'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 023
  • 646
  •   1
Отговори
# 600
Жаки ще взема Мис Диор Шери - да го пробваш спокойно и да решиш за теб ли е, или не Peace

# 601
Няма нужда да го носиш и него да ти тежи. Аз утре ако ходя до БЗ ще го пробвам Grinning
Чудя се сега за този

Това шишенце е просто уникално Heart Eyes

# 602
  • София
Жаки, този мисля, че Емия го разменя... Peace

# 603
Видях...ама нали ме знаете аз как съм по разменянето Sad

# 604
  • София

E, по изключение... Mr. Green Ако имаш неща дето просто ей така ти стоят...

# 605

E, по изключение... Mr. Green Ако имаш неща дето просто ей така ти стоят...
То 90% само така си стоят Blush
Срам ме е от себе си вече Embarassed Сеха съм толкова обсебена от Мис Диор Шери....че се чудя дали да я купувам.
Аз трябва да спра да влизам тука съвсем сериозно

# 606
Следя темата с интерес , но не се включвам , защото не разбирам от парфюми и аромати колкото вас  Laughing! Вие направо ме сразявате като ви чета!
Знам , че мога да ви се доверя и затова ви моля да ми препоръчате някой парфюм , а като за ориентир ще ви кажа, че любимият ми като на всички Simple Smile е Euphoria Blossom. Харесва ми и този http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 7W__products.html , но пък е доста нетраен . Искам да си взема някой траен , който да ме завладее като Еуфорията. Но нея като че ли взех да и се насищам. Четох преди време добри отзиви за този http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_ … 2W__products.html . Може би съм една от малкото които не обичат да обикалят и да пробвам нови аромати, затова се доверявам на вас и поръчвам на сляпо.

# 607
  • София
Миракъл Форевър е сладнив, бонбонен аромат, ако харесваш такъв тип, значи сигурно ще ти допадне...

# 608
Миракъл Форевър е сладнив, бонбонен аромат, ако харесваш такъв тип, значи сигурно ще ти допадне...
За траен е траен и то доста, но малко силничък спрямо тези, които казваш,че харесваш Thinking може би само Миракъл би ти допаднал повече - той е доста нежен и розов Mr. Green Grinning

# 609
To и аз харесвам сладки...но Miracle Forever...не се получи между нас. Първо ми хареса, но после ми стана лошо от него.

# 610
и аз го носех с кеф докато го имах, но после много взе да ми ''накъртва''

# 611
Дайте и други предложения освен Miracle Forever  bouquet

# 612
Дайте и други предложения освен Miracle Forever  bouquet
Не съм по сладките парфюми наистина , затова този явно не е за мен.

# 613

Примерно тези....но това е гадаене по-скоро. Всеки нос усеща миризмите различно.
Сега видях, че не харесваш сладки... Значи тези не стават определено. Освен Коко М....
 Дори да не обичаш да пробваш парфюми, по-добре е да го направиш. Все пак ти ще носиш парфюма Simple Smile

# 614
  • София
Аз бих предложила Дейзи, Онмиа Кристалин, Омниа Аметист, Нина, DKNY, Love in Paris....

Общи условия

Активация на акаунт