'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 047
  • 646
  •   1
Отговори
# 525
Незнам, на мене ми се струва, че едт е някакси по-агресивен....

# 526
Незнам, на мене ми се струва, че едт е някакси по-агресивен....
Точно така е, но това е само в началото. ЕДП е с меко начало и не те обгръща толкова осезаемо, но после като утихне ЕДТ, са еднакви.

# 527
А и да си призная шишето на едп ми харесва повече Blush

# 528
Току що стигнах до извода, че Curious Britney Spears и Island Michael Kors си приличат не само по цвят, но и по аромат. Но Curiousе по-нежен, а Island е по-натрапчив. Ако трябва да избера, Curiousе ми харесва повече.

# 529
  • София
Има Идоле във Ф.: http://www.fragrancex.com/products/_lid_I-am-pid_65341W-am-cid_P … me__products.html

Както и Емпорио Найт...http://www.fragrancex.com/products/_lid_E-am-pid_1670W-am-cid_Pe … me__products.html

Тес, и Манифик е на добра цена...:http://www.fragrancex.com/products/_lid_M-am-pid_63958W-am-cid_Perfume__products.html

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 17:30 от Noir

# 530
Току що стигнах до извода, че Curious Britney Spears и Island Michael Kors си приличат не само по цвят, но и по аромат. Но Curiousе по-нежен, а Island е по-натрапчив. Ако трябва да избера, Curiousе ми харесва повече.
Сериозно ли го мислиш? За мене това са коренно различни аромати.... Grinning
Island за мене е 100% акватичен аромат. Curious ухае на орхидеи, мускус и ванилия

# 531
Идолът на Армани го тествах вече и мога да кажа, че е доста приятен, но и доста традиционен като аромат. В никакъв случай не е разпознаваем и отличаващ се, трае сравнтително дълго, но се променя в посока по-слаб и безличен. За по-малко пари бих го взела, но за тези не.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 17:46 от Еmia

# 532
Сериозно ли го мислиш? За мене това са коренно различни аромати.... Grinning
Island за мене е 100% акватичен аромат. Curious ухае на орхидеи, мускус и ванилия
Ми не е много сериозно, защото началото си прилича, но после Curious се променя и става по-хубав! Направо си ми харесва този аромат! Чак съм учудена. Rolling Eyes

# 533
Мене ми иде да си купя още една бутилка въпреки, че си имам към 40 мл. останали Grinning Но просто го обожавам този парфюм
Много съм алчна за Curious Blush

# 534
Никак, никак не е лош!  Peace А черния(с розовата капачка) с какво се различава от синия Curious?

Добре, че не поръчах на сляпо Ysatis! ooooh! Щях да си го завирам... не знам къде после. Mr. Green

# 535
  • София
Никак, никак не е лош!  Peace А черния(с розовата капачка) с какво се различава от синия Curious?

Добре, че не поръчах на сляпо Ysatis! ooooh! Щях да си го завирам... не знам къде после. Mr. Green

Хахаха, не ти ли хареса Исатис....?

Черния го чакам от фрагранса (пак го има на чудна цена), като дойде ще ти го донеса да го тестваш... Peace

# 536
Нямат абсолютно нищо общо. Grinning In Control си е супер сладък аромат...като Gourmand аромат е

# 537
Не ми хареса Ysatis, за разлика от Ириса.  Супер ретро, як шипър! Close

# 538
  • София
Нямат абсолютно нищо общо. Grinning In Control си е супер сладък аромат...като Gourmand аромат е

Аха, хареса ми, ти си виновна за този ми разход.... Mr. Green

# 539
Eее то това ако е разход...Grinning Аз 100 мл. ги купих за 38 лева

Общи условия

Активация на акаунт