'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 064
  • 646
  •   2
Отговори
# 120
  • виртуално
Аз да се оплача - последното преброяване на парфюмите в къщи достигна една умопомрачителна за мен цифра т.е. доброволно преставам да купувам защото въобще не мога да ги използвам и дори забравям и какво имам  Blush
Впускам се в размени  Hug

# 121
 smile3508 Да точим зъби значи...

# 122
  • виртуално
аз вече съм пуснала около десетина, утре ще прегледам и останалите  Peace

# 123
За 5-то авеню да кажа и на мен ми е ефирен,особено като улегне става един нежничък и лек.За мен той е цветен,но не тръпчив,а нежен и най силно усещам карамфили.Тес ме подсеща и за мед,наистина има нещо,но не лепкавао и сладко,а и аз не знам как да го обясня,лек намек.

Относно офисните парфюми,аз не си ги представям ежедневни,защото моите за всеки ден са доста момичешки и лежерни,няма да ме взимат на сериозно с тях,а и току виж подавам погрешни сигнали на флиртаджийка или разгонена ... Mr. Green
В офиса:
Allure
Coco
Coco M.
Romance
5 avenue
Essence pour femme-Dupont
Premier Jour.
Аз тези бих използвала.Представям си парфюм,който е стилен с нотка на дистантност.Клое ми е романтичен,Бос Фам също.

Insolence,не мога да го понасям.Имах го от размени и го подарих на мама още на втория ден.При първото помирисване реших,че е прелест,а после на кожа ми се стори ужасно натрапчиво смолист,чак имах чувството,че лепкам и от смолата ли от какво ли,имах чувството,че долавам силна миризма на лепило.Това е един от парфюмите,които съм убедена,че и около мен не бих изтърпяла.

# 124
Факт е, че всеки определя различни аромати за подходящи за - офис, официална вечеря, виенски бал ако щете, клуб и пр Grinning

Почти всички налични парфюми са ми омръзнали, някои малко по -малко от другите и тях ползвам -и това ако е живот ooooh! smile3514 Laughing

# 125
# 126
ххахахахаххахахахахахха Laughing Laughing Laughing ако помага я слагам веднага

# 127
ххахахахаххахахахахахха Laughing Laughing Laughing ако помага я слагам веднага
ми нямам представа помага ли-трабва да се пробваSimple Smile)))))))))хааххахахаха
и понеже съм махмурлийка днес и ми е тежко- черпя айрянче и вода с лимон Joy

# 128
благодарско за почерпката Simple Smile, аз съм в голяма чуденка, мисля следващата седмица да се почерпя с парфюмче, щото никой не ми подарява Crossing Arms

та чуденката е измежду няколко съвсем непознати, не разпространени и много трудни за намиране парфюми Laughing - Манифик едп., Анж о Демон едп. или Хипноуз Laughing, даже май Хипнозата по -натам, между Анж о Демон и Манифик се колебая Crazy

# 129
благодарско за почерпката Simple Smile, аз съм в голяма чуденка, мисля следващата седмица да се почерпя с парфюмче, щото никой не ми подарява Crossing Arms

та чуденката е измежду няколко съвсем непознати, не разпространени и много трудни за намиране парфюми Laughing - Манифик едп., Анж о Демон едп. или Хипноуз Laughing, даже май Хипнозата по -натам, между Анж о Демон и Манифик се колебая Crazy
хайде,отиваме да вземем др.седмица Магнифика  Hug Готова си Mr. Green офертата ще е гореща- пари,пари Simple Smile))))))))))))))))))))))

# 130
юхууууууу Grinning Grinning

# 131
тамън аз да забърша една стотичка от Аквата ба булгари,че ми е на финала  smile3508 и евентуално още нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 132
Днес блотера с МаДам се е променил неузнаваемо newsm78 Вече ми харесва  Crazy
А Фере-то, което вчера повече ми хареса сега ми е ... скучно някак.

За Хипноза няма какво да говоря - цяла вечер съм си душила китката  Heart Eyes

# 133
И аз се чудих Анж о Демон едп. или Хипноуз, но реших Анж о Демон. Искам гооооо.

# 134
И аз се чудих Анж о Демон едп. или Хипноуз, но реших Анж о Демон. Искам гооооо.
А или Д и за мен е по-хубавSimple SmileНо си взех и двата ,за да не се тормозяSimple Smile
Тес, пък на мен Мадам ми изфирясва за половин ден  smile3511 и май ще я разлюбвамSad В 12ч.на обяд  нямаше никой на кожата ми  Cry

Общи условия

Активация на акаунт