще е наблизо.Да ама сайта ни отряза ,за българи била друга цената и това се оказа така ,защото предното лято българи направили голям скандал,бой,викове,чудесия голяма.Управата на хотела се зарекла,че приключва с българите и за тях такива цени,че да се откажат да идват.Приятелите ни обаче упорити ,отидоха на място и понеже вече се познават с персонала ,почиваха там.   Grinning
А иначе Кущур и в Бг се предлагаше,но скъпо и тъпото,че в БГ се предлага като 5 зв ,а в Англия за 4 зв. Tired

# 456
  • Стара Загора
Хера, а държите ли да сте в Кушадасъ точно? Защото в Бодрум има хотел от веригата в която почиваме ние и от която сме много доволни, тя е австрийска и има много добър Ол Инклузив, и там би ви струвало 504евро  Peace
Бодрум е вече доста по-далече. Ние искаме да ходим с колите.
Благодаря все пак. Hug

# 457
  • Бургас
Здравейте, има ли някъде цени за DELPHIN DELUXE RESORT 5*
2 възрастни + дете 4г. за това лято?

# 458
Уф Twisted Evil вече наистина взе да ми писва Mr. Green

я си стой в БГ на Златни пясъци или слънчев бряг ... да видиш как няма да ти писне Simple Smile

миналата година ходихме на Златните и мисля тая грешка да не се повтаря ...

# 459
  • Sofia
Schneefrau мен ми харесаха твойте предложения,само че не мога да се оправя къде да гледам за цени от 01-09 например за 2-ма възрастни и дете на 5г

# 460
От хотелите в Кушадасъ с две ръце препоръчвам Аква Фентъзи. Хотелът е страхотен, особено за семейства с деца. Две години подред почивахме там и нямаме никакви забележки. Тази година, за разнообразие, решихме да отидем в Бодрум и вече резервирахме за Kadikale Resort  Sunglasses

# 461
  • тук-там
Аз да попитам за чартъри до Анталия - само полет - ползвал ли е някой и колко горе-доло излиза. Гледам офертите на Томас Кук и други чужди оператори - и някак по-изгодни ми  се виждат...Thinking

# 462
Аз да попитам за чартъри до Анталия - само полет - ползвал ли е някой и колко горе-доло излиза. Гледам офертите на Томас Кук и други чужди оператори - и някак по-изгодни ми  се виждат...Thinking
скъпо излиза,особено ако сте повече хора ..

# 463
  • Стара Загора
Уф Twisted Evil вече наистина взе да ми писва Mr. Green

я си стой в БГ на Златни пясъци или слънчев бряг ... да видиш как няма да ти писне Simple Smile

миналата година ходихме на Златните и мисля тая грешка да не се повтаря ...
Не си ме разбрала явно.
Не ми е писнало от търсене..писна ми от различни мнения.
А ти преди да идеш на Златни щом не си проучила...си е твоя грешка Laughing

# 464
Не ми е писнало от търсене..писна ми от различни мнения.

Хера, според мен най-добре е да ограничаваш избора си до хотели с рейтинг над да речем 90%. Различни мнения ВИНАГИ ще има, но колкото е по-висок рейтинга, толкова повече са тези с положително мнение  Wink  Та аз гледам кои хотели са с висок рейтинг, гледам цените и ако цената и рейтинга са окей, чета няколко мнения и готово  Wink

Schneefrau мен ми харесаха твойте предложения,само че не мога да се оправя къде да гледам за цени от 01-09 например за 2-ма възрастни и дете на 5г

Виж на 1ва страница на темата, там има линк до един мой стар постинг където съм обяснила къде и как търся  Peace Или ми кажи кои точно хотели те интересуват от цитираните, и ще погледна. За септември ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт