На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз да попитам отново-има ли агенции,които предлагат тръгване до Кушадасъ с автобус от Варна?Или от В.Търново-но е по-малко вероятно:)

# 601
Eni27 аз резервирах през Ориент 99. За сега впечатлението ми - след един телефонен разговор - е много добро! Направиха ми резервацията, въпреки че се обадих в събота към 5 в последния възможен момент, до който важеше промоцията за ранните записвания специално за избрания от нас хотел. След това ми потвъдиха и по мейл хората - въобще за сега всичко е ОК.
А турестическата агенция е избрах като сравних предлаганите от всички ТА цени.

Та по въпроса - жената ми обясни, че всички дати по принцип се предлагат и с тръгване от Варна. Но за съжаление не се гарантира, т.е. приемат резервациите и в последствие правят организацията по автобусния транспорт. Ние сме от Шумен, затова и аз питах. По принцип в почти всички сайто имаше и тръгване от Варна като гледах. Най-вероятно след това се комбинират примерно от 3 агенции - един автобус от Варна, така мисля.

# 602
Аз да попитам отново-има ли агенции,които предлагат тръгване до Кушадасъ с автобус от Варна?Или от В.Търново-но е по-малко вероятно:)
има,ние сме така с тръгване от Варна до Кушадасъ

# 603
Момичета, кажете как е в Сиде? Хич не ми се ходи в Анталия, но компанията иска да сменим курорта  Tired
Интересуват ме и мнения за хотел AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA ... видях на първата страница, че има коментар, но така и не го открих  newsm78

# 604
  • Стара Загора
Ах Марчето хич не си проста Mr. Green Hug

# 605
Марги,може ли да изнамериш твоя пост за Делфина де лукс Praynig и до дадеш линк.
Търсих ,но нещо не мога да се ориентирам.

# 606
Татяна, има ли в хотелите, за които пишеш, примеро Барут, анимация за деца на немски език? Дъщеря ми е на 3,6 г., учи немски и искаме да отидем последната седмица на май в хубаво място за деца в Турция, където ще се говори предимно на немски, мисля, че ще и е от голяма полза. Можеш ли да ме посъветваш нещо?

# 607
Марги,може ли да изнамериш твоя пост за Делфина де лукс Praynig и до дадеш линк.
Търсих ,но нещо не мога да се ориентирам.
Мога разбира се. Simple Smile Ама да те питам за какво ти е, защото ако искаш някаква информация от него, няма да ти свърши никаква работа. Наскоро търсих нещо в старите теми и го прочетох и доста се учудих - по принцип пиша фермани и съм доста обстоятелствена, а в случая съм била направо лаконична и то при положение, че бях във възторг. newsm78 Ще го издиря след малко.

yav4e_mrav4e, права си - когато става въпрос за организацията на самата почивка и за обслужването на представителите в Турция, наистина е редно да се споменава само Тез тур, защото другите ТА, които работят с тях, само предлагат пакетите им, без да имат заслуга за подготовката на почивката.

# 608
Татяна, има ли в хотелите, за които пишеш, примеро Барут, анимация за деца на немски език? Дъщеря ми е на 3,6 г., учи немски и искаме да отидем последната седмица на май в хубаво място за деца в Турция, където ще се говори предимно на немски, мисля, че ще и е от голяма полза. Можеш ли да ме посъветваш нещо?

В Барут Лара анимацията беше на немски, английски, руски и турски, но е само за деца от 4 години  Confused В детската дискотека може да участва, но то е само половин час вечер  Confused
Иначе ви препоръчвам клуб от веригата Меджик Лайф  Mr. Green понеже там 90% от гостите са немскоговорящи. Особенно подходящ е този в Бодрум понеже го дават спец. за семейства. В клубовете йм приемат деца от 3 години в миниклуба  Peace Друга възможност е Клуб Блу Уатърс в Сиде, и там приемат по-малки деца и имат анимация на немски  Peace

# 609
Татяна, много благодаря за бързия отговор. Последно доуточнение. Дъщеря ми ще е на 3 г. и 10 мес. тогава, живот и здраве. Толкова ли стриктно гледат навършените 4 год. или два месеца не биха имали значение? Какъв документ всъщност трябва да се носи, от който да са видни годините на детето?

# 610
Ами да, заради застраховките. Ако стане нещо, ще си имат големи проблеми. В документите за резервация/ваучерите нали пише възрастта на детето, та там могат да го видят  Peace Под посочената от хотела възраст приемат деца само когато са придружени от един родител.

# 611
Еими, ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401501.msg11708519#msg11708519

Ще си позволя обаче да ти дам линк и към поста на Мимозата, защото от него наистина ще получиш информация. Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401501.315

# 612
Марги мерси       bouquet

Относно  Тез тур нямам никакви забележки,но днес се натъкнах на ТА .Отношението на служителката беше отвратително.Няма да споменавам фирмата.След няколко въпроса от мая страна започна да се държи нагло ooooh!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:15 от еими

# 613
Татяна, сега ги погледнах хотлите Мagic Life в Бодрум и Blue Water v Side. Много са хубави наистина и двата. Лошото е, че летищата са им отдалечени около 60 км, а дъщеря ми много трудно понася пътуванията и ни се иска след самолета да сме близо до хотела. Знаеш ли някой близък до летище хотел, в който миниклуба е за над 3 годишни? Къде може да се види инфо за възрастта на децата?
Тези хотели по принцип само от Германия ли се резервират?

# 614
Меджик Лайф не се предлага в БГ  Cry Клубът йм в Саригерме е на 15 минути от летището в Даламан, а този в Белек е на 30 мин. от летището в Анталия. Бодрумския хотел също е близо до летището на Бодрум, мисля.

Дргуия клуб не знам дали и къде го предлагат в БГ  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт