'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 073
  • 646
  •   1
Отговори
# 210
Аз незнам защо Гучи непрекъснато произвеждат шишета с които може да се убие човек. И тоя Гучи 2...егати и чудото

# 211
  • София
Най-доброто оръжие за разбиване на глава, маскирано като парфюм, е Hypnose 75ml...нали 75 беше най-голямото.... Mr. Green

# 212
Най-доброто оръжие за разбиване на глава, маскирано като парфюм, е Hypnose 75ml...нали 75 беше най-голямото.... Mr. Green
Хахахахаха, търкалям се от смях, наистина! Joy  remybussi
Темата придоби странен характер. Joy

# 213
И The One си го бива като оръжие Grinning

# 214
  • виртуално
вярно е  Peace
нали затова се отървах от него, щеше да ми скъса чантата
сега търся 30мл

# 215
Хехе, Бижу, не се знае, може да дойде някоя като мене - парфюманка тоест примерно.. - и тогава като донесе два кашона парфюми, и ти ще намажеш.... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Ти и без това си поканена вече Wink Hug

Кажете за страхотен парфюм, който един мъж да подари на страхотна жена, де!  Praynig Трябва да имам поне идея за предложение. Laughing

Боже, Гучи 2 не се носи, хора! ooooh! Той е с размера и теглето на стъклените тухли, дето ги имаше едно време (май пак ги има и сега, сигурно под влиянието на баш това Гучи). Някоя негова страстна почитателка, може да си направи непробиваема стъклена стена от шишетата му.

# 216
И The One си го бива като оръжие Grinning
Ами аз намирам лека прилика в шишетата на Гучито и The One. И двете са такива широки, ръбести, масивни и с големи златни капачки.
Между другото, винаги съм си мислела, че големият Ангел или Демон също е страхотно промушващо оръжие, с тази островърха капачка.

Бижу, не смея да давам предложения, затова си трая. Embarassed

# 217
  • София
Бижу - Дзен Шисейдо, Коко Мадмоазел, Мис Диор Чери Льо  Peace

# 218
За мене парфюм подарен от мъж за страхотна жена е Жадор. Това е единствената миризма, която ми идва на ум....
Може и Класик или Коко М
Но Жадор ми е номер 1. А и шишето е много женствено и оригинално

# 219
Скъпа, забравих да спомена, че дамата има... несметни количества парфюми. Още толкова е имала. Не иска нещо масово. Нещо наистина класно и рядко.
Жаки, Жадори си има два вида. Tired

Питам за нещо от типа на тези. Не като олфактивна група, а просто бутиков парфюм, но с най-страхотния аромат.

# 220
  • Враца
Този The One ....
Споменавате го, споменавате го и ето , че се вгледах и установих, че ми е намалял и се замислям , дали не е редно да се презапася ...  Thinking

Та за него пак да кажа, нито ми е мъжки, сладък пък - въобще! Според мойте възприятия е съвкупоност от тоалетно мляко, сапун, парфюм и собствения аромат на младо момиче.

Тес , аз не съм пробвала Аметист на Лалик, но нещо ме кара да го искам силно. Наподобява ли някой ? Тежък ли е ? Има ли .. "Облак" Simple Smile)

# 221
Ооо....е тогава на такъв човек не бих подарила парфюм  Mr. Green

# 222
  • София
Скъпа, забравих да спомена, че дамата има... несметни количества парфюми. Още толкова е имала. Не иска нещо масово. Нещо наистина класно и рядко.
Жаки, Жадори си има два вида. Tired

Питам за нещо от типа на тези. Не като олфактивна група, а просто бутиков парфюм, но с най-страхотния аромат.
Уау. Висш пилотаж. Изказах се неподготвена  Embarassed Нека се включи някой наистина знаещ  Peace

# 223
  • Враца
Бижу,
ако не намери нещо изчанчено,
Линстан Меджик - Еликсира
не познавам някой да не го харесва,
хем проява на добър вкус, хем и да и се повтаря ще се зарадва.

# 224
Аз не го харесвам Линстант Меджик Елексира. Пробвам го 100 пъти и не знам какво усещате в този парфюм, но аз усещам едно голямо нищо и много лекарство Blush
А такива хубави описания четох за него....и за сладоледи и ванилийки и какво ли не....

Общи условия

Активация на акаунт