'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 028
  • 646
  •   1
Отговори
# 165
Трудна работа наистина.  HugЕй ме на лесно ли ми е .Искам:
1. Аgent Provocateur
2. Линстант Меджик
3. ЧО -Цветния воал
И аз нензам какво да правя Crazy

# 166
аз на първо време искам ей тия:

като от днес се зачудвам много за МадамSad

# 167
Момичета има ново Кензо, някаква разновидност на цветето, но шишенцето не е овално а с ръбове.
Пробвали ли сте го ?
Аз наскоро го подуших и началото ми е едно такова сапунено и креместо, обаче след това сякаш доста ми допадна, но това само от блотер.

# 168
Момичета има ново Кензо, някаква разновидност на цветето, но шишенцето не е овално а с ръбове.
Пробвали ли сте го ?
Аз наскоро го подуших и началото ми е едно такова сапунено и креместо, обаче след това сякаш доста ми допадна, но това само от блотер.

дай снимчица?

# 169
Не го намирам.
А продавачката каза, че било от 3 дена.
Обаче ми се струва странно, нали уж в Бг. идват със закъснение, а го няма във Фрагрантика.

# 170
  • In The Middle Of Nowhere
нямах представа Simple Smile

момичета, съвсем не по темата, но си разглеждах снимките от фестивала Nova Rock и поаднах на тази, бях я забравила Laughing Laughing - http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs117.snc1/4976_116 … 990_4702078_n.jpg

Този малко ми напомня на Борат, а сега по-малко и на Бруно  Laughing Laughing

Nякой има ли представа от този аромат на Celine - Magic:
http://www.fragrantica.com/perfume/Celine/Magic-2824.html
Ретро ли е  Rolling Eyes

# 171
- ето го новото Кензо, има го в Бюти зоната, а не го пробвах - имах класическия вариант, в който бях влюбена, но после така ми омръзна и досади, че дори нямам желание да пробвам новия, а може да е много приятен Peace

Ангелче, не познавам този аромат на Селин Tired ами да, той имитира Борат Laughing

# 172
Tess, а шишенцето е с ръбове нали, понеже на снимката не си личи дали има или няма ръбове

# 173
честно казано не знам - това беше модификацията на цветето на Кензо в бюти зоната, мисля, че Ноар го тества Simple Smile

# 174
Ето това е новото Flower By Kenzo Essentielle:

http://www.kenzoparfums.com/FR/home/home_FR.html - трябва да кликнеш върху nouvelle eau de parfum / Flower By Kenzo Essentielle в дясно на екрана и ако четеш на френски (щот аз не  Embarassed) можеш да научиш повечко подробности  Peace

# 175
# 176
Да, Тес, извинявай - не исках да те повтарям, просто пуснах линк към място, където освен да се види дизайна, който знае френски може да прочете повечко за аромата!  Peace Hug

# 177
  • Враца
Tess,
(izvinete za latinicata, no sym na vilata i tuk nqma kiirilica)
The One e traen i na men, a moqta koja i kosa sa takyv tip,
koito "izqjda" vsi4ki aromati.
Opredeleno "Angel ili Demon" e po-silen i moje bi i po-traen,
no The One ... po-jenstven, po-pudren, po-seksi,
strahoten! zalagam na nego! Wink

# 178
The One ще гледам да го разменя с онази ми приятелка, а сега май ще купя Манифик или Анж о Демон или Аметист на Лалик (също страшно ми харесва) или.....каквото ме грабне на момента Simple Smile, напълно съм съгласна с мнението ти за Единствения - много секс има в този аромат, а като излезе изообщо не ми хареса, ама никак - напоследък се появиха чувства в мен Heart Eyes

# 179
Аз пък никакъв секс не видях в The One; само торти, кексове, сладкиши, глазури... eat

Въобще, защо маса народ намират ядливо-сладките аромати за секси? Ето, например, Флауърбомб бил секси, разбираш ли. Какъв секс, бе хора, аз се чувствам като 3-годишна, докато го нося, иска ми се захарен памук, захарни петлета, виенски колела...
Извратена съм нещо най-вероятно. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 19:13 от Аризона

Общи условия

Активация на акаунт