'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 040
  • 646
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не ми хареса Ysatis, за разлика от Ириса.  Супер ретро, як шипър! Close

Хихи, как ми се носи шипърче....мммм.... Исатис, ама повече Палома Пикасо.... Heart Eyes

# 541
Мажи Ноар дали го има в Бюти Зоната Thinking

# 542
Не ми хареса Ysatis, за разлика от Ириса.  Супер ретро, як шипър! Close
Хихи, как ми се носи шипърче....мммм.... Исатис, ама повече Палома Пикасо.... Heart Eyes
Ама ти пробвала ли си само Ysatis!?  Rolling Eyes Заклевам се, не може да ти хареса това нещо! Той не е дори на баба ти, а на пра-пра баба ти парфюма. Laughing

# 543
Имам някакъв спомен, че го има...

# 544
  • София
Имам някакъв спомен, че го има...
И аз,даже май помня че беше на високо Joy

# 545
  • София
Не ми хареса Ysatis, за разлика от Ириса.  Супер ретро, як шипър! Close
Ама ти пробвала ли си само Ysatis!?  Rolling Eyes Заклевам се, не може да ти хареса това нещо! Той не е дори на баба ти, а на пра-пра баба ти парфюма. Laughing

О да, и много ми харесва.... Mr. Green Ама аз си падам и по този тип аромати де....

# 546
О да, и много ми харесва.... Mr. Green Ама аз си падам и по този тип аромати де....
newsm78 Изненада ме, честно! Като знам ароматите ти колко са нежни или секси...
Между другото имаш ЛС от мен. Blush

# 547
  • София
newsm78 Изненада ме, честно! Като знам ароматите ти колко са нежни или секси...
Между другото имаш ЛС от мен. Blush

Знам, видях го, ама се чудя... Mr. Green

# 548
щото мислех да взема моя Мажи Ноар, но щом го има Simple Smile аз също, поне преди много харесвах класическия Исатис, сега не знам как бих го възприела, но подозирам че пак би ми харесал Heart Eyes

# 549
  • Враца
Някой друг усеща ли в цветния воал мляко и кокос ??? Знам че в пирамидата има само мляко, а кокос няма, но имам един балсам, който е кокосов и за мен двата ароматта, много си приличат.  newsm78

# 550
да, и в Орхидеята усещам кокос придружен с тънка зелена нишка Peace

# 551
Момичета какво означава Eau De Parfum Refill има ли пулверизатор или е пълнител само?

# 552
  • виртуално
Момичета какво означава Eau De Parfum Refill има ли пулверизатор или е пълнител само?
не би трябвало да има пулверизатор - моят Ангел беше такъв
ако е спрей пише - refill spray

# 553

Аз се чудя защо цената е такава
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 2W__products.html

какъв е варианта да се сложи пулверизатор

# 554
  • София

Аз се чудя защо цената е такава
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 2W__products.html

какъв е варианта да се сложи пулверизатор

Купуваш си един флакон с пулверизатор, и си наливаш... Тъкмо можеш да го носиш в чанта... Това ако не държиш на бутилката де...

Общи условия

Активация на акаунт