'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 025
  • 646
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ноар, кой е парфюмът ти беглец - Фракас ли Simple Smile

Laughing Аха... Blush Все нещо става, и някак ми се изплъзва... Cry Вие имате ли такива ....?

# 586
Noir,мерси много.  bouquet
Май ще трябва да прибавя към листа и Скарлет на Кашарел и новият на Нина Ричи. Crazy

# 587
Ооо, Ноар, сигурна съм, че скоро ще те изненада Grinning

аз се присетих от по -преден пост и си сложих Вери Иризистибъл Сеншуъл от пробичка Heart Eyes

# 588
  • София
Ау, пробва ли новата Нина Ричи?

# 589
  • София
Тес, от твоята клавиатура в Божийте уши...или по-скоро в кошницата ми във Фрагрансекс.... Mr. Green

# 590

Още не.Една позната,която живее извън Бг,обаче се изказа много ласкаво за него и само го чакам да дойде. Mr. Green

Между другото вчера останових кой от парфюмите ми привлича най-много силния пол. Crazy

# 591
  • София

Още не.Една позната,която живее извън Бг,обаче се изказа много ласкаво за него и само го чакам да дойде. Mr. Green

Между другото вчера останових кой от парфюмите ми привлича най-много силния пол. Crazy

Изплюй камъчето... Mr. Green

# 592
И аз съм разперила уши Laughing

# 593
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Innocent-Summer-Flash-715.html

Абсолютно всеки път,когато го нося получавам комплименти,само за вчера бяха 5-6. Crazy

# 594
Ех, не го познавам този

# 595
Той е лимитка,съвсем случайно попаднах на него,но сега не знам с какво мога да го заместя. Confused

# 596
  • София
И аз не съм го срещала този.... newsm78

# 597
 Ейнджъл ми се изплъзваше дълго време, но накрая го хванах Crazy и ти ще го подпукаш тоя Фракас

- предполагам е в това шишенце

а този разкош чистия парфюм ли е, или? Thinking

# 598
  • София
Да, Тес, точно така Peace Моето (някога) ще е като това първото, което си показала...

# 599
Здравейте Grinning
На мене преди време ми се изплъзваше Мис Диор Шери. Изпръсках едно виалче, супер много го исках....отидох до БЗ с мисълта, че ще го купя...Но ми стана лошо и се отказах.
И сега ще трябва да го пробвам пак докато се реша вече сериозно Grinning
Изплъзваше ми се и Sunkissed....толкова пъти бях до БЗ да го купувам и нито веднъж не се случи....
Утре мже да отскоча до БЗ за да тествам пак някои важни неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт