'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 975
  • 646
  •   1
Отговори
# 330
Честито Боби Grinning Hug, брех не го познавам тоз Тюмюлт, на следващата парфюмна среща се надявам да ме запознаете с него Simple Smile

е този е единствения за който съм получавала комплимент  Mr. Green

# 331
Наистина ли, излагам се значи, като не го познавам - какво представлява, май съм чела, че е рози и... Peace

# 332
...... първо да се похваля с новата си придибивка .

Честито  Hugточно преди 2 дни бях с него и се кефех колкое хубав за студ -един уютен,пудрен,мммммммммммммм

# 333
  • София
Ами засега мога да разкажа за Miroirs Des Secrets...

Започва алдехидено, но не остри алдехиди, а някак по-прозрачни....после се прокрадва сладост, подобна на сладостта в Цветната бомба...зад алдехидите се появява част от базата на Ангела, но по-дискретна и мека някак...Сега вече алдехидите са отшумели, остана ми много нежен и красив аромат на кожата... Определено много ми харесва, наистина фин и красив аромат, за съжаление обаче вероятно е много труден за придобиване ... Sad

А Онда още не съм го изследвала по-подробно, но (той е унисекс) първоначалното впечатление е, че е силен, дървесно-подпрвков, с лека ретро нотка, също е интересен аромат - очаквах някак по-несериозен аромат от Веро Профумо, не знам защо....

# 334
Наистина ли, излагам се значи, като не го познавам - какво представлява, май съм чела, че е рози и... Peace

не съм много по описанията, другите момичета със сигурност ще се справят по-добре  Embarassed - за мен е ориенталско сладко ароматен (много различен също) сега намирам някакви леки сходства с остатъчния аромат на Адикта  Thinking

# 335
Ихаа, Ноар този на Мюглер ми звучи ужасно инетерсно, а на другия флакона му е много красив, от къде намери тези чудеса Heart Eyes

Гага Мага, благодаря ти, ще трябва лично да се запознаем Simple Smile

# 336
  • София
Ихаа, Ноар този на Мюглер ми звучи ужасно инетерсно, а на другия флакона му е много красив, от къде намери тези чудеса Heart Eyes

Една чужбинска мацка ми ги прати, то този Мюглер си е жив късмет, че го намерих....

# 337
Да е жива и здрава чужбинската мацка Simple Smile, супер

# 338
момичета, предварително се извинявам за тъпия въпрос  Embarassed но кажете ми как може да има такава цена http://www.parfumi.net/catalog/product_info.php?products_id=3191 … 4b936d6e5780597b3 а този парфюм изобщо не е масов, дори не съм го виждала в повече от 2 магазина и то преди 100 години, не вярвам да му правят менте  newsm78

# 339
Кой е парфюма, че аз не го виждам

# 340
  • София
Мерси много!

Честито Боби Grinning Hug, брех не го познавам тоз Тюмюлт, на следващата парфюмна среща се надявам да ме запознаете с него Simple Smile
Нямаш никакви проблеми Hug

И аз го усещам ориенталски,сладък е,но не е нещо лепкаво.С много рози,аз не харесвам розите,но тук ми допаднаха,защото са много меки.
Мисля че зимата ще е чуден,но и днес се представя страхотно.
Изключително траен е,пръснала съм си сутринта точно 3 пъти(рядко ми се случва да съм толкова пестелива) и още се усеща много силно.
Обаче на Адикт не ми прилича,но и човека който винаги когато съм с Адикт забелязва Flutter днес ми каза че мириша страхотно

# 341
Liberty Fizz Nina Ricci Peace не знам дали е реална цената от 38 лв., за 50 ml. tester, но защо не - може да си е читав Peace

Боби на следваща среща те взимаме, ако ще и на сила Laughing

# 342
# 343
като за тестер е нормално (поне аз го виждам като тестер)

# 344
да и аз така мисля Peace

Общи условия

Активация на акаунт