На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, харесах си нов хотел. Всъщност, не е нов, но аз чак сега го откривам и се чудя как така е останал незабелязан от мен до сега. Wink
Таня, ти ми отвори очите. Simple Smile Нали ми предложи Барут Лара, ама ми се видя малко зеленината, но иначе помня, че ти и Мона Лиза /ако не се лъжа/, обсъждахте, че сте доволни от хотела и обслужването. Погледнах другите хотели от веригата и много ми хареса Barut Arum. Отзивите, които погледнах са добри, а и цената не е никак лоша. Simple Smile
http://www.baruthotels.com.tr/arumresort.asp
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Barut … um-hid_30954.html

# 586
  • София
Стига с реклама на Алфатур! Naughty
Те продават продукти на Тез тур(както и останалите фирми, рекламирани на сайта им) и спазват тяхната организация - няма разлика от къде ще закупиш Тез тур, единствено отстъпката би могла да е бонус.
Татяна, страхотен е хотела в Бодрум, който си споменала, влюбих се Laughing

# 587
Марги, за всичките хотели на веригата Барут мненията са много добри, имат доста постоянни гости, които се връщат всяка година - само това говори доста  Peace Та който и хотел от веригата избираш, според мен няма да сгрешиш  Peace

Явче Мравче, Меджик Лайф-а ли? Много добра верига е, ние тази година пак почиваме в техен клуб  Peace

# 588
  • София
....Явче Мравче, Меджик Лайф-а ли? Много добра верига е, ние тази година пак почиваме в техен клуб  Peace
Aaaa, за Меджик-а отдавна е ясно, аз имах предвид Кефалука Ризорт - мноооого добър, подробно го разглеждах - мисля, че и цената му ще е висока Wink

# 589
....Явче Мравче, Меджик Лайф-а ли? Много добра верига е, ние тази година пак почиваме в техен клуб  Peace
Aaaa, за Меджик-а отдавна е ясно, аз имах предвид Кефалука Ризорт - мноооого добър, подробно го разглеждах - мисля, че и цената му ще е висока Wink

Аааа, да, и той е хубав - но аз мисля че няма да е толкова скъп  Wink

# 590
  • Стара Загора
Момичета в двойните стаи винаги ли има тераса? И въпроса с пушенето къде да го видя...т.е как да разбера, че в даден хотел се пуши на терасата?
Спрели сме се за сега на Ephesia Holiday Beach Club

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 20:28 от Хера

# 591
Момичета в двойните стаи винаги ли има тераса? И въпроса с пушенето къде да го видя...т.е как да разбера, че в даден хотел се пуши на терасата?
Спрели сме се за сега на Ephesia Holiday Beach Club

Добър избор newsm10

Мисля ,че на открито на всякъде се пуши.Специялно за този хотел всички стаи са с тереси.

# 592
Стига с реклама на Алфатур! Naughty
Те продават продукти на Тез тур(както и останалите фирми, рекламирани на сайта им) и спазват тяхната организация - няма разлика от къде ще закупиш Тез тур, единствено отстъпката би могла да е бонус.
Татяна, страхотен е хотела в Бодрум, който си споменала, влюбих се Laughing

Аз не ракламирам Алфа тур, а изказвам лично мнение. И не е вярно, че след като Караджъ турс, Профи турс и Географски свят, напр продават пакети на Тез тур обслужването е едно и също. 2007 година, септември почивахме в хотел 3 * в Кемер, по същото време там имаше още 3 момичета от Варна, които обаче си бяха закупили пакета не от АЛфа тр а от др ТА (за съжаление в момента колкото и да се напрягам не мога да се сетя за името, но съм сигурна, че ще ми изплува). Е, имаше огромна разлика. КАто начало тях ги бяха изнудили да си платят допълнителните екскурзии-разходка с лодка, посещение на традиционна турска вечер предварително. На нас ни излези в пъти по-евтино. Застраховката им беше за по-малка сума .
2008 г след като отново решихме да почиваме в Турция освен в офисите на Алфа тур отидох и в Офиса на Караджъ турс.  ooooh! по некомпетентни мнения , изречени от техните служители не бях чувала. Никой не ми даде отговори на въпросите, оказа се че в голяма част хотелите изобщо не са посетени и не се знае нищо за тях.
Разбирам, че не може да се посетят всички предлагани хотели, но поне да си бяха направили труда да прочетат мнения на туристи в толкова много сайтове.
Затова ще си ползвам услугите на Алфа тур-винаги ми дават реална преценка за хотела, а а ко съм харесала неподходящ хотел ми го казват и ме преориентират  Peace

# 593
Аз съм съгласна с tsve_te - от това, че няколко агенции продават пакетите на Тез тур, не следва задължително, че във всяка от тях ще получиш еднакво отношение, необходимата информация и че ще те посрещнат достатъчно добри професионалисти. Аз също се сблъсках с невежо и арогантно отношение в Караджъ турс и с недостатъчна информираност в някои по-малки ТА. Не смятам, че Алфатур са нещо свръх и че са незаменими, но поне са любезни и информирани.

# 594
  • София
Едно си баба знае - едно си бае..... Най-малкото не е коректно да се рекламира тур.агенция в темата, като лично мнение - това е във въможностите на всички пишещи, но не е практика! Naughty Чета, че вече говорите за обслужване и отношение, а идеше реч за организация. Организацията е на Тез тур и тя е еднаква за всички пътуващи с техните продукти, независимо от къде ще си ги закупиш. За мен най-важното е ценовата политика - с всичкото друго инфо можеш сам да се сдобиеш. Не вярвам, че ще пренебрегнете по-голяма отстъпка, заради любезно и усмихнато обслужване Laughing

# 595
Честно казано, аз да. Пътувам със скъп туроператор, защото при тях знам че всичко ще е наред и ако не е, ще направят всичко по силите йм за да е. Случвало ми се е, в Барут Лара, при друг туроператор да е по-евтино (тук не визирам разлика от 20евро, примерно) но въпреки това съм останала верна на обичайният ни туроператор. Плащам повече за да съм спокойна че всичко ще е наред. Въпрос на приоритети  Peace

# 596
  • sf
Въпрос на приоритети  Peace
И на финансови възможности  Crossing Arms

# 597
  • София
Не е релевантно сравнението ти, Татяна. Хвалбите по отношение на туроператора не са за специфика в услугата, а за информираност и любезност. Ти говориш за друго - в конкретния случай всякакъв съпорт е в ръцете на тез тур - те са на "една ръка разстояние" през цялото време. Убедена съм, защото последно през октомври пътувах с техен продукт в Турция.

# 598
Туроператора в случая е Тез Тур. Ти говориш за туристически агенции май  Wink

# 599
  • София
Точно така - благодаря за уточнението! Имам предвид хвалбите по отношение на тур. агенция Simple Smile
Но ти изместваш темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт