'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 984
  • 646
  •   1
Отговори
# 315
Atti, честитоооооо,  Crazy Hug със страхотно самочувствие да се пръскотиш Flutter

Гага Мага, нали - направо са мечта Crazy

# 316
  • София
Оххх, и още как  Two Hearts

# 317
Божеееее, боже - какви парфюми има само, какви флакони, какво чудо - дай боже на всички ни Crazy Heart Eyes Как да не си пристрастен, как да не ги мечтаеш и искаш - такава красота...........пълни очите и душата Heart Eyes Heart Eyes

всички на Лалик ги искам Blush

# 318
Божеееее, боже - какви парфюми има само, какви флакони, какво чудо - дай боже на всички ни Crazy Heart Eyes Как да не си пристрастен, как да не ги мечтаеш и искаш - такава красота...........пълни очите и душата Heart Eyes Heart Eyes

ох да, сигурно ползват психолози като ги правят, да ни влиаят под съзнателно  Crazy

# 319
Aтти, кода най-вероятно е за The Circle. Преди имаше книжки в самата кутия

# 320
  • София
Да, Жаки, има и книжка, какво се прави, доколкото прочетох с нещастния ми английски, трябва да се регистрира кода в сайта ИЛИ да се прати книжката на посочения адрес, правилно ли съм разбрала? И какво е The Circle, някакъв клуб вероятно?

# 321
Fata Morgana сега ме подсети за Еуфорията. Шишенцето не знам как са го измислили. Капачката ми е толкова странна. И дори ми е малко не на място

Пълно безумие е шишенцето, но за сметка на това съдържанието Heart Eyes

Ей това ме впечатли като визия наскоро, но още не съм го душила   Avon In Bloom by Reese Witherspoon

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:56 от fata_morgana

# 322
  • София
И аз за флаконите - тези, които Карен е показала най-много се припокриват с моите критерий за карсив флакон...и още други ...

# 323
Да, Жаки, има и книжка, какво се прави, доколкото прочетох с нещастния ми английски, трябва да се регистрира кода в сайта ИЛИ да се прати книжката на посочения адрес, правилно ли съм разбрала? И какво е The Circle, някакъв клуб вероятно?
Тhe Circle е вид клуб. Получаваш информация относно парфюмите, можеш да четеш в сайта допълнителна информация, която не се показва на всички. Правят редовно анкети относно парфюмите му. Преди регистрацията ставаше като пратиш книжката с данните си по пощата. Но не ставаше за държави като България. Сега с интернет регистрацията може да е друго...

# 324
още по темата, ето тази бутилчица много ми допада - но аромата не  Sick

# 325
  • Sofia
GagaMaga , тази ми прилича на бебешко шише с биберон.  Grinning
Мило и весело.

# 326
Хипи Физ е много нежен, май твърде нежен аромат - много бързо си тръгна от мен Simple Smile

Ноар кажи ни нещо за новите аромати, за които спомена Simple Smile

# 327
  • София
Здравейте!

Колко много сте изписали за един ден #Crazy...отивам да ви чета,но не се сдържах първо да се похваля с новата си придибивка Party-разкошотия Crazy

Пробвах и Starlight отново-много го харесвам,но е ужасно нетраен на моята кожа и за сега се отказах от покупка.
Поднових си впечатленията от Apparition и много мнооооого го искам Mr. Green

# 328
Борислава, честито! и аз го имах този; да си го пръскаш с кеф!  Hug

# 329
Честито Боби Grinning Hug, брех не го познавам тоз Тюмюлт, на следващата парфюмна среща се надявам да ме запознаете с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт