'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 094
  • 646
  •   1
Отговори
# 135
Мадам е супер Wink - толкова много се мени, първоначалната му ''лекота'' и неангажираност постепенно се трансформира в много, много интересен аромат - играе, постоянно играе на кожата и се мени, уж лековат, с един ''прашен'' цитрус, а става така интензивен, особен и сексиии  Heart Eyes Heart Eyes, много ми хареса едно мнение от фрагрантика на едно момиче - ''I really like this perfume! It's rather longlasting and it's chic, it's stylish. Very modern fragrance. And this perfume is strange, I think because of grenadine. I like this strangeness.'', абсолютно съм съгласна, намирам го абсолютно ''модерен'' Simple Smile

Ре, ти си пръсна само веднъж от него и още сто други - трябва да го пробваш самостоятелно, много е силен и траен Peace

# 136
Ре, ти си пръсна само веднъж от него и още сто други - трябва да го пробваш самостоятелно, много е силен и траен Peace
имам подарък виалче- от него си пръснах днес сутринта и в 12 ч вече нищо нямаше  Peace И в Б3 ми направи впечатление,че бързо ми избяга,сега се затвърди,че не е траен,а така да ми харесва  Praynig

# 137
хм, де да знам - може да не ''работи'' с твоята химия, и приятелката ми като се напръска с него го усещам силно до края на вечерта Heart Eyes

само като видиш дългата колонка с мнения във фрагрантика - за и против и ти става ясно, че не е скучен и незабележим Laughing

# 138
хм, де да знам - може да не ''работи'' с твоята химия, и приятелката ми като се напръска с него го усещам до края на вечерта Heart Eyes
даа,ако само на мен е нетрае,значи от кожата е  Cry Както Анж о Демон ЕДТне ми трае много,а всички казват,че е много траен Thinking

# 139
ох и аз да се похваля  bowuu - сдобих се с Пур Ел на Пако Рабан, страхотееен, много ми е топъл и уютен - точно за това време (и малко ми напомня на мама, ама по най-приятния начин, без ретро вкус  #Silly)  newsm44

# 140
Честито Grinning, мноого е хубав, чудесен! И аз пак да кажа - много е траен на мен, на твоята кожа как е

# 141
..bowuu - сдобих се с Пур Ел на Пако Рабан, ...

честито:)много ми е любопитен,чакам виалче на него,за да го опозная  Mr. Green

# 142
Честито Grinning, мноого е хубав, чудесен! И аз пак да кажа - много е траен на мен, на твоята кожа как е

ммм да разкошен е, за есенно време - чудо; ами пръснах се сутринта към 10 и сега подновявам, че започна да ми убягва - или свикнах или пак кожата ми го изяде; моя приятелка го имаше преди и на нея беше много траен; сутринта се напръсках в колата и карах 20мин на отворен прозорец мнооого силен  Crazy

пп: аз пръскам 2 пъти само...ак опръсна повече сигурно цял ден ще държи  Thinking

# 143
Дааа, Пур Ел си е много наситен и траен, показва по -добра трайност от доста по -скъпи и ''елитни'' аромати Peace

Господи и Силвър Рейн много го искам на Ла Прери - вече него, просто не знам кога ще го имам, много ме кефи и това си е Tired

# 144

Господи и Силвър Рейн много го искам на Ла Прери - вече него, просто не знам кога ше го имам Tired

на този и аз съм му хвърляла око, но тази цена си е сериозна...

# 145

на този и аз съм му хвърляла око, но тази цена си е сериозна...

аз заради сената не смея да го помириша- ако ми хареса,няма да мога да изгоня мухата от главата си  newsm75 newsm79 newsm28 newsm71 newsm71 newsm71

# 146
Много е скъп да го дяволите вземат, а мирише жестоко, не знам защо често е подценяван - много сексуален аромат, богат и той се мени, никак не ми е монотонен...абе точно мой тип Heart Eyes Heart Eyes, ще се повторя, но Миднайт Рейн (не Силвър, но все пак) приятелка си го взе от Лондон - 25 мл. (май толкова се връзва, с три пълнителчета) за равностойността на 75 лв, тук в Бюти зоната цената е доста по -висока, освен да отскоча до Лондон Sunglasses ей го в гета 30 мл. Силвър Рейн е 141 лв Sad

# 147
.. освен да отскоча до Лондон Sunglasses

хахаха,ако отскачаш,вземи и мен  Mr. Green

# 148
ето тук го има също http://www.shoplaprairie.com/store/pc/viewCategories.asp?idCategory=21 не знам дали до България доставят...

а тук 50мл е 189лв. http://eftini.com/la-prairie-silver-rain-edp-p-7991.html?cPath=2 … 8920683193127392e

# 149
Отдавна се каня да ви питам, нещо пак откачих и на тема The one, на вас траен ли е - приятелка която го има ме убеждава, че е от най -трайните и аромати и го усеща после по дрехите си, аз ужасно го харесвам, но на мен сякаш не трае повече от два часа - ваши впечатления? Peace

Общи условия

Активация на акаунт