'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 041
  • 646
  •   1
Отговори
# 105
И за мен не е тежък, много ми е елегантен и различен от другите флорални.
S.T. Dupont Blanc или Passenger стават ли? Последния го имам от скоро и много му се радвам, също става за офисен.

# 106
Здравейте за днес   bouquet

мисля и аз за подобен на 5-то аwеню, мисля че има нещо общо с NUDE не знам на кого е...но пък е много по-тежък...и не знам дали се бъркам, но няма ли нещо общо с Нина ричи - Love in Paris  newsm78

# 107
Честно казано изобщо не ми хрумва подобен аромат - с надежда превъртях страницата с флорални аромати, белким някой ми проговори сходни слова, но уви Simple Smile - сигурно има дори негово копие, но първо аз не го познавам, второ - едва ли приятелката ти би искала копие на свой обичан парфюм. Чудех се дали Уикенд на Бърбъри - единствено и само, когато е солидно улегнал и ''изветрял'' по някакъв начин не се доближава, но ......не, може би Фере ще и хареса, не си приличат но ми се струва, че би и допаднал (съвсем по темата Wink), и в него откривам една медено/цветна нежност Simple Smile

хм, класическата Синема в никакъв случай, но Cinema Festival d`Ete, (нищо че пак се води ориентал флорал) ми се струва също подходяща - запазена е основната линия, но е освежена и олекотена с много нежен цитрус, който в комбинация с медната ванилия май ще хареса на приятелката ти Grinning

много ще ми е интересно мнението и за тези двата Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 12:45 от Tess d`Urberville

# 108
  • София
Като сходен по усещане с 5 Авеню бих предложила Диаманти и Рубини на Елизабет Тейлър. Имам ги и двата и имат доста подобно излъчване - елегантни, ненатрапчиви, премерено-цветни, може би Диамантите е мааалко по-траен, поне при мен е така. Ако ходех на работа, щяха да ми бъдат ежедневните офис-парфюми  Peace

# 109
За съжаление не познавам Диаманти и Рубини Tired

# 110
  bouquet Благодаря за идеите.
Да, приятелката ми не би искала копие, затова питам за сходен по излъчване.
Ще пробваме изброените. Имам Парижката любов на Нина,  ще й дам да я пробва.
Няма да ми ходи цял живот с 5 авеню я. Wink Още повече че някъде мернах инфо , че щели да го спират. Shocked

# 111
 Simple Smile  bouquet да споделиш после какво и е мнението

# 112
о.к.
Ферето също го имам, но не го ползвам аз, а щерката. Познавам го отстрани така да се каже.  Confused Може и него да й предложа.

# 113
Момичета,къде в София мога да пробвам Цветната бомба?

# 114
На парфюмна среща Grinning

# 115

Има я в един магазин на Красно село и на Борово също. Peace

# 116

Къде в Борово?  bouquet

# 117

Къде в Борово?  bouquet

От горната страна на пазара има закрит базар /на самия бул. Т.Каблешков/ с магазини има и един голям с доста козметика и парфюми мисля че е на гърба на Еврофутбол- ако я нямат в момента може да ти я поръчат. Peace

# 118
нямах представа Simple Smile

момичета, съвсем не по темата, но си разглеждах снимките от фестивала Nova Rock и поаднах на тази, бях я забравила Laughing Laughing - http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs117.snc1/4976_116 … 990_4702078_n.jpg

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 13:34 от Tess d`Urberville

# 119
нямах представа Simple Smile

момичета, съвсем не по темата, но си разглеждах снимките от фестивала Nova Rock и поаднах на тази, бях я забравила Laughing Laughing - http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs117.snc1/4976_116 … 990_4702078_n.jpg

smile3555  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт