'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 060
  • 646
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес съм с него, един от най-трайните парфюми, които съм срещала, категорично няма нужда от подновяване.

# 151
Говори ми..... Heart Eyes значи пак се триумя - Манифик, Анж о Демон и The one

# 152
  • София
Хахаха...аз пък много искам А или Д...ЕДТ траен ли е?

# 153
от приятелка го усещах много силно на нея, но пък Рени казва, че тя не си го усеща Simple Smile

# 154
  • София
Хм, явно ще трябва ЕДП... ooooh! Ама някога...но не сега. Sad

# 155
и двата варианта са красиви Peace и аз го искам (едп), ама егасиииии, кое по -напред Cry

# 156
Хм, явно ще трябва ЕДП... ooooh! Ама някога...но не сега. Sad
на мен ЕДТ ми нареса повече и за това него взех,но след като мине половин ден има нужда от подновяване(аз нищо не усещам! )

# 157
И на мен е много траен The One.

Tес, между другото на Ла Прери трите пълнителчета се връзват точно на 22,5 милилитра, а не на 25. Peace
Едничкото е 7,5.

# 158
Мерси Вили Simple Smile, не помнех колко се връзваше точно  bouquet

Значи и ти намираш Единствения за много траен - ох божееее, а друга приятелка има стотица от него, вече втора година - изобщо не го ползва, каза, че направо и прилошавало от него и само се чудя какво да и предложа, за да ми го даде Sunglasses чакам я да се върне от море и започвам да я ухажвам най -сериозно Laughing

# 159
Аз защо си мисля, че на The One най-голямата разфасовка е 75 мл, моя е толкова newsm78

# 160
По правило често ми омръзват парфюмите, който харесвам, и по принцип много обичам да търся нови предизвикателства.

# 161
На мен също е много траен The One. И него много обичам!

Май няма стотица - моя е 75, едва ли ще правят и сто  newsm78 Вили, гледам, че и ти това си писала.

# 162
75 ли е най -голямата Thinking ами значи може и да греша и да не е стотица ooooh!

още по -добре, тамън се затюхках, че нямам стотици Grinning

# 163
И моя е 75 мл, но Тес не се отказвай от Ангел и Демон Hug

# 164

Тес не иска да се откаже от нито един от тези - , обаче животът е жесток и се налага да избера един, поне за сега Laughing

Общи условия

Активация на акаунт