'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 955
  • 646
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всички почитатели на парфюми!
Днес ще ходя да се сдобия с нов парфюм и на 100 % бях решила това да е Chanel Coco Mademoiselle - изтинска класика, но сега се колебая между него и новото Armani Summer Code!? Разбира се място за сравнение между двата не може и да има!
Имам още малко време до обедната почивка да помисля,а после ....... ще видим с кой от двата парфюма ще се върна на работа!

# 256
  • Враца
Аз бих заложила на Мадмоазел.
Код нито ми е толкова изтънчен, нито ми е толкова специален аромат.

# 257
Пък летене вариант на този ибез това неинтересен аромат...
Аз не съм почитателка на Мадмоазел, но поне е Шанел, нали така!? Laughing

# 258
Пък летене вариант на този ибез това неинтересен аромат...
Аз не съм почитателка на Мадмоазел, но поне е Шанел, нали така!? Laughing

newsm44 мадмоазел; с две ръце 

# 259
Здравейте мадами Grinning, благодаря за кафето, аз тамън пия моето закъсняло Blush

И аз съм за Мадмоазел, хем не искаш класическия едп Код, а лятната версия - на мен едп е нетраен, какво да говорим за лятното изпълнение, а Мадмоазелата си е Шанел и е трайна до безобразие Peace

Аризона, абсолютно съм съгласна с т.н. форумска мода - аз си признавам, че също съм ставала нейна жертва Sunglasses

# 260
..
Между другото, голяма вина за неудовлетворителните парфюми има т.нар. форумна мода. Забелязала съм, че като се заговори надълго и широко за даден аромат, много хора се впускат в придобиването му.
....

абсолютно съм съгласна  Peaceи аз съм в кюпа с Хипноуз и Ангел или Демон- но страшно ми харесват,форумната мода ми помигна да ги забележа Hug

# 261
Ми то всички сме така. Mr. Green Даже и да не си го купя, започне ли да се споменава често някой аромат, любопитството ми поне се възбужда и я чета, я ходя да душа. Дори и да го познавам, някак се опитвам с други очи да го погледна.
Ся вече, ако са целокупни припадъци, както по Орхидеята и Будоар, това ме отблъсква ужасно.

# 262
Колебанието ми мина много бързо като влязох в парф.магазин и си припомних аромата на Chanel-а! Heart Eyes
И ето, че вече го притежавам, невероятен. Това е един от малкото аромати, които не могат да ми омръзнат!

# 263
Има нещо овчо в цялата работа, обаче какво да се прави - събрали сме се все жени с любопитство и жажда за парфюмите (все едно ще ги пием), и е нормално да се заинтересувам от даден аромат ако много момичета го хвалят. И Будоар придобих, и Орхидеята - Хипноуз и Анж о Демон от друго място ме запалиха по тях (приятелки, които ги имат), както и Манифик - тук не съм видяла да е много любим. Но Будоар, Орхидеята и Златото на Торенте  - (макар той да ми беше много любопитен от красивата си реклама, все пак се запалих от отзиви и си го взех - това ми е едно от големите разочарования, за мен лично - парфюм с чудно и много интересно начало, интересна сърцевина и ....ужасно улягане, поне на моята кожа), останалите два ми харесаха и макар да се разделих с Будоар го намирам интересен, а Орхидеята до ден днешен не ми е омръзнала. Вече съм много по -предпазлива към парфюмното ''ура'', но знае ли се.... Laughing Blush

Люба Ани, да ти е честита Мадмоазелата Flutter  bouquet

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 13:53 от Tess d`Urberville

# 264
  • София
Ооо, луди жени, добър ден и от мен!

Днес тествам тези:

Profumo Vero Onda

Miroir des Secrets

Обаче отзивите по-късно...

# 265
Здрасти Ноар, нямам търпение за отзивите ти Crazy

# 266
...
Ся вече, ако са целокупни припадъци, както по Орхидеята и Будоар, това ме отблъсква ужасно.

За мен от значение е само аромата- колко и нашумял и модерен да е не ме касае,дори (както ти казваш) ме отблъсква и гледам с леко пренебрежение,но АКО е моя парфюм си го взимам:)Не правя компромис с ароамт-само защото е много харесван:)А най-нехаресвание най-са ми интересни  Mr. Green То май повечето хора са така Thinking

# 267
Здравейте  bye
Ако ви кажа днес какво нося ще паднете Mr. Green LIGHT BLUE - D & G

Бижу, благодаря за отговора. И аз се замислих за същото...доста странно да произвеждат 2 вида шишета newsm78
А сега и аз ще си правя кафе, че снощи си легнах в 05.30ч.... Blush Гледах един филм за 9/11

# 268
Здрасти Жаки Hug

Естествено че от значение е само аромата и не бих носила нищо, което не ми харесва, само защото е модерно, но понякога пък вземе, че ми хареса и тогава какво - да не го имам само защото е много популярен? Не ми пука, ако много момичета са с моя парфюм, естествено всички се борим за уникалност, но какво да направя, като не живея в Париж и нямам достъп до разни редки парфюми Laughing

Жаки нов ли ти е Лайт Блу, не знаех че го имаш Simple Smile

# 269
Люба Ани, да ти е честита Мадмоазелата Flutter  bouquet

Благодаря!
Вече съм изпаднала в екстаз от допира ми с него......., жалко че е едва 13.30 h., а не 22.00 h............

Общи условия

Активация на акаунт