Отговори
# 345
  • Пловдив Белащица
На бързо да ви изчета и още по-кратко ще пиша   Stop

С малката нали ще се гледаме тази седмица. През малкото "почивки" гледам да нареждам багажа след ремонта. А днес като я приспах, я оставих на баба ми, че аз имах час за ортопедо-травматолог за гърба. Гледаха ме ей така  Crazy щото знаят, че сега нито могат снимка, нито скенер, нито лекарства - нищо. Е, изпука ми гърба и като че ли го чувствам по-добре. Сега ще видим като полегна, че тогава е зле. Като се отпусна и после няма ставане.

Нашето бебе ще е ей таквоз

Честит 15-ти септември.
Много хубави ученици си имаме и мами. Желая на всички ученици леко и приятно  Wink учение.

Стискам палци на всички с болежки, проблеми и налагащи им се да са далеч от семейството си.

Щях ли да пиша още нещо  newsm78 Ама то така като четеш през ред, може и да съм изпуснала нещо. Сега ще побързам докато се е залисала малката, да разчистя съдомиялната и да я заредя с нова доза  Laughing Че иска да помага и за махането и за слагането и времето го умножавам по 3.

П.п. А сетих се. След два дни отивам да си взема официалния болничен. Започва да тече от 17-и. Много се вълнувам. Макар че не че ми трябва, сега си ми е по-добре в платен отпуск на реална заплата, но този болничен все повече ме приближава до раждането. Искам да идва и да се минава и да видя, че и бебчето и аз ще сме добре.

# 346
Добър вечер на бодуващите мами като мен.
Аз днес изпратих моята племеница на първият учебен ден. Беше голям смях. Е аз си поплаках малко първо защото съм завършила това у-ще от 1-ви до 11-ти клас и второ защото си видях част от умителите и така мило ми стана че като тръгнаха тези сълзи и не можах да ги спра. Племенизата като влезна в класната стая и нали си седнаха по местата и след малко какво да видим картинка. Единия от съучениците си бъркаше в носа  smile3532, друг вече беше заспал   sleepuu, а нашата хубавица си блееше някъде в небесата  Whistling. А аз само я ръчках д агледа в госпожата какво обяснява.Абе голяма картинка бяха.
Спинки всичко ще  е наред н ес епритеснявай. Сестра ми като беше за задържане и в стаята и имаше една мама с близнаци и каза че я държат за наблюдение и поне да изкара до 34 седмица за да я изродят. И така и стана. Така че споко. Знам ч еще ти е трудно заради баткото но нямаш избор.
Сега ще ви покажа малко снимки от днешния първи учебен ден.
http://bilyana44.snimka.bg/education/siana.422217

# 347
Майчета а тази тема д окоя страница ще я пишем? Няма ли да се прави нова тема? newsm78
Забравих да споделя че утре ми е последният работен ден  newsm44
Започва да ми текат 10 дена платена отпуска и после от 02,10 ми започва болничния и съм супер щастлива, едно че няма повече да работа, и друго че наближава момента.

# 348
Здравейте и от мен!
От три дни не мога да публикувам пост  Crazy Какво стана незнам?!Пиша,пиша и не става...
Ленка, и аз имах същия проблем и така и неразбрах от какво се беше получил  newsm78

klodia, когато имаш път към Ловеч свиркай, да се видим. Много е неприятно това с общижитието. За квартира мога да разпитам. Точно днес чух, че се дава една в близост до Езиковата. Ако имаш нужда от някаква помощ за децата ми пиши.

Спинки, стискам палци всичко да е наред и да позадържите юнаците още няколко седмици  Hug

bilyana44, старите теми вече ще се заключват на 50-а страница.

За плацентата - моята преди една седмица беше 2-3 степен.

Момичета, снимките ви са страхотни!

Мен напоследък такава еуфория ме е обзела, чувствам се много уверена и безстрашна. Сигурно като дойде момента, ентусиазма и безстрашието ми ще се изпарят  Sad  С покупките почти приключихме. Сега съм на етап събиране на багажа за болницата, тъй като нашия момент наближава. Два дни обикалях за нощници за болницата и с голяяяям зор намерих едни мнооого огромни, но и без това след изписването едва ли ще ги облека.

Щях да пиша и други неща, но забравих  Crazy Утре на свежа глава ще пиша повече.

# 349
 Добър вечер!!!

Най накрая съм вече в къщи!!! То днес много напрегнат ден. Twisted Evil

Да се отчета.На ФМ всичко мина добре.В норми сме. Крачето на едната ми беба вече не може да се види,че са много големи децата и щетрябва да си чакам раждането. Идвете са по 1800.
Малко са мънички,но нали са дами....  newsm03
 Сутринта ходих в болницата да се регистрирам,тук има такава практика Mr. Green След прегледа> твърдо секцио.Първото бебе е седалищно и крачетата вече са толкова надолу,че няма шанс да се обуърне . Е то и без това толкова се чудех кое ще е по добре.Природата сама си реши... Laughing Дата на секциото 21.10 ако устискам до тогава.

Благодаря на всички за стиснатите палци....
 Спинки още малко.То не остана. Стискам палци!!
 Яничка и аз съм на тази вълна от вчера.Вече почти съм готова за Болницата..... Времето си минава.С дрехите за децата вече съм готова. Изпрани, изгладени и подредени.... Да съм спокойна. smile3521
 Марийче ти не се шашкай.Вече можем да дишаме по спокойно.Седмиците са си вече добри. Пък и със сигурност още няколко ще устискаш.
  Аз почнах за мен да си мисля,че ще си дочакам термина... и то само защото ми се иска по бързо да се родят,че да ги видя Sunglasses
  Васи ами защо не е на градина малката? Поне да можеш спокойно да подредиш след ремонта  Misc Ghost
  Мия все пак успя да ме заразиш с плетките moresmile. В момента майсторя шал и шапка естествено по 2. Като съм готова ще ги снимам. Мисля,че добре се справям 
newsm47 . Е тя циганката дето ме хвалеше умря,че вече сама взех да го правя  rotfImbo

А да и последно вечерта бях на курс за раждане.Интересно ми беше.Запознах се с няколко бременни още. Е няма да ми е нужно да знам как да дишам  Mr. Green ,нали секцио ще раждам,но поне малко хора да видя....

Оф ай стига съм писала. До утре сутрин... newsm51

# 350
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Прекрасни снимки от на мами и дечица от Първи учебен ден!
За палцентата - моята беше 1-ва степен преди 2 седмици, но на преглед съм чакна 23.09.
Васи, нашите бебета много си приличат, а?Simple Smile))
Поздрави и весел ден на всички  bouquet

# 351
Добро утро ,мамчета!!!!
Божеее,като ви чета и си мислех ,как времето  минава и наближава "големия" ден WinkВече излизаме  в първите болнични и се вълнуваме заедно тук.Чак ми се насълзиха очите Embarassed

Кики не им вярвай на тези бабешки девитини.И при мен свекито се опита в началото да ми ги пробута,но нейните напъни ги стопирах с копуването на количка в 5 мес и оттогава мълчи Mr. GreenПо-добре да си си ги избрала и нагласила нещата,отколкото да имаш "неприятни "изненади Mr. Green
Елист радвам се ,че при вас нещата са наред и ще устискаш до 21,10 Peace
Билянка и двете сте много сладки.Ама тук сме сме събрали само хубави мамчета Embarassed
Писихриси снимките не се отварят-иска парола.

Лек и топъл есенен ден!

# 352
ДОБРО УТРО!!!

хайде поспаланкииии ставайтеееее чака ни страхотен деееен

Хайде кафенце и песничка от мен Mr. Green ПЕСНИЧКА ЦЪК

Елистче радвам се че всичко при ва се наред  Hug Също се радвам че си отишла на този курс за раждане,и се се запознала с други майчета с пупи  Wink Сега ще видиш колко е хубаво да имаш контакт спупеещи като теб,да има с кой да споделяш...освен с нас де  Mr. Green Защото едно е тук във форум друго си е на живо  Peace

Билянка много сте следки сплеменицата  Hug

Васито скорошно оздравяване на твоята сладурка Hug Вчера липсваше твоята мерудия в темата  Wink ама как ми го измисли мозъчету

хайде мамчета излизайте отпуски да си чукнеме една срещичка по голяма например..Софийска Mr. Green ми така де  Joy

Яничка къде се губиш бре майче . Добре че ти е пупата на първа да ти се радваме

дали имаше още нешо да пиша... не помня пък и нали пак ша са Фключа  
хайде отивам да медитирам ,после да съ гримьосам и чирвьосам за лекцията...и да опъна едни ролки че да съм Убавица

не забравяйте да се УМСИХВАТЕЕЕЕЕЕ

# 353
пак аз не ме очаквахте толкова скоро налииии  Mr. Green

Аз да отбележа че Дианка се е присъединила към група-раннобудки  Hug браво мамче добре дошла  Hug

Сега къде е Кло ? Wink

# 354
Добро утро Simple Smile

Миа, благодаря за кафенцето, на бюрото имам една ароматна и димяща чашка вече...

Да е честити първият учебен ден на всички и дано тази година има само успехи и поводи за раодст и семейна гордост...

Аз броя дните до 01.10, когато излизам 45 дена преди термин, че вече много тегаво с пупата на работа, а и малкият ритко само се мести, рита и не знам какво прави...

Усмихнат ден!!

# 355
Добро утро!
 И а з да се запиша. Много са хубави снимките - гледах си и си мислех за първия учебен ден на племенничката си - как я изпращахме, и аз малко си поплаках тогава, че ми стана мило че мъничето вече пораства... ама това беше преди 10 г. вчера я видях като отива сутринта - вече е голяма госпожица , по -висока от мен и като всеки тийнеджър с мнение за всичко, при това правилното! Grinning
Днес имам направо график какво да свърша и се чудя дали да не оставя нещо и за утре, ама пък утре съм на преглед, май ще трябва да се оправя.
Моята свекърва се е притеснила - има поръчка от племенницата си за плетено одеялце за леглото и се чуди как трябва да изглежда, освен това племенничката й я помолила да не бърза с плетенето, а да изчака да се роди и тя сега  Shocked хем трябва време да го направи хем да не бърза, хем не и е обяснила какво точно иска.
Мия малко ви завиждам за срещите и лекциите, тук такова нещо няма, но съм на път да ги организирам, като изляза и се срещна с познати все излиза някоя бременна бивша колежка или позната + настоящите бременни колежки  newsm78 докато ги организирам може и да половината да са родили ... Grinning
Лек и усмихнат ден на всички!

# 356
Добро утро мами. Вече мога да съм сред Вас още от сутринта. Пуснах си отпуск заради ученичката,  а после и аз в болничен. Днес каката стана рано рано от мерак за училище, но ще видим до кога ще е така.
Пожелавам Ви хубав слънчев ден, поне за днес прогнозата е такава. Hug

# 357
Добро утро и от мен. И ние вчера изпратихме каката на училище само че тя е втори клас и тази година не беше толкова тържествено за тях. Иначе еуфорията беше голяма.
Аз в петък съм на консултация и вече няма търпение да разбера колко сме станали големи и да разбера от кога излизам по майчинство, че нещо не мога да си го сметна точно. А и вече не се издържа с пупата цял ден на стола.
Хайде приятен ден ви пожелавам Hug.

# 358
Добро утро! newsm51
Мия мерси за кафенцето и за песничката! Hug
Елист радвам се, че прегледа е минал добре. Стискам палци да си устискаш до датата за секциото! Peace
Аз да се похваля- снощи се сдобих с нова пералня. Има програма за бебешки дрехи с едно изрисувано биберонче и аз така му се радвам. Heart Eyes Нямам търпение вече да си изпера и подредя дрешките, ама като гледам как се движим с ремонта се чудя дали въобще ще стане готово за бебо. А милото само вика " спокойно, има време".
Сега отивам да си поръчам и диванчето за хола. Wink Което зависи от мен си го правя- най ме бива в покупките. Накрая вече ще си имаме нови мебели, които няма да има къде да сложим. Ех, ако можех да шпакловам и да боядисвам.... Mr. Green
Пожелавам ви хубав и приятен ден! smile3525

# 359
Добро утро!!!
Тука съм Мия Hug Peace Супер песничка само за събуждане  Peace
Аз си поспинках повече днес ...

Нашето тати замина нощес в командировка и ние с бебо успяхме да "похъркаме" до сега...

Яничка, ще ги питам какво искат и ще ти кажа по този въпрос за квартирата, че ние тука сме на два лагера с баща им и ако аз кажа нещо той трябва да е съгласен...
По принцип искам да попитам за цените на квартирите там, че чух ужасии по този повод ... Някой били скъпи колкото в София  newsm78 Вярно ли е?!?
Антония, аз ходя след обяд на работа, излязох в болнични един месец преди този за 45 дни, но имам проблем със хемоглобина и хематокрита за това взех да не си давам толкова зор... Сега само ходя да видя колегите и да показвам на една сладурана как с прави всичко. Гледам да не се напрягам много , много че ми се вие свят и предпочитам легналото положение преди всички останали  Mr. Green
Билянка, Кати това с купуването и нещата около бебето и аз ги правих преди с първата ми дъщеря... Всички викаха , че не бивало това не бивало онова ... но като се роди тя имаше всичко необходимо ... Не знам дали ви бях споменала, че и тя е ноемврийче като човечето в корема ми и че е възможно даже да се роди и това на нейната дата  Laughing Laughing...
Каквото е писано това ще стане  Hug Praynig Без притеснения само хубави емоции ви пожелавам!!!
Васи, пази се  Hug Как прекара тази нощ? По добре ли, е сега гръбчето?
Билянка много хубаво човече имаш, да ти е живо и здраво и много шестици да ти носи в къщи!!!

Общи условия

Активация на акаунт