'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 084
  • 646
  •   1
Отговори
# 510
аз много харесвам флакона на Орхидеята Heart Eyes, (прочетох биографията и ще ти я нося)

# 511
Аа сетих се какво искам още....Класик едп Sad  Няма край тази мания Tired

# 512
ще трябва пак да го пробвам и опресня този Класик, много ми е мъгляв спомена

# 513
Aми те като в БЗ са сложили тестер на едт маркиран като едп как да го пробва човек....

# 514
  • Враца
Имам един проблем,
ако някой знае как да го решим, моля да каже!
zwezdi, ми изпрати флакон с "Eлисейските поля",
а аз на нея отливка от Шанс- Шанел, и Хипноза.
Сложих и едно виалче подарък.
Аз си получих елисейските поля,
а нейната пратка подозрително се бавеше.
Днес я е получила и 10 милилитровото шишенце с Хипноза го няма.
Казва, че има два пощенски печата на два пощенски клона!!
Казва също, се вижда,че е отваряно и залепено повторно!
 Cry
Аз пазя бележката с която съм го пуснала!
Какъв е варианта ? Какво можем да направим ?????
 newsm45 smile3515

# 515
Явно са разбрали в пощите какво пращаме и са решили да намажат и те....
Освен да отидеш в пощата в която си го пратила и да им вдигнеш скандал. Безобразие е това.

# 516
Сериозно ли Shocked Shocked егати! Пратката препоръчана ли беше?

# 517
  • Враца
Препоръчана,
ама е ходила в друг клон(пратката), незнайно защо.
zwezdi казва, че личи че е отваряна и личат очертанията на двете флакончета, а вътре е само едно.
Не можете да си представите , колко се ядосах, не толкова за някакви си милилитри парфюм, а заради кражбата!
Още повече, това петни и моето име, а за мен лъжата е престъпление!
 Cry

# 518
Ужасно кофти, направо думи нямам. Гадното е че и да идеш да вдигнеш скандал  - само ще свиват рамене и ще гледат тъпо Twisted Evil, но според мен е хубаво да отидеш до клона, където си пуснала пакета и да попиташ защо пратката ти е препращана до друг клон

# 519
Аз не виждам друг вариант освен да й изпратиш още една отливка от Хипноз.
Нямаш вина за случилото се, но пък и тя няма. Само така ще си спасиш честта.  Другият вариант е да развалите размяната, но пък едва ли го искате.

# 520
Да, много кофти, чак мен ме е яд. Но едва ли може да се докаже нещо.  Tired

# 521
  • Враца
Тя каза, че в понеделник ще провери, защото другият клон е близо до техния и ще решим какво да правим.

# 522
Aми те като в БЗ са сложили тестер на едт маркиран като едп как да го пробва човек....
Ми като ти донеса и двата на срещата, за да направиш разликата.

Вили, нищо не можете да направите, щом се е подписала и е взела пратката. Имах подобен случай. И жалба в пощата и в полицията, защото пощальонката ме нападна като открих, че съдържанието липсва и я спрях, но синът ми се беше подписал и получил пратката. Откъде да знае, че като са захлупени двата плика един към друг и хванати с ластик, това е направено защото единия е отворен и липсва сребърен пръстен от него...
Заради нападението въпросната я уволниха, но иначе нищичко за изчезналото съдържание. Само ще си късате нервите с пощите. Разберете се някак по между си, макар, че ти нямаш вина, но пък тя като е видяла, че е отваряно не е трябвало да получава пакета, а да го откаже, да подаде жалба и да теглят наново съдържанието. При липсата на цял флакон разликата в теглото при изпращане и получаване е ясно доказуема.

# 523
Aз имам едп на виалче. Едт го пробвах от Ноар. Парфюма определено ми харесва повече....ох...тежко е Grinning
Нали едп шишенцето ти е облечено в дантелената рокличка?

# 524
Нали едп шишенцето ти е облечено в дантелената рокличка?
Да.
Жаки, няма кой знае каква разлика. Само началото е различно. Базата и шлейфа са абсолютно еднакви след това.

Общи условия

Активация на акаунт