'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 023
  • 646
  •   1
Отговори
# 180
На мен The One не ми е ядливо -сладък, нито сладкишен. Мирише ми на топла парфюмирана кожа, сякаш съм мъж, който се сгушва в красиво и секси момиче - точно на това ми мирише, сори ако е малко странно сравнението Simple Smile, кои аромати са секси за теб Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 20:05 от Tess d`Urberville

# 181
Никои. Mr. Green
Самото определение "секси" не ми харесва. Намирам го... как да се изразя по-меко, плоско. Определях хората, парфюмите и изобщо нещата за "секси", когато бях на 15 години. Сега съм на 30 и предпочитам думички като "еротичен", "лъстив", "похотлив", "мръснишки", и всякакви такива вариации с дълбочина и предразполагащи към фантазия.
С което не казвам, че не разбирам какво се има предвид, когато някой каже за нещо си, че било "секси". Но нито един парфюм не мога да определя като такъв, докато в други мога да намеря някое от гореизброените.
Един Амариж, да речем, за мен има нотка, която е толкова мръснишка, че направо граничи с долнопробност. К'ви сватби, к'ви пет лева?! Колкото и да е невероятно, че го казвам, ама последният път, когато го носих на обществено място, се чувствах леко неудобно. Embarassed

# 182
Toест, с напредване на възрастта ''секси'' се разви, узря и трансформира в ''лъстив'' Simple Smile, съставът на буквите на променят кой знае колко значението, но ок - лъстив звучи по - сочно от секси Simple Smile, значи Амариж ти е мръснишки, а аз го възприемам много елегантен и едва ли не благовъзпитан, не го свързвам с плътски удоволствия Crazy

# 183
А, не, не съм съгласна. Разликата не е в буквите, а в това, с което се натоварват определенията.
Ако "секси" е мацка с къса пола или прилепнала блуза, то "мръснишки" би бил жена, която не провокира с вид, а по-скоро с поведение. Ей такива са ми някакви възприятията, но незнам дали ги обяснявам читаво.
Не целият Амариж, само една определена, много силна нотка в началото, която после утихва, но пак леко се обажда като фон. Нямам представа коя е. Thinking

# 184
   Simple Smile не ми се навлиза в етимологични спорове, но ти натоварваш думата секси с визията за мацка с къса пола, за мен секси може да извиква образ на плувнал поглед или допир на ръка до шията ми...все едно де, за мен лично секси не е лековатата и изпразнена от съдържание версия на останалите определения Simple Smile а просто една изчистена и ''конвертируема'' дума, която обхваща идеята ми за нещо сексуално Peace

Лелееее, много думи, много нещо Laughing, аз съм се чудила защо точно ванилените и жасминовите аромати се смятат за сексуални? Чела съм разни глупости, че било защото ванилията напомняла на мъжете за майките им ooooh!, но това хич не го вярвам - на българския пазар щяха да вървят парфюми с аромат на мусака Laughing

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 12:20 от Tess d`Urberville

# 185
  • София
 Joy Това е интересна идея, Тес, трябва да се изпробва, току-виж се отворила пазарна ниша... мъжете може и да ги харесат, само че не знам коя жена ще се омирише доброволно на яхния и мусака  Mr. Green
Между другото, свекърва ми, когато прави някакъв сладкиш, след като сложи ванилията (на прах, в пакетче), с празната вече опаковка потърква лекичко зад ушите си... естествен "парфюм"  Grinning не се смейте много, тя е добра жена иначе  Peace

# 186
Разбра ме идеално, значи. Mr. Green

Ами аз това и питах - защо сладко-ядливи аромати ще да предразполагат към секс, защо не такива с аромат на пържоли, мусака, таратор? Thinking
Мен не ми се връзва това с мъжете, любовта и стомасите и пр. първични примери.
Пък и аз не питам за мъжете, а за женските определения.

# 187
Нямам представа, наистина - явно някои аромати влияят на сетивно/инстинктивно/животинско/ала бала ниво Laughing, вярно е и че жената прави парфюма, сигурно и с Белия Лен на Ести Лаудер някоя мадама може да завърти и омае любовта на живота си Crazy

# 188
  • София
Ето ме и мен! Днес почти целия ден мимина по молове и магазини....
Та:

Имам си Black Cashmere! Heart Eyes  Ще си имам Mahora!  Heart Eyes

Купих си 2x20мл рефил Insolence за 30лв от БЗ! Направо ми е невероятно... пуснали са много добри намаления на някои неща... на малко неща, ама тоя Инсоленс направооо..... #Crazy Намален от 96лв... Имаше и още няколко интересни неща....

# 189
  • София
А стига бе  Shocked Какви са тези цени? Я издай какво още имаше?

# 190
  • Sofia
  bouquet Благодаря за идеите.
Да, приятелката ми не би искала копие, затова питам за сходен по излъчване.
Ще пробваме изброените. Имам Парижката любов на Нина,  ще й дам да я пробва.
Няма да ми ходи цял живот с 5 авеню я. Wink Още повече че някъде мернах инфо , че щели да го спират. Shocked

И аз ги намирам за сходни.  Peace
Подозирам , че и Жадор може да и хареса.

# 191
Остатъкът от моя The One го изпръска... синът ми. Joy Подозирам, че го направи, защото му беше вкусен. Питам аз, къде ми е парфюма, а той пита кой парфюм. Уточнихме се и той каза: Ми аз го свърших, щото много ми хареса и мислех, че е мъжки. ooooh! Ако знаят само Долче и Габана... ще се гръмнат.

Дъждовете не ми харесват. Не разбирам защо са толкова скъпи!? Thinking

Дайте идея за уникален, класен парфюм, за нежна и изискана млада жена, който би могъл да и поднесе любимия мъж. Важно ми е!

# 192
  • София
Амиии... още една опаковка с такива две рефилчета....Шанел 19 ЕДТ - 75мл за 74лв...Фражил ЕДТ 100мл за 118лв...Л'Инстант ПАРФЮМ 15мл за 50лв....И още, ама не ги запомних...Ааа, Ангели разни, от тези от Гардън ъв старс... обаче не помня какво точно, защото не са ми интересни... ох, и още неща, ама... newsm78

И доста гримове има на разпродажба, ама са едни такива цветове...

Ааа, а някой се чудеше от къде да намери L'Instant de un ete.... знам къде има тестер... Mr. Green

# 193
Ехооо....здравейте и от мене Simple Smile
Много сте изписали пак...какви са тези чудни намаления в БЗ Flutter
И аз искам Garden of Stars за 30 лв  Party

# 194
Ударила ги е кризата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт