'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 038
  • 646
  •   1
Отговори
# 90

За бога, сестри, ако работите в едно помещение с други хора, не ползвайте Кристал Ноар за офисен парфюм! Това се забива право в мозъка и не спира да дълбае през целия ден.

Laughing Laughing тествала съм го само един - два пъти, колкото да се убедя, че не е за мен и нямам кой знае какви впечатления - но често срещам ''пострадали'' от него

една приятелка ми каза, че според нея това бил любимия парфюм на бременните жени Laughing

хм, Бижу аз никога не съм възприемала Уоман, като много интензивен Simple Smile

# 91
И аз бях придирчива към Клоето, но ми е много трайно.
На мен също. Усещам си го нон стоп през целия ден. "Облачен" и шлейфов, но без да се натрапва.
Имаше обаче момичета, които споделяха, че при тях е нетрайно.

# 92
Ще го пробвам това Клое,а Дейзи дали го има някъде из парфюмериите да го подуша или само он лайн?
Щом като Кристал Ноар е твърде силен,с Алиена значи съм ги умъртвила Mr. Green
Еуфорията ми харесва -да,тествала съм я Peace
П.П. Понеже не мога да си редактирам постовете като гост,да се поправя тук-сега видях каква неграмотност съм написала в предния пост-удава-де се чете -отдава Mr. Green

# 93
Беки Б., баш правилно си го бе написала, току-що го сгреши. Удава и отдава са две различни работи, ма първото не е грешка на второто. bowuu

Кристал Ноар не е твърде силен, твърде натрапчив е.

# 94
....,а Дейзи дали го има някъде из парфюмериите да го подуша или само он лайн?
.
в МОЛ-овете в Б3 го има:)

# 95
Момичета, има ли разлика в аромата на Ангел или Демон ЕДТ и ЕДП? Пробвала съм ЕДП и много го искам, а ЕДТ как е като трайност? Praynig

А за офисен става и 5-то Авеню.

# 96
Има разлика и дори да не поглеждаш във Фрагрантика Wink, където едп е ориентал флорал, а Тендре - шипър флорал, Тендре-то го познавам по -добре и съм го носила веднъж, но едп повече харесвам Simple Smile

5- то авеню става за всякакъв повод, за жалост изключително нежен и нетраен на мен Peace

# 97
Беки Б., баш правилно си го бе написала, току-що го сгреши. Удава и отдава са две различни работи, ма първото не е грешка на второто. bowuu

Кристал Ноар не е твърде силен, твърде натрапчив е.
  Simple SmileГрешката е вярна,казваш!
antonija ,Пето авеню не е лош,ама......много стар и масов Simple Smile

# 98
Старо, ма убаво Laughing - много нежен мед и лимон ми е петото авеню, май никой не го възприема така

п.с. (точно с ''удава'' бях спечелила един много оспорван скрабъл Laughing)

# 99
А за офисен става и 5-то Авеню.
A, хубаво че заговорихте за 5 авеню. Тъкмо ме вълнува въпроса за сходен тип аромат. Но ми трябва мнение на някой който го носи, а не само да го е тествал или мирисал на друг. Антония, видях че ти го имаш в гардеробчето си.

На мен лично той ми е тежък, но е любим на моя добра приятелка. На нея й стои страхотно, нежен и елегантен. Heart Eyes Чудя се какво друго би харесала, макар че тя не иска и да чуе за друг парфюм. newsm78

# 100
5 -to авеню съм го имала тамън два пъти и го познавам повече от добре Simple Smile, вярно че възприятията ни са различни и тн.т , но да е тежък? Crazy За мен е изключително ефирен и нежен аромат - дори от първо пръсване на кожата, когато естествено е най -интензивен, да не говорим после като улегне и узрее, става почти незабележим, толкова е крехък Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 12:16 от Tess d`Urberville

# 101
Тес, да повтарям ли мантрата за кожи, химии и носове? Wink

# 102
Защо да я повтаряш - сама написах за разликата във възприятията, но просто наистина се учудих Simple Smile, не се дразни Peace

# 103
 Peace Не се дразня. Ти щом го познаваш по-добре дай идея за сходен аромат.

# 104
Това се опитвам да направя, сходен аромат Thinking

Общи условия

Активация на акаунт