'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 035
  • 646
  •   1
Отговори
# 75
някой имал ли е от ей тези води,дето са по 300 мл,много са ми любопитни  newsm78- няколко аромата има различни.
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Splash-The-Basil-2008-2570.html

Рени колкото повече толкова повече  Joy Joy

# 76
..
Рени колкото повече толкова повече  Joy Joy
ооо да:)))

# 77
  • Бургас
някой имал ли е от ей тези води,дето са по 300 мл,много са ми любопитни  newsm78- няколко аромата има различни.
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Splash-The-Basil-2008-2570.html
по повод летните аромати, някой беше споделил за Краставицата, че е много хубава, но нетрайна  Thinking

# 78
Здравейте и от мен, честито парфюмче на Рони Бо Grinning

Беки, зависи в какъв офис работиш, но по принцип леките и ненатрапчиви ежедневни аромати май се водят ''офисни'', момичетата са дали много хубави предложения Simple Smile

# 79
......
по повод летните аромати, някой беше споделил за Краставицата, че е много хубава, но нетрайна  Thinking

да,сигурно са като спрей за тяло ,нетрайни,за да са по 300 мл  Thinking

# 80
Благодаря ви момичета за предложенията Hug
Boss Femme съм го душила само,ама сякаш сладичък ми се стори,може и да бъркам.
Макс Мара на моята кожа беше доста нетраен като го тествах преди време,иначе ми хареса.
Daisy нищо не ми говори,дали го има в БЗ да го подуша?
*Jeny* ,права си,точно такъв парфюм търся-с характер и присъстиве,изтънчен,елегантен и траен. Simple Smile
Като се напръскам с Coco Mademoiselle цялата стая мирише на моя парфюм Heart Eyes
Искам обаче нещо ново и също така впечатляващо.
Харесва ми Crystal Noir,обаче той  е по скоро вечерен,нали,май не е много подходящ за през деня newsm78
П.П Оххххх,много дълго стана Embarassed

# 81
Отдавна не се бях присещала за Boss Woman, за мен е идеален офис и въобще ежедневен аромат, много му се кефех докато го имах и беше доволно траен Simple Smile

# 82
Беки, аз сега съм с Еуфорията и много я обичам!   Calvin Klein Euphoria Пробвала ли си я? Те на мен всички са ми "офисни", че най-много време съм на работа Simple Smile

# 83
Тес, прекрасен е аромата и това е единствения Boss, който харесвам, но е доста интензивен за офис, според моя нос. Между другото, негови по-леки 100% аналози, са Малката черна рокля на Avon и Paradise на Alfred Sung.

# 84
Като се напръскам с Coco Mademoiselle цялата стая мирише на моя парфюм Heart Eyes
Искам обаче нещо ново и също така впечатляващо.

Тогава предложеното Клое е това, което ти трябва. Нов, впечетляващ, изтънчен ...  Peace

# 85
Здравейте и от мен, честито парфюмче на Рони Бо Grinning

Беки, зависи в какъв офис работиш, но по принцип леките и ненатрапчиви ежедневни аромати май се водят ''офисни'', момичетата са дали много хубави предложения Simple Smile
Ами.....не точно офис,но работя в стаята и с други хора,работя и с клиенти от време на време.
В понеделник като беше станало доста студено се напръсках с Алиен,ама.......той си е вечерен според мен/само дето хич не ми се удава възможност да го разхождам вечер Sad/

# 86
.......*Jeny* ,права си,точно такъв парфюм търся-с характер и присъстиве,изтънчен,елегантен и траен. Simple Smile

Beki,  предложението на Джени за Клое напълно покрива тези изисквания. Simple Smile Трябва обаче да го тестваш , особено за трайност. И не се доверявай на китки, ако може хубавичко се напръскай, докато консултантките гледат в друга посока. Joy

LaughingСега видях, че малко преди мен и Рони е писала. 

# 87
За бога, сестри, ако работите в едно помещение с други хора, не ползвайте Кристал Ноар за офисен парфюм! Това се забива право в мозъка и не спира да дълбае през целия ден.

# 88
И аз бях придирчива към Клоето, но ми е много трайно. Уж моята кожа направо попива парфюмите.
Наистина Черния кристал никак не е офисен, по-добре пробвай с Брайт кристал. Фин и ненатрапчив и ми  трае цял ден Hug

# 89
За бога, сестри, ако работите в едно помещение с други хора, не ползвайте Кристал Ноар за офисен парфюм! Това се забива право в мозъка и не спира да дълбае през целия ден.

Абсолютно!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт