'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 955
  • 646
  •   1
Отговори
# 480
Karen, благодаря ти  bouquet. И аз така си мислех, но все пак реших да попитам, понеже въобще не познавам въпросния аромат.

# 481
  • София
Добро утро!

Рапунцел, вчера много се смях на поста ти! Миналия път носех само едно малко кашонче, ама тоя път ако така продължават нещата, може да се наложи да взема и някое по-голямо.. Mr. Green

Та, за срещата - аз какво трябва да нося засега - Black Cashmere и Idole D'Armani, друго?

# 482
Добър ден /утро/. Grinning
Ох, такива надежди имах, че днес ще си получа Лалик, но не би.
Днес се чудя какво да си сложа, но тъй като ще ходим на барбекю, май ще е по-добре да се въздържа. После ще видим.
Много му се чудя на това Трусарди. Харесва ми шишенцето, но както разбрах е кожа и табак, мисля. Rolling Eyes Много ли е труден за харесване според вас?

# 483
  • София
Натиа, този Клеми го чака, трябва да идва вече, та тя ще може да даде отзиви....

# 484
А, добре тогава. Дано го получава по-скоро.

# 485
Привет и от мен, момичета Hug
Нямам търпение да Ви видя в Четвъртък Heart Eyes

# 486
  • София
И аз много се радвам, че ще имаме срешичка  Mr. Green То този път може и да се превърне в срещище... Laughing Дано, дано!

Това ме подсеща за Аризона, която и по-назад питах дали ще дойде...? А, къде си, кажи сега.... Mr. Green

# 487
Зори, честити нови парфюми! Аз направо се шашнах като видях с какво си се запасила  Grinning
Не, че и мене не ме сърбят пръстите да поръчам нещичко....но гледам да се владея Tired
Ще взема да разгледам какво има в гет и мегашоп ей така информативно Whistling

# 488
  • София
Ох, Жаки,   bouquet
А ти коя точно Ана Суи искаше?

# 489

Secret Wish...но четох, че не били трайни парфюмите на Ана Суи Thinking
Но това шишенце  е просто уникално и на описание аромата звучи прекрасно Heart Eyes
Иначе в момента малко съм се побъркала и имам много парфюмни желания:
- Miss Dior Cherie
- Addict
- Angel Peony
- Moon Sparkle
- Secret Wish
- имаше и още нещо Thinking

# 490
Имах виалче на някоя Ана Суи, със синя течност вътре и си беше доста трайно, и много приятно сладко ароматче, но не знам на кой точно парфюм беше. Rolling Eyes Може би Sui Dreams, защото имам някакъв спомен за обяснението, че флакона е като чантичка.

# 491
Значи е точно Sui Dreams.

# 492
  • София
Жаки, Муун спаркъл е на перфектни цени във Фрагрансекса, ако искаш да ти го поръчвам - само сигнализирай... Mr. Green

# 493
 И аз нямам търпение за срещата в четвъртък Simple Smile и повлияна от Ноар се чудя дали покупката ми да не е само един парфюм Blush, не мога вече да им се радвам на парфюмите, които имам, ужас

# 494
Жаки, Муун спаркъл е на перфектни цени във Фрагрансекса, ако искаш да ти го поръчвам - само сигнализирай... Mr. Green
Жестока му е цената....но ще фалирам Tired Тоя месец изхарчих луди пари....а сега имам да плащам и такса в НБУ Rolling Eyes
Дано другият месец да се опарича Praynig

Общи условия

Активация на акаунт