'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 026
  • 646
  •   1
Отговори
# 555
  • виртуално
Момичета какво означава Eau De Parfum Refill има ли пулверизатор или е пълнител само?
не би трябвало да има пулверизатор - моят Ангел беше такъв
ако е спрей пише - refill spray

Аз се чудя защо цената е такава
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 2W__products.html

какъв е варианта да се сложи пулверизатор

ето това е спрей и може да се отвива и да се допълва - Eau De Parfum Refillable Spray
другите са или само спрей, или пълнител

# 556
Мисля че приятелката ми имаше флакон от 60мл на Елиен който може да се пълни. Дали ще стане ?

# 557
  • София
Добре де, а някоя от вас знае ли каква е разликата между и

# 558
Да, той се отвинтва
Зори, зеленото е daisy bloom. Това е същият парфюм в друга опаковка.

# 559
  • София
Мисля че приятелката ми имаше флакон от 60мл на Елиен който може да се пълни. Дали ще стане ?

Ами да, то точно това е идеята - ако имаш пълнещ се флакон, и купуваш рефил за да си го пълниш... Peace

# 560

Ами да, то точно това е идеята - ако имаш пълнещ се флакон, и купуваш рефил за да си го пълниш... Peace

Благодаря ви момичета. на тази цена просто ще се презапася. Спасихте ми живота.

# 561
  • Враца
Нали ви казах, че правя есенно почистване, ама не издържах и като мих банята се изкъпах хубаво и се намацотих с Цветния воал.... сега пак чистя ама ми мирише страхотно и го правя с кеф!!!  Peace

# 562
  • виртуално
Нали ви казах, че правя есенно почистване, ама не издържах и като мих банята се изкъпах хубаво и се намацотих с Цветния воал.... сега пак чистя ама ми мирише страхотно и го правя с кеф!!!  Peace
големи домакини сме
аз готвя и мириша на Sicily
 Joy

# 563
И аз готвя, и мириша на Jasmine Noir Joy Но наистина така се прави с повече желание. Peace

# 564
Аз не готвя  и мириша на Мания. Joy
Дойде и времето.

# 565
Бижу, траен ли ти е Жасмин Ноар? Вчера се напръсках на едната ръка с него, а на другата с Еефория. Жасмина много бързо спрях да усещам за разлика от Еуфорията.

# 566
Еуфорията е много трайна - като се напръскам сутрин за работа, я усещам до вечерта - а понякога и на сутринта по възглавницата! Иначе Жасмин-а ми е в Уиш-листата и ако наистина не е много траен, ще взема да се разубедя за него...

# 567
Аз съм тествала на кожа Jasmin Noir и определено мога да кажа, че парфюма беше траен. Цял ден го усещах...беше капнало малко на ръкава ми и се усещаше още 2-3 дена
Много ме радвате с тези описания за Еуфорията. Аз я чакам и дано и при мене да е мноооого трайна Heart Eyes

# 568
Жаки, Еуфорията е такъв разкош! Между другото - ти ми припомни за нея - така си стоеше горкичка в шкафчето да си чака реда Simple Smile Много еуфорични моменти с нея ти пожелавам и с нетърпение чакам да си споделиш впечатленията!

# 569
  bouquet Meрси
Нямам търпение да пристигне 1crib

Общи условия

Активация на акаунт